• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil bi yardım.. lütfen bakın.

das_das

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2018
98
90
88
44
kızlar ben gecen hafta sonu düğün sebebiyle bacak tüylerimi jiletlemiştim.. şimdide ani bir tatil planı oluştu. 5 gün sonra yola çıkıcaz.. ben bu tüyleri nasıl hızlı uzatabilirim.. başına gelen varsa noolurr yardım edin.. çok kısa kısa çıkmış durumdalar şu an.. nooluuuur yardım müşkül durumdayım.:((((

kızlar ben gecen hafta sonu düğün sebebiyle bacak tüylerimi jiletlemiştim.. şimdide ani bir tatil planı oluştu. 5 gün sonra yola çıkıcaz.. ben bu tüyleri nasıl hızlı uzatabilirim.. başına gelen varsa noolurr yardım edin.. çok kısa kısa çıkmış durumdalar şu an.. nooluuuur yardım müşkül durumdayım.:KK43:(((
kısalarsa epilatörle alabilirsin.cildin hassassa nokta nokta olur ama iki güne geçer tahminen

kızlar ben gecen hafta sonu düğün sebebiyle bacak tüylerimi jiletlemiştim.. şimdide ani bir tatil planı oluştu. 5 gün sonra yola çıkıcaz.. ben bu tüyleri nasıl hızlı uzatabilirim.. başına gelen varsa noolurr yardım edin.. çok kısa kısa çıkmış durumdalar şu an.. nooluuuur yardım müşkül durumdayım.:((((
Ara ara jiletleyin olsun bitsin.

Gidip bir epilasyon makinesi alsanız bence çok daha iyi olur jiletlemekten. Hemde kısa tüyleri de alıyor.

Tekrar jiletleyip lazer epilasyon yapabilirsiniz
Yada epilasyon makinası alacaksınız

Sizin kullanıcı adı nasıl öyle değişip duruyor? Dün farklıydı sanki.
10 günden fazla kalıcam.. şöyle ağdayla temizlense daha kolay olacak benim için.. tatil boyunca elimde jiletle dolaşmak istemiyorum.
Tatil boyunca elinizde jiletle dolaşmanıza gerek var mı cidden? 2-3 günde bir akşamdan akşama on dakikalık iş.
Epilasyon aleti iş görür ama sonuçta hepsi bir anda çıkmadığı için birkaç gün sonra yine yeni tüyler belirecek, bu sefer de elinizde epilasyon aletiyle dolaşabilirsiniz. O yüzden en temizi bu tatili jiletle atlatmak.

şöyle hızlıca uzatacak bişeyler olurmuki demiştim.. ve günün birinde uzasınlar diye gözüne bakacağim hiç aklıma gelmezdi..:KK48:

kıl kökünü besleyici krem filan sürün bari hani saç dökülmesi karşıt :D ama sanmıyorum işe yarayabileceğini. benim tüyler makineyle alsam dahi 3. günde başverdiği için tatilin son günleri jiletliyorum illaki. açıkçası tüye bu kadar takılmanın manası da yok. çıkarsa çıksın yani 2 mm tüyünden millete ne?

Back