Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil bakar mısınız silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meddii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
64
11
3
26
Erken İdrar testinde silik ikinci çizgi çıkıp hamile kalmayan oldu mu? İlk defa oluyor çok heyecanlıyım

Testlerin yanılma payı oluyor maalesef. Yani bariz ikinci çizgiyi görüp kanda 0 sonucunu gördüğüm çok oldu. Ne zaman yaptığınız da önemli. Yanılma payı olmaması için iki farklı test deniyorum. İkisinde birden görüp kan vermek daha mantıklı. Umarım hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler

Cok Tesekkur ederim 2 farkli testi farkli saatlerde kullandım ikisinde de ikinci cizgi silim seklde cikti adet dongumu kaybettim 4 aydir evliyim dongu gunlerim 27 ila 45 gun arasi surekli degisti evlendikten sonra o yuzden tuttursmiyorum yumurtlama ne zaman regl ne zaman diye

Yaa o zaman ihtimal yüksek eğer başlamadıysanız folik asit kullanın zaten gebelik düşünmeden 2 ay öncesinden tavsiye ediliyor. Ve en kısa sürede kan vermenizi öneririm. İnşallah miniğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

Ya inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Az once bi tane daha test yaptim. İlk dakikalarda degilde zamanla boyle cift cizgiye dönüyor bu 3cü test

Eklentiler

• IMG_20250414_094845.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 15
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…