• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakıınnnn

oyleistse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
18
1
1
18
Kızlar dediğim gibi 60 gündür adet olamıyorum düzensiz zaten benim sabah ilk idrarla bir erken gebelik 1 de normal test yaptım negatif kafamda çok kurduğum için adet olamıyor olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_20250223_080352.jpg
    IMG_20250223_080352.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20250223_080435.jpg
    IMG_20250223_080435.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 27
60 gün çok uzun bir süre, geç döllenme en geç 10 hadi diyelim 15. Gün 60 gün sizin zaten adet düzensizliğinizden kaynaklanıyor. Şüphe edip veya kontrol amaçlı test yapmanız elbette çok iyi. Hamile olup adet düzensizliğindn dolayı dikkate almayabilirdiniz o konuda iyi yapmşsınız ama testleriniz malesef negatif. Eskiden benim de adetlerim böyleydi 55-60 gün anca biraz kilo verip inositol kullanarak düzene girdi. Özellikle de tatlı ve hamur paket gıda çıkarttım hayatımdan hemen etkisini de gördüm. Eğer sağlıksız ve hareketsiz bir hayatınız varsa önce sağlık sonra da sağlıklı bir gebelik..🙏🏼☘️

60 gün çok uzun bir süre, geç döllenme en geç 10 hadi diyelim 15. Gün 60 gün sizin zaten adet düzensizliğinizden kaynaklanıyor. Şüphe edip veya kontrol amaçlı test yapmanız elbette çok iyi. Hamile olup adet düzensizliğindn dolayı dikkate almayabilirdiniz o konuda iyi yapmşsınız ama testleriniz malesef negatif. Eskiden benim de adetlerim böyleydi 55-60 gün anca biraz kilo verip inositol kullanarak düzene girdi. Özellikle de tatlı ve hamur paket gıda çıkarttım hayatımdan hemen etkisini de gördüm. Eğer sağlıksız ve hareketsiz bir hayatınız varsa önce sağlık sonra da sağlıklı bir gebelik..🙏🏼☘️

Aynen dediğim gibi bazen çok uzun süre sonra oluyor bende öyle düşünüyorum son adet tarihi giriyorum 8 haftalık gösteriyo öyle bir şey olsa testte gözükür dü diye düşünüyorum

Bilmiyorum doktor karından ultrason la baktı geçen hafta çok sıkışık değilsin dedi ama yumurtalıkları bende gördüm ekranda olsa derdi ya da cuma detaylı ultrasona giricem orda belli olur

Yüksek ihtimalle çünkü kafama çok taktım aşırı derece gün içinde sürekli araştırıyorum

Yüksek ihtimalle çünkü kafama çok taktım aşırı derece gün içinde sürekli araştırıyorum
Anlıyorum cuma günü gidecekmişsin zaten biraz rahatla araştırmayı bırak. Herkesin vücudu farklı çalışıyor. Birinde olan bir şeyin aynısı sende olmaz. O stresten ötürü olan gecikmeleri çok iyi bilirim çok yıpratır insanı. Dakkiti başka bir şeylere vermeye çalış

Anlıyorum cuma günü gidecekmişsin zaten biraz rahatla araştırmayı bırak. Herkesin vücudu farklı çalışıyor. Birinde olan bir şeyin aynısı sende olmaz. O stresten ötürü olan gecikmeleri çok iyi bilirim çok yıpratır insanı. Dakkiti başka bir şeylere vermeye çalış
Çok teşekkür ederim başkaları gibi korkuyorsanız neden yapıyorsunuz demediniz anlayışlı insan herkese lazım

Back