- 4 Mart 2017
- 381
- 213
- 23
- 38
- Konu Sahibi Miricandan
-
Randevu aldim baska doktordanda daga once basina böyle bisey geken var mi nerak ettimAcil derken???
Doktor yok bişey demiş.Başka doktora da gidin.
Görmesem inanmazdım heralde görümce altı yaşında kızını trafik kazasında kaybedince saçının bir bölümü bembeyaz olduKas kok siyahlasmis tek telde hafif beyaz kalmis cok garip
yakın zamanda kuzenim kaybettim stresle alakalı sanırım geçti mi gorumcenizin kasindakiGörmesem inanmazdım heralde görümce altı yaşında kızını trafik kazasında kaybedince saçının bir bölümü bembeyaz oldu
Strese bağlı olabilir bana kalırsa
Kaşı değildi saçı beyazladı geçmediyakın zamanda kuzenim kaybettim stresle alakalı sanırım geçti mi gorumcenizin kasindaki
Kaş yasindasiniz benim kaş kökü siyah oldu uc da beyazlık varBenm kaşlarımdanda çıkıyo ama hiç doktora gitmeyi düşünmedim yani hiç okadar ciddiye almak aklıma gelmedi cımbızla kopardım gitti
Sizinde başı saolsun insan çok sevdiğini kaybeden e istemsiz içine atıyor allahım sevdikjerimizi bize bizi sevdiklerinize bagislasinKaşı değildi saçı beyazladı geçmedi
Ve ağlayamaz görümcem içten içe üzüntüsünü yaşardı
10 yıl oldu maalesef
30 yaşındayım ama bence abartacak bişey yok canm çoğalır diyemi korktun senKaş yasindasiniz benim kaş kökü siyah oldu uc da beyazlık var
Evet çoğalır diye korktum çünkü ilk aynada baktimda 4 teldi şimdi tek tel30 yaşındayım ama bence abartacak bişey yok canm çoğalır diyemi korktun sen
Bu arada bende 30yasindayim30 yaşındayım ama bence abartacak bişey yok canm çoğalır diyemi korktun sen
Kaş mantarı mi ilk defa duydumKökü siyahsa ne önemi var ki, ucuna farketmeden kimyasal birşeyler değmiş olabilir ya da mantar olabilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?