Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil bakar mısınız silik cizgi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meddii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2025
64
11
3
26
Erken İdrar testinde silik ikinci çizgi çıkıp hamile kalmayan oldu mu? İlk defa oluyor çok heyecanlıyım

Testlerin yanılma payı oluyor maalesef. Yani bariz ikinci çizgiyi görüp kanda 0 sonucunu gördüğüm çok oldu. Ne zaman yaptığınız da önemli. Yanılma payı olmaması için iki farklı test deniyorum. İkisinde birden görüp kan vermek daha mantıklı. Umarım hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler 🙏🏻

Testlerin yanılma payı oluyor maalesef. Yani bariz ikinci çizgiyi görüp kanda 0 sonucunu gördüğüm çok oldu. Ne zaman yaptığınız da önemli. Yanılma payı olmaması için iki farklı test deniyorum. İkisinde birden görüp kan vermek daha mantıklı. Umarım hamilesinizdir ve sağlıkla ilerler 🙏🏻
Cok Tesekkur ederim 2 farkli testi farkli saatlerde kullandım ikisinde de ikinci cizgi silim seklde cikti adet dongumu kaybettim 4 aydir evliyim dongu gunlerim 27 ila 45 gun arasi surekli degisti evlendikten sonra o yuzden tuttursmiyorum yumurtlama ne zaman regl ne zaman diye

Yaa o zaman ihtimal yüksek eğer başlamadıysanız folik asit kullanın zaten gebelik düşünmeden 2 ay öncesinden tavsiye ediliyor. Ve en kısa sürede kan vermenizi öneririm. İnşallah miniğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊

Yaa o zaman ihtimal yüksek eğer başlamadıysanız folik asit kullanın zaten gebelik düşünmeden 2 ay öncesinden tavsiye ediliyor. Ve en kısa sürede kan vermenizi öneririm. İnşallah miniğiniz sizinledir ve sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊
Ya inşallah çok teşekkür ederim. Rabbim dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin. Az once bi tane daha test yaptim. İlk dakikalarda degilde zamanla boyle cift cizgiye dönüyor bu 3cü test

Eklentiler

• IMG_20250414_094845.webp
    IMG_20250414_094845.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 14
Back
X