kısalarsa epilatörle alabilirsin.cildin hassassa nokta nokta olur ama iki güne geçer tahminenkızlar ben gecen hafta sonu düğün sebebiyle bacak tüylerimi jiletlemiştim.. şimdide ani bir tatil planı oluştu. 5 gün sonra yola çıkıcaz.. ben bu tüyleri nasıl hızlı uzatabilirim.. başına gelen varsa noolurr yardım edin.. çok kısa kısa çıkmış durumdalar şu an.. nooluuuur yardım müşkül durumdayım.(((
Ara ara jiletleyin olsun bitsin.kızlar ben gecen hafta sonu düğün sebebiyle bacak tüylerimi jiletlemiştim.. şimdide ani bir tatil planı oluştu. 5 gün sonra yola çıkıcaz.. ben bu tüyleri nasıl hızlı uzatabilirim.. başına gelen varsa noolurr yardım edin.. çok kısa kısa çıkmış durumdalar şu an.. nooluuuur yardım müşkül durumdayım.(((
10 günden fazla kalıcam.. şöyle ağdayla temizlense daha kolay olacak benim için.. tatil boyunca elimde jiletle dolaşmak istemiyorum.Yeniden jiletlemeyi düşünememenizin özel bir sebebi var mı?
Gidip bir epilasyon makinesi alsanız bence çok daha iyi olur jiletlemekten. Hemde kısa tüyleri de alıyor.
Ebet kuzumMerhaba; kaj sen misin?
of be sonundaEbet kuzum
Tatil boyunca neden olsun 2 güne bir duşta üstünden geçersiniz olur biter.10 günden fazla kalıcam.. şöyle ağdayla temizlense daha kolay olacak benim için.. tatil boyunca elimde jiletle dolaşmak istemiyorum.
Tatil boyunca neden olsun 2 güne bir duşta üstünden geçersiniz olur biter.
Keşke tatile gitsem de Elimde jiletle gezsem :)))Vallah eriyem eriyem bu dertten
Sizin kullanıcı adı nasıl öyle değişip duruyor? Dün farklıydı sanki.Ebet kuzum
Tatil boyunca elinizde jiletle dolaşmanıza gerek var mı cidden? 2-3 günde bir akşamdan akşama on dakikalık iş.10 günden fazla kalıcam.. şöyle ağdayla temizlense daha kolay olacak benim için.. tatil boyunca elimde jiletle dolaşmak istemiyorum.
Keşke tatile gitsem de Elimde jiletle gezsem :)))
valla haklısınız benimkide dert değil tabi...:))))) fakat yaklaşınca panik oldum..Keşke tatile gitsem de Elimde jiletle gezsem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?