- 12 Şubat 2022
- 10
- 17
- 38
- 24
- Konu Sahibi mutlu prenses
Ay umarım hamilesindirEvet oyleyim ya ama hayat agir geldi biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay umarım hamilesindirEvet oyleyim ya ama hayat agir geldi biraz
Bu ayda olmazsa doktora git ikinci evliliğim vs dersin.İlk evliliğin kaç yıl sürdüEvet oyleyim ya ama hayat agir geldi biraz
Daha tek cizgideTesti atsana bir şey çıkmadı mı
6 ay surduBu ayda olmazsa doktora git ikinci evliliğim vs dersin.İlk evliliğin kaç yıl sürdü
İnsllh ya bekliyorum dahaAy umarım hamilesindir
Erken gebelik testi bu değil miDaha tek cizgide
Bence yarın kan ver idrarda hemen çıkmayabiliyorDaha tek cizgide
EvetErken gebelik testi bu değil mi
Erken gebelik testinde hemen cikiyor dedilerBence yarın kan ver idrarda hemen çıkmayabiliyor
Ozaman bir doktora danış6 ay surdu
Çıkmayadabilir belli olmuyor.Bende pozitif çıkıp kan verdiğimde negatifi gördüğüm olduErken gebelik testinde hemen cikiyor dediler
Evet bi doktora gidecem artik diger evlikte zaten birliktelik hc yoktu onda olmamazlik olmadiOzaman bir doktora danış
Aaaa o zaman bende bi kan vereyim. Acilde aliyorlarmi her hangi bi saatteÇıkmayadabilir belli olmuyor.Bende pozitif çıkıp kan verdiğimde negatifi gördüğüm oldu
Hımmm anladım genede hamilelik düşünüyorsun bir uzmana görün derim.Yumurtalarına bakılsın ayrıca hamilelik düşünenler üç ay öncesinden folik asit kullanır bunları dile getirirsin.Ayrıca eşin spermiogram testi varikosel testi hepsini yaptırsın.Sorun varsa ona göre ilerlersinizEvet bi doktora gidecem artik diger evlikte zaten birliktelik hc yoktu onda olmamazlik olmadi
Evet özelde alırlar ama bence yarın sağlıkocağında da verebilirsin ücretsiz.Aaaa o zaman bende bi kan vereyim. Acilde aliyorlarmi her hangi bi saatte
Aaaa o zaman bende bi kan vereyim. Acilde aliyorlarmi her hengi bi saatteÇıkmayadabilir belli olmuyor.Bende pozitif çıkıp kan verdiğimde negatifi gördüğüm oldu
Evet dogru aslinda bi gitmemiz lazim o zaman bizimHımmm anladım genede hamilelik düşünüyorsun bir uzmana görün derim.Yumurtalarına bakılsın ayrıca hamilelik düşünenler üç ay öncesinden folik asit kullanır bunları dile getirirsin.Ayrıca eşin spermiogram testi varikosel testi hepsini yaptırsın.Sorun varsa ona göre ilerlersiniz
Daha iyi o zaman saglik ocaginda veririm bendeEvet özelde alırlar ama bence yarın sağlıkocağında da verebilirsin ücretsiz.
Tabiki elini çabuk tut her ay bizim için çok kıymetliAaaa o zaman bende bi kan vereyim. Acilde aliyorlarmi her hengi bi saatte
Evet dogru aslinda bi gitmemiz lazim o zaman bizim
Öyle yap bende heyecanlanıp özele giderdim negatif çıkınca üzülüyordum paramda boşuna gidiyordu hemde eşimi boş yere heveslendiriyordum.Daha iyi o zaman saglik ocaginda veririm bende![]()
Merhaba 5 gün adetim gecikti kan verdim negatif çıktı sonradan yükselir mi sizceTabiki elini çabuk tut her ay bizim için çok kıymetli![]()