Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varEki Görüntüle 3566320 Basina böyle gelip hamile kalan oldu mu
Sabah tekrar test yaptım çift çizgi bencede var
Sabah tekrar test yaptım çift çizgi bencede var
Bende yaptım canım aynı var hayırlısı olsun kan ver sendetebrikler
ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN
İnşallah canım bugün yine yaptim aynı çift çizgi artimed yanlış diyorlardı kafam karışmışti ilcedeyim burda sağlık ocağı uzak beklicem artıkHafif çizgi var gibi görüyorum doğruysa eğer. Bu şekilde çıktıysa daha yeni hcg salgılandığı için olabilir kan testi verirseniz hemen çıkar idrarda çıkan çoktan kanda belli olur. 9 günlük tatil girmeden bence yarın gidip sağlık ocağında hemen kan verin mutlaka haberdar edin hayırlı haberler alırsınız inşallah![]()
Hafif çizgi var gibi görüyorum doğruysa eğer. Bu şekilde çıktıysa daha yeni hcg salgılandığı için olabilir kan testi verirseniz hemen çıkar idrarda çıkan çoktan kanda belli olur. 9 günlük tatil girmeden bence yarın gidip sağlık ocağında hemen kan verin mutlaka ha
İnşallah canım bugün yine yaptim aynı çift çizgi artimed yanlış diyorlardı kafam karışmışti ilcedeyim burda sağlık ocağı uzak beklicem artık
13 aylık bebeğim var emziriyorum da![]()
Kan verdin mi canım sonucu aldın mıtebrikler
ALLAH SAG SALIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSİN
benmi? ben adet oldumKan verdin mi canım sonucu aldın mı
Artimed berbat ya bana o kadar çok yalancı pozitif çıkardı ki ilk kez onun sayesinde tanıştım bu yalancı pozitif işiyle ben Trendyol dan falan alıyorum artık başka güvenilir markalarİnşallah canım bugün yine yaptim aynı çift çizgi artimed yanlış diyorlardı kafam karışmışti ilcedeyim burda sağlık ocağı uzak beklicem artık
Hamileyim canımHafif çizgi var gibi görüyorum doğruysa eğer. Bu şekilde çıktıysa daha yeni hcg salgılandığı için olabilir kan testi verirseniz hemen çıkar idrarda çıkan çoktan kanda belli olur. 9 günlük tatil girmeden bence yarın gidip sağlık ocağında hemen kan verin mutlaka haberdar edin hayırlı haberler alırsınız inşallah![]()
Ah çok sevindim süreciniz inşallah sağlıkla geçer sağlıkla kucağınıza alırsınızHamileyim canım![]()
Kesinlikle hamilesin canım bende kaç defa denedim herkez artimed güvensiz dedi çok çok iyi test çift çizgi çıkardı hepsindeAh çok sevindim süreciniz inşallah sağlıkla geçer sağlıkla kucağınıza alırsınızşu an bende aynı durumdayım testim ilk 3 dk da belirgin çıktı şok oldum sonraki gün başka erken gebelik testi yaptım gün içinde silikti sonra artimed kaset yaptım onda da sizin ki gibi bir çizgi çıktı iki ara bir derede kaldım
Benim belirgin çıkaran days doctor erken gebelik olandı mavi kapaklı bu hamilelik işlerini denemeye başladığımdan beri çok yalancı pozitif gördüm ama hiç 3 dk içinde çıkan belirgin görmedim. Sonra bir kaç testle denedim bir kaç gün içinde o kadar belirgin değildi ama vardı en son dedim erken yanıltır kaset al o da artimed kasette ilk kez silik bile olsa gördüm önceden kaset hiç çıkarmıyordu ama işte hiç emin olamıyorum kanda veremiyorum kaldım öyle test yaptıkça iyice kafam karışıyor bilemiyorumKesinlikle hamilesin canım bende kaç defa denedim herkez artimed güvensiz dedi çok çok iyi test çift çizgi çıkardı hepsinde