- 4 Eylül 2023
- 24
- 8
- 1
- 28
- Konu Sahibi mutlu prenses
-
İhtimal var yarın kan verHaziran ayında evlendim duzenli adet goren biriyim evlendigimden beri korunmuyoruz agustosun 4 unde adet oldum normalde 5 gun adet oluyordum ama agustos ayinda adetin 3. Gunu Oglende adetim bitmisti zaten cokta az az oldum. Eylulun 1 inde adet tarihimdi adet olmadim 4 gun gecti. Bir de adet donemimden 1 hafta 10 gun once kadar 2 damla hafif pembe leke gordum sonrasinda da ishal oldum 5 6 gun surdu. Sizde hamilemiyim
Nobetci eczaneden bir test alip yapin derim ben sabredemizdim ihtimal yuksekHaziran ayında evlendim duzenli adet goren biriyim evlendigimden beri korunmuyoruz agustosun 4 unde adet oldum normalde 5 gun adet oluyordum ama agustos ayinda adetin 3. Gunu Oglende adetim bitmisti zaten cokta az az oldum. Eylulun 1 inde adet tarihimdi adet olmadim 4 gun gecti. Bir de adet donemimden 1 hafta 10 gun once kadar 2 damla hafif pembe leke gordum sonrasinda da ishal oldum 5 6 gun surdu. Sizde hamilemiyim
Bugun akşam aldim eczaneden. Erken gebelik testi aldim sabahi bekliyorum. Ama 3 aydir cok test yaptim tek cizgiyi gorecem diyede korkuyorum yaaaNobetci eczaneden bir test alip yapin derim ben sabredemizdim ihtimal yuksek
Erken gebelik testinde de cikabilir miİhtimal var yarın kan ver
Bismillah diyelim önce bu bıkkınlık üç ay için çok erken kendisi kasma bukadar zaten düzenli adet oluyorsun.Bu ay olmazsa ovulasyon testini dene bir yıldan önce doktorlar tedaviye yanaşmıyorBugun akşam aldim eczaneden. Erken gebelik testi aldim sabahi bekliyorum. Ama 3 aydir cok test yaptim tek cizgiyi gorecem diyede korkuyorum yaaa
Çıkar tabi şimdi yapsanda çıkar bence kalk yapErken gebelik testinde de cikabilir mi
Evet ama esiminde benimde 2 ci evliligimiz ikimizinde cocugu yokAllaha bin şükür taniştigimizdan bu gun e cok mutluyuz bi eksiğimiz bebek. Özlem var içimizde bir de eşim 41 yasinda o yuzde birazda geriliyoruzBismillah diyelim önce bu bıkkınlık üç ay için çok erken kendisi kasma bukadar zaten düzenli adet oluyorsun.Bu ay olmazsa ovulasyon testini dene bir yıldan önce doktorlar tedaviye yanaşmıyor
Aaa cikar mi şimdiÇıkar tabi şimdi yapsanda çıkar bence kalk yap
Gecikmeniz var ihtimal oki yerlesme kanamasi da yasamissiniz ilk idrar olmasina gerek yok heleki erken gebelikte mutlaka cikar hemen yapin bence korkarak birywre varamayiz iki cizgi cikinca yasayacaginiz mutluluguda hesaba katin umarim vardir bizede haber verinBugun akşam aldim eczaneden. Erken gebelik testi aldim sabahi bekliyorum. Ama 3 aydir cok test yaptim tek cizgiyi gorecem diyede korkuyorum yaaa
Anladım ozaman durumlar değişir elbette.İnşallah vardır gebelik ama bana var gibi geldi o yüzden kalk yap dedim.Dediğiniz kan olayı yerleşme gibi geldi banaEvet ama esiminde benimde 2 ci evliligimiz ikimizinde cocugu yokAllaha bin şükür taniştigimizdan bu gun e cok mutluyuz bi eksiğimiz bebek. Özlem var içimizde bir de eşim 41 yasinda o yuzde birazda geriliyoruz
Sizin yaş kaçAaa cikar mi şimdi
Simdi teste gidiyormGecikmeniz var ihtimal oki yerlesme kanamasi da yasamissiniz ilk idrar olmasina gerek yok heleki erken gebelikte mutlaka cikar hemen yapin bence korkarak birywre varamayiz iki cizgi cikinca yasayacaginiz mutluluguda hesaba katin umarim vardir bizede haber verin
Ayy hadi insllah simdi test yapacam dua edin nolurAnladım ozaman durumlar değişir elbette.İnşallah vardır gebelik ama bana var gibi geldi o yüzden kalk yap dedim.Dediğiniz kan olayı yerleşme gibi geldi bana
Ben 27yasindayimSizin yaş kaç
Heyecanlandım çabuk olSimdi teste gidiyormdua edin
Daha çok gençsinBen 27yasindayim
Ayyy yaptim bekliyorm 5 dk bekleyiniz diyorHeyecanlandım çabuk ol
Evet oyleyim ya ama hayat agir geldi birazDaha çok gençsin
Testi atsana bir şey çıkmadı mıAyyy yaptim bekliyorm 5 dk bekleyiniz diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?