- 28 Şubat 2025
- 16
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi Alev bulut
-
Ar+ı Med markası. Uzun zamandır bekliyordum gerçekten gebemiyim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorumTestin markası ne? Pozitif görünüyor canım
Artımed için yalancı pozitif çıkartıyor diyorlar. Başka marka alma şansın var mı? Predictor, awox ya da prodoctor gibiAr+ı Med markası. Uzun zamandır bekliyordum gerçekten gebemiyim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Benim de bu ay bu markada çok daha net pozitiflerim vardı hatta daysdoctor da freely de hepsinde ama kan sonucu negatifti regl oldum bence direk kan verin bunlarla uğraşmayın çok yanıltıyorlarGebelik testi yaptım silik çizgi çıktı sizce gebelik var mı?
Artimed yalancı pozitif çok çıkarıyor 13 gün vardı reglme kopkoyu bir cizgi çıkardı sonuç hamile değildim başka marka ile deneAr+ı Med markası. Uzun zamandır bekliyordum gerçekten gebemiyim ya hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
Adet günüm on gün geçti bilemedim yarın kan vericemBenim de bu ay bu markada çok daha net pozitiflerim vardı hatta daysdoctor da freely de hepsinde ama kan sonucu negatifti regl oldum bence direk kan verin bunlarla uğraşmayın çok yanıltıyorlar
Artimed yalancı pozitif çok çıkarıyor 13 gün vardı reglme kopkoyu bir cizgi çıkardı sonuç hamile değildim başka marka ile dene
Yarın kan vericem morelim bozulduArtimed yalancı pozitif çok çıkarıyor 13 gün vardı reglme kopkoyu bir cizgi çıkardı sonuç hamile değildim başka marka ile dene
Bozma morelini belkide vardır bilemeyiz kaç gün geciktinYarın kan vericem morelim bozuldu
İnşallah istediğiniz sonucu alırsınızAdet günüm on gün geçti bilemedim yarın kan vericem
İnşallah canım inşallah vardır çok istiyorumBen artimed ile yaptım biri erken olanı bir diğeri de kaset test yani normal olanı ile sonrasinda kan verdim dogrulandi. Var olduğu.Bilginiz olsun.
Çok teşekkür ederim inşallah vardırBen artimed ile yaptım biri erken olanı bir diğeri de kaset test yani normal olanı ile sonrasinda kan verdim dogrulandi. Var olduğu.Bilginiz olsun. Tebrik ederim. Bu arada.
10 günBozma morelini belkide vardır bilemeyiz kaç gün geciktin
İnşallah siz içinizi ferah tutun rahat olun. Yeter ki Allah'ın izini ile.İnşallah canım inşallah vardır çok istiyorum
Yapicam inşallah vardirBir tane de kaset test yapın varsa çıkar zaten
İnşallah canım bu güzel gunlerin hürmetineİnşallah siz içinizi ferah tutun rahat olun. Yeter ki Allah'ın izini ile.
10 gun gecikmen varsa olma ihtimali var kan ver varsa çıkar zaten inşallah vardır bebiş güzel haberini bekliyoruz ama içimden bir ses var gibi diyor10 gün
Yapicam inşallah vardirBir tane de kaset test yapın varsa çıkar zaten
İnşallah canım bu güzel gunlerin hürmetineİnşallah siz içinizi ferah tutun rahat olun. Yeter ki Allah'ın izini ile.
İnşallah canım inşallah vardır yarın kan verdikten sonra buraya yazıcam inşallah10 gun gecikmen varsa olma ihtimali var kan ver varsa çıkar zaten inşallah vardır bebiş güzel haberini bekliyoruz ama içimden bir ses var gibi diyor
Aminn... İnsAllahYapicam inşallah vardir
İnşallah canım bu güzel gunlerin hürmetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?