Ayy insallah hasret hiter rabbim su mübarek gunde yardim et cok istiyorum ya pazartesi gidip kan verecegimTest gebesiniz diyor
Ay gercekten mi insallah dediniz gibidir ama sancımda var korkuyorum normal mi ama ara ara giriyoPozitif görünüyor kan verin
Amin herkesi kucagi ni doldursun rabbimRabbim hasretinize kavuştursun
Amin rabbim isteyenlere hemen versinRabbim hasretinize kavuştursun
Ay gercekten mi insallah dediniz gibidir ama sancımda var korkuyorum normal mi ama ara ara giriyo
O kadar heyecanliyim sitresliyim ki dunden beri uyuyamıyorum pazartesi olsun diye rabbim umutsuzluk istemiyorumNormal bunlar bebek tutunmaya çalışıyor endişe etmeyinsağlıkla ilerlesin inşallah
Güzel şeyler düşünün Rabbim kucağınızda göstersin inşallah. Kan sonucunu paylaşın bizimle de. Dualarınızı beklerizO kadar heyecanliyim sitresliyim ki dunden beri uyuyamıyorum pazartesi olsun diye rabbim umutsuzluk istemiyorum
Hayirli olsun farki iki test poztif kanla netlestir ama var bence acile gidip kan verebilirsinO kadar heyecanliyim sitresliyim ki dunden beri uyuyamıyorum pazartesi olsun diye rabbim umutsuzluk istemiyorum
Tamam pazartesi gunu insalah haber edecegimGüzel şeyler düşünün Rabbim kucağınızda göstersin inşallah. Kan sonucunu paylaşın bizimle de. Dualarınızı bekleriz
Hayirli olsun farki iki test poztif kanla netlestir ama var bence acile gidip kan verebilirsininsallah dediniz gibidir ama ahrilar girdikce umutsuzlaniyorum Arastirdim normal deniliyor ama korkuyorum genede güvenemiyorum
Amin amin ne yapmam gerektinide bilmiyorum sadece sicak su torbası koyuyorum ayagimin altina o biraz rahatlatiyoVar hayırlı olsun inşaAllah sağlıkla ilerler
Bol bol dinlen su ic kanla netlrstir amaAmin amin ne yapmam gerektinide bilmiyorum sadece sicak su torbası koyuyorum ayagimin altina o biraz rahatlatiyo
Evet elimden geldigince dinleniyorum ev tamizlik sadece sicak su koymamin bir zarari varmi acaba onuda bilmiyorum amaBol bol dinlen su ic kanla netlrstir ama
Bilmem ben hic koymmaEvet elimden geldigince dinleniyorum ev tamizlik sadece sicak su koymamin bir zarari varmi acaba onuda bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?