- 21 Şubat 2025
- 18
- 1
- 1
- 18
Kızlar dediğim gibi 60 gündür adet olamıyorum düzensiz zaten benim sabah ilk idrarla bir erken gebelik 1 de normal test yaptım negatif kafamda çok kurduğum için adet olamıyor olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ilişkiden sonra 25 aralıkta adet gördüm en son kafamda çok takıntı yaptığım için olamıyor olabilir miyim testlerde hep negatif 2 haftadır yapıyorum aralıklarlaNegatif bunlar
Pcos falan var mı?Kızlar dediğim gibi 60 gündür adet olamıyorum düzensiz zaten benim sabah ilk idrarla bir erken gebelik 1 de normal test yaptım negatif kafamda çok kurduğum için adet olamıyor olabilir miyim
60 gün çok uzun bir süre, geç döllenme en geç 10 hadi diyelim 15. Gün 60 gün sizin zaten adet düzensizliğinizden kaynaklanıyor. Şüphe edip veya kontrol amaçlı test yapmanız elbette çok iyi. Hamile olup adet düzensizliğindn dolayı dikkate almayabilirdiniz o konuda iyi yapmşsınız ama testleriniz malesef negatif. Eskiden benim de adetlerim böyleydi 55-60 gün anca biraz kilo verip inositol kullanarak düzene girdi. Özellikle de tatlı ve hamur paket gıda çıkarttım hayatımdan hemen etkisini de gördüm. Eğer sağlıksız ve hareketsiz bir hayatınız varsa önce sağlık sonra da sağlıklı bir gebelik..![]()
Pcos falan var mı
Ya pcos var yada stresten gecikmişsindirBilmiyorum doktor karından ultrason la baktı geçen hafta çok sıkışık değilsin dedi ama yumurtalıkları bende gördüm ekranda olsa derdi ya da cuma detaylı ultrasona giricem orda belli olur
Ya pcos var yada stresten gecikmişsindir
Anlıyorum cuma günü gidecekmişsin zaten biraz rahatla araştırmayı bırak. Herkesin vücudu farklı çalışıyor. Birinde olan bir şeyin aynısı sende olmaz. O stresten ötürü olan gecikmeleri çok iyi bilirim çok yıpratır insanı. Dakkiti başka bir şeylere vermeye çalışYüksek ihtimalle çünkü kafama çok taktım aşırı derece gün içinde sürekli araştırıyorum
Çok teşekkür ederim başkaları gibi korkuyorsanız neden yapıyorsunuz demediniz anlayışlı insan herkese lazımAnlıyorum cuma günü gidecekmişsin zaten biraz rahatla araştırmayı bırak. Herkesin vücudu farklı çalışıyor. Birinde olan bir şeyin aynısı sende olmaz. O stresten ötürü olan gecikmeleri çok iyi bilirim çok yıpratır insanı. Dakkiti başka bir şeylere vermeye çalış
Rica ederim senin hayatın senin kararların sonuçtaÇok teşekkür ederim başkaları gibi korkuyorsanız neden yapıyorsunuz demediniz anlayışlı insan herkese lazım