kızlar acil cevap lütfen, damat nikah dairesinde ne giyer?

sade bir boydan elbise ve başörtüsü olacak. çiçeği konuşmadım kardeşimle blmiyorum ama olur sanırım.

damat kardeşim canım, kız değil :)
kendi yeni takım elbisesi var sanırım onda karar kılacağız.. kravatsız..

Takım Elbise tabi ki. Başkasının nikahı değil ki kendi nikahı. Takım Elbise giymezse o zaman acayip olur. Sorması ayıp neden böyle acele yarın nikah olacakmış gibi hissettim ben.

canım, kardeşimin ataması için eş durumundan ötürü beklenmedik bir anda karar vermek zorunda kalındı nikah için.. normalde düğün bir iki ay sonra, ama nikah bir kaç güne.

Olmusken tam olsun kravatta olsun sonuçta damat. Damat kardeşin mi?

evet kardeşim canım.. kravatsız olsa diye şu sebepple sordum, nikah dairesi malum anne baba kardeşler dışında kimse olmayacağı için kravat sanki törensel bir simge gibi durmasın mı diye, muallakta kaldık :)

canım, kardeşimin ataması için eş durumundan ötürü beklenmedik bir anda karar vermek zorunda kalındı nikah için.. normalde düğün bir iki ay sonra, ama nikah bir kaç güne.
Öğretmen mi kardeşin ve gelin.Nikah olunca birbirlerinin yanlarına gelebilecek mi .

sade bir boydan elbise ve başörtüsü olacak. çiçeği konuşmadım kardeşimle blmiyorum ama olur sanırım.

O zaman takım elbise ama mutlaka kravat da olmalı

Başkasının nikahına giden bir adam görüntüsü çizmesin kravat takmayıp da.

Sonuçta asıl olan düğün olacak, anlıyorum sizi. Ama yarın öbür gün fotoğraflara bakınca görünen bir şıklık da olsun.

normal bi nikah ise sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü davetli yoksa takım elbise gerekmez çoğu tanıdığım öyle yaptı kişiye kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…