Baktırdım ama gebeliğim yok. Hatta gebe kalmama engel . Adet düzensizliği yapıyormuşProlaktin değerim çok yüksek çıktı doktor ilaç verdi diyen 2 arkadaşım gebe çıktı. Sen baktırdın mı?
Evet sanırım o yapıyormuş doktorumda söylediMuhtemelen monodosk yapiyordur
Ğ bana 1 ay boyunca yarım kullanacaksın dedi bütün demedi ay bası kontrollüm var o zamana gene düşmezse gene vericek galiba peki prolaktinin düştümü ? .bende prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmıştım önce yarım olarak başladım üç gün sonra tam olarak devam ettim bi iki gün sonra da sabah akşama çıkmıştı.. bu yöntem olmazsa miden çok rahatsız olur demişti doktorum..
evet canım.. çok yüksek değildi benim bir ay kullandım değerim düştü.. bilmiyorum size söyledimi doktorunuz ama bana özellikle uç kısımlarına dokunmamaya çalış demişti. yıkanırken bile dokunmaya korkar hale gelmiştimĞ bana 1 ay boyunca yarım kullanacaksın dedi bütün demedi ay bası kontrollüm var o zamana gene düşmezse gene vericek galiba peki prolaktinin düştümü ? .
Hayır demedi ama benimkinde inşALlah düşer bebek istiyoruz. Bu engel olurmuşşşş. Bakalım nasip kısmet ay bası ne dicek bakalım doktorevet canım.. çok yüksek değildi benim bir ay kullandım değerim düştü.. bilmiyorum size söyledimi doktorunuz ama bana özellikle uç kısımlarına dokunmamaya çalış demişti. yıkanırken bile dokunmaya korkar hale gelmiştim
Bende çocuk için tedavi gördüğümde tespit edilmişti.. prolaktin düştü ama bende hala bi gelişme yokHayır demedi ama benimkinde inşALlah düşer bebek istiyoruz. Bu engel olurmuşşşş. Bakalım nasip kısmet ay bası ne dicek bakalım doktor
İnşAllahhhhh inşAllahhhh. . Üzülme. Vakti zamanı gelince rabbim verir. İsteyen herkeze versin inşAllahhh. Bende istiyorum banada inşAllah nasip eder o mutluluğu bakalım biz yeni tedaviye basladık nolcak bilmiyorum ay bası eşimde gidicek. Hayırlısı neyse o olsuuuunBende çocuk için tedavi gördüğümde tespit edilmişti.. prolaktin düştü ama bende hala bi gelişme yokRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. tez zamanda bu mutluluğu yaşayalım..
İnşAllahhhhh inşAllahhhh. . Üzülme. Vakti zamanı gelince rabbim verir. İsteyen herkeze versin inşAllahhh. Bende istiyorum banada inşAllah nasip eder o mutluluğu bakalım biz yeni tedaviye basladık nolcak bilmiyorum ay bası eşimde gidicek. Hayırlısı neyse o olsuuuun
Güzel duan için teşekkür ederim amin İnşAllah rabbim sanada tez zamanda versin inşallah isteyen herkezeeeeee. vericek olan Allahhhhhh gerisi bahaneeee. :)evlililiğin dördüncü çocuk istemenin üçüncü yılındayız..her seferinde demek ki doğru zaman değil deyip bir sonraki aya bağlıyoruz ümidi..
tedavi süreciniz hayırlı olsun inşallah.. hiçbir sorun çıkmadan tez zamanda rabbim nasip eder hayallerinizi yaşamayı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?