• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar acil bakar mısınız lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugce3333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
710
609
53
27
Bugün çatlatma iğnemin 12.günü sabah test yaptım ilk idrarım ama çay su falan içmiştim böyle çıktı . Ben çıplak gözle görüyorum ama kafayı mı yedim bilmiyorum

Eklentiler

• 04BEF03F-75AC-4DB6-85B8-14F39D78B64B.jpeg
    04BEF03F-75AC-4DB6-85B8-14F39D78B64B.jpeg
    33,3 KB · Görüntüleme: 168
12. Gün erken bende yapmıştım senin gibi çıktı ilaçlarım etkisi sebebiyle ile 14. Ve 15. Gün yap ama inşallah gebesindir.

Yapmadım canım misafirlerim vardı adetimi bekliyorum bugün yine test yaptım böyle çıktı
var gibi duruyor canım bende aşılamanın 14. gününde yaptım bundan az daha koyuydu, kanda 50ydi değerim o zaman
iğnenin etkisi 10. günde tamamen geçiyor

var gibi duruyor canım bende aşılamanın 14. gününde yaptım bundan az daha koyuydu, kanda 50ydi değerim o zaman
iğnenin etkisi 10. günde tamamen geçiyor
Ben çıplak gözle görüyorum ama fotoda çıkmaz diye rengiyle oynadım hiç bişey olmazsa silik bile olsa çıkmaz dimi

O kadar alışmışım ki çizgi çıkmamasına bir sürü bahane üretiyorum hamile olmak çok uzak gibi geliyor 😂
valla bende aşılamayla hamile kaldım, hatta bi aşılama başlığına atmışsınız ya resmi, orda da yazmıştım.
eğer kanla değilde idrarla öğrensem var mı yok mu diye kafayı yerdim sanırım. ve sanırım sizin yerinizde olsam özele gidip kan veririm :)

valla bende aşılamayla hamile kaldım, hatta bi aşılama başlığına atmışsınız ya resmi, orda da yazmıştım.
eğer kanla değilde idrarla öğrensem var mı yok mu diye kafayı yerdim sanırım. ve sanırım sizin yerinizde olsam özele gidip kan veririm :)
Özel hastane ve sağlık ocağı ağzımın içinde resmen 😂 ama işte adet olacam gibi de hissediyorum sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel gidip vermişsiniz kan ☺️ Bide Bu testin bu kadar silik çıkması üzdü dı açıkçası o yüzden de isteksizim

T Tugce3333 nasıl oynuyorsun bu testlerle? Bende sanki bi çizgi görüyorum ama fotoğrafta çıkmıyor. Resim atsam benimkine de yapar mısın?
66C1BF51-E608-4309-AB1A-004A13C68970.jpeg

Özel hastane ve sağlık ocağı ağzımın içinde resmen 😂 ama işte adet olacam gibi de hissediyorum sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel gidip vermişsiniz kan ☺ Bide Bu testin bu kadar silik çıkması üzdü dı açıkçası o yüzden de isteksizim
ne kadar silik olursa olsun ümit vardır, bende aynı öyle regl olucak gibiydim hatta doktor bana 14. gün teste gel dedi amaaan zaten yoktur boşuna bekliyip reglimi geciktirmiyim diye gittim 27 çıktı sonuç ben şok :halay:

Özel hastane ve sağlık ocağı ağzımın içinde resmen 😂 ama işte adet olacam gibi de hissediyorum sizi cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum ne güzel gidip vermişsiniz kan ☺ Bide Bu testin bu kadar silik çıkması üzdü dı açıkçası o yüzden de isteksizim
sağlık ocağı sabah 10'a kadar kan alıyo ama dayanıp beklersen sabah gidip ver bence, ertesi sabaha kadar cıkıyor, internetten bakabilmek icin ayrı numara veriyorlar onu da istemeyi unutma, e nabıza düşmüyo genelde çünkü

Back