• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil cevap lütfen, damat nikah dairesinde ne giyer?

Kesinlikle ve kesinlikle gelinin ne giyeceğine göre değişir.
Gelin şık ise damat da şık olmalı

Gelin daha casual ise damat da ona uymalı

Yoksa komik görüntüler ortaya çıkabilir.

Gelinin elinde çiçek olacak mı?

Kafasında ne olacak? Tüllü bir taç? Hiç bir şey? Topuz saç?

Bence gelinin kıyafetinin resmini koyun buraya. Ona göre söyleyelim fikrimizi

sade bir boydan elbise ve başörtüsü olacak. çiçeği konuşmadım kardeşimle blmiyorum ama olur sanırım.

Düğünde damatlik
Nikahta takım elbise

Kız kardeşiniz beyaz elbise giyer muhtemelen yanına yakışacak şey takım elbise bana göre

Eşim nisanimizda takım elbise giymisti sonra aldığımız yere götürüp damatliga çevirdik sıfır masraf:) ceket kenarı saten kaplandi vs. Gömlek yelek kravat set aldık içine bittiii:)

damat kardeşim canım, kız değil :)
kendi yeni takım elbisesi var sanırım onda karar kılacağız.. kravatsız..

Takım Elbise tabi ki. Başkasının nikahı değil ki kendi nikahı. Takım Elbise giymezse o zaman acayip olur. Sorması ayıp neden böyle acele yarın nikah olacakmış gibi hissettim ben.

canım, kardeşimin ataması için eş durumundan ötürü beklenmedik bir anda karar vermek zorunda kalındı nikah için.. normalde düğün bir iki ay sonra, ama nikah bir kaç güne.

Olmusken tam olsun kravatta olsun sonuçta damat. Damat kardeşin mi?

evet kardeşim canım.. kravatsız olsa diye şu sebepple sordum, nikah dairesi malum anne baba kardeşler dışında kimse olmayacağı için kravat sanki törensel bir simge gibi durmasın mı diye, muallakta kaldık :)

canım, kardeşimin ataması için eş durumundan ötürü beklenmedik bir anda karar vermek zorunda kalındı nikah için.. normalde düğün bir iki ay sonra, ama nikah bir kaç güne.
Öğretmen mi kardeşin ve gelin.Nikah olunca birbirlerinin yanlarına gelebilecek mi .

sade bir boydan elbise ve başörtüsü olacak. çiçeği konuşmadım kardeşimle blmiyorum ama olur sanırım.

O zaman takım elbise ama mutlaka kravat da olmalı

Başkasının nikahına giden bir adam görüntüsü çizmesin kravat takmayıp da.

Sonuçta asıl olan düğün olacak, anlıyorum sizi. Ama yarın öbür gün fotoğraflara bakınca görünen bir şıklık da olsun.

slm kızlar, kardeşimin nikah dairesinde acele nikahı olacak.. biraz hazırlıksız oldu tarih. düğün ileri bir tarihte ama nikah hemen olacak.. o yüzden bir fikrimiz yok araştırmaya fırsat da yok, lütfen bi aydınlatın bizi, damat nikah dairesinde ne giyer yada giymeli..?
takım elbise yada damatlığı düğünde giyecek...biz nikah dairesinde ne giyilmesi gerektiğini bilmiyoruz???

NOT: kastettiğiniz şöyle bişeyler mi kızlar..

Eki Görüntüle 1618212 Eki Görüntüle 1618213 Eki Görüntüle 1618214

normal bi nikah ise sorun olmaz diye düşünüyorum çünkü davetli yoksa takım elbise gerekmez çoğu tanıdığım öyle yaptı kişiye kalmış

Back