• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmisiniz lütfen

edasu112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
24
1
1
28
IMG_20250106_173252.jpg
IMG_20250106_173252.jpg
kızlar ben adetime 10 gün kala yumurtlamam oldu .4 gün SONRA adettim başlıyacak mi yoksa adettim ertelenecek mi . Bide yumurtlama gününde kaç gün sonra test yapmaliyim

Eki Görüntüle 3532407 Eki Görüntüle 3532407 kızlar ben adetime 10 gün kala yumurtlamam oldu .4 gün SONRA adettim başlıyacak mi yoksa adettim ertelenecek mi . Bide yumurtlama gününde kaç gün sonra test yapmaliyim
Normalde 14 gün sonra olman gerekiyor ama 10 gün sonra da olabilirsin. Döllenme olduysa zaten hiç olmıcaksın belki yerleşme kanaması yaşarsın dikkat et ayırt et. Hadi hayırlısı bende dün pik gördüm bugün çatladı. Benim tam 14 günüm var

Canim hamile olsan bile bu ay adet gorursun ama az ama cok insallah tutmustur. Catlamadan sonra ki 12. Gun net sonucu alirsin varsa insallah vardir💕

Normalde 14 gün sonra olman gerekiyor ama 10 gün sonra da olabilirsin. Döllenme olduysa zaten hiç olmıcaksın belki yerleşme kanaması yaşarsın dikkat et ayırt et. Hadi hayırlısı bende dün pik gördüm bugün çatladı. Benim tam 14 günüm var
İnşallah hamileyizdir 5 aydır deniyoruz ilkez yumurtlama günümü yakaladım inşallah olur

Canım benim iliskinin 11. Günü test yapmıştım negatifti sabahına yaptım 12. Gün çok ince çizgim belirmişti ardından 2 tane daha yaptım emin oldum ertesi gün yani 13. Gün doktora gitmeden yaptım daha belirginleşti sonra kan verdim 27 beta ile öğrenmiştim 27-42-218 seklinde gitmişti ondan sonra kese kalp atışı vs etken öğrenmekte hem sıkıntı hem heyecan verici ama ondan önce bi kimyasal yakalamıştım böyle bunda da öyle olur diye tedirgin olmuştum şükür sağlıkla kucağıma aldım rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻

Canım benim iliskinin 11. Günü test yapmıştım negatifti sabahına yaptım 12. Gün çok ince çizgim belirmişti ardından 2 tane daha yaptım emin oldum ertesi gün yani 13. Gün doktora gitmeden yaptım daha belirginleşti sonra kan verdim 27 beta ile öğrenmiştim 27-42-218 seklinde gitmişti ondan sonra kese kalp atışı vs etken öğrenmekte hem sıkıntı hem heyecan verici ama ondan önce bi kimyasal yakalamıştım böyle bunda da öyle olur diye tedirgin olmuştum şükür sağlıkla kucağıma aldım rabbim sana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻
Belirtileriniz nelerdi peki

Belirtileriniz nelerdi peki
Valla yaz ayiydi uzun zamandır deniyorduk olmuyordu en son tatil ayarladık dedim ki tamam aman bu yaz gezip eğlenelim tamamen ona odaklandım hiç ovulasyon falan takip etmedim tatile de daha vardı günübirlik denize gitmiştik o gün yüzerken kasığimda bi sancı hissettim dedim çok yüzdüm herhalde ondan ertesigunde bi halsizlestim dedim güneş çarptı herhalde sonra içime bi kurt düştü yaptım test bir şey yok ama sabah erken bir daha yapayım dedim ki varmış öyle o an belirti aramadım hiç dikkat etmedim asil belirtirlerim bulantı kusma falan 6 veya 7. Haftadan sonra dehset derecede arttı

Back