Kızlar acil bakar mısınız dün test yapmıştım bugün de sabah yaptım adetime 2 gün var

kader40

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2024
181
26
13
30
IMG_20250326_080657.webp
Basina böyle gelip hamile kalan oldu mu

Eklentiler

• IMG_20250326_080657.webp
    IMG_20250326_080657.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 41
Hafif çizgi var gibi görüyorum doğruysa eğer. Bu şekilde çıktıysa daha yeni hcg salgılandığı için olabilir kan testi verirseniz hemen çıkar idrarda çıkan çoktan kanda belli olur. 9 günlük tatil girmeden bence yarın gidip sağlık ocağında hemen kan verin mutlaka haberdar edin hayırlı haberler alırsınız inşallah 🌼

Hafif çizgi var gibi görüyorum doğruysa eğer. Bu şekilde çıktıysa daha yeni hcg salgılandığı için olabilir kan testi verirseniz hemen çıkar idrarda çıkan çoktan kanda belli olur. 9 günlük tatil girmeden bence yarın gidip sağlık ocağında hemen kan verin mutlaka haberdar edin hayırlı haberler alırsınız inşallah 🌼
İnşallah canım bugün yine yaptim aynı çift çizgi artimed yanlış diyorlardı kafam karışmışti ilcedeyim burda sağlık ocağı uzak beklicem artık

Hafif çizgi var gibi görüyorum doğruysa eğer. Bu şekilde çıktıysa daha yeni hcg salgılandığı için olabilir kan testi verirseniz hemen çıkar idrarda çıkan çoktan kanda belli olur. 9 günlük tatil girmeden bence yarın gidip sağlık ocağında hemen kan verin mutlaka ha
İnşallah canım bugün yine yaptim aynı çift çizgi artimed yanlış diyorlardı kafam karışmışti ilcedeyim burda sağlık ocağı uzak beklicem artık

13 aylık bebeğim var emziriyorum da😞

Artimed berbat ya bana o kadar çok yalancı pozitif çıkardı ki ilk kez onun sayesinde tanıştım bu yalancı pozitif işiyle ben Trendyol dan falan alıyorum artık başka güvenilir markalar

Hamileyim canım ❤️

Hamileyim canım ❤️
Ah çok sevindim süreciniz inşallah sağlıkla geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌼 şu an bende aynı durumdayım testim ilk 3 dk da belirgin çıktı şok oldum sonraki gün başka erken gebelik testi yaptım gün içinde silikti sonra artimed kaset yaptım onda da sizin ki gibi bir çizgi çıktı iki ara bir derede kaldım

Ah çok sevindim süreciniz inşallah sağlıkla geçer sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌼 şu an bende aynı durumdayım testim ilk 3 dk da belirgin çıktı şok oldum sonraki gün başka erken gebelik testi yaptım gün içinde silikti sonra artimed kaset yaptım onda da sizin ki gibi bir çizgi çıktı iki ara bir derede kaldım
Kesinlikle hamilesin canım bende kaç defa denedim herkez artimed güvensiz dedi çok çok iyi test çift çizgi çıkardı hepsinde

Kesinlikle hamilesin canım bende kaç defa denedim herkez artimed güvensiz dedi çok çok iyi test çift çizgi çıkardı hepsinde
Benim belirgin çıkaran days doctor erken gebelik olandı mavi kapaklı bu hamilelik işlerini denemeye başladığımdan beri çok yalancı pozitif gördüm ama hiç 3 dk içinde çıkan belirgin görmedim. Sonra bir kaç testle denedim bir kaç gün içinde o kadar belirgin değildi ama vardı en son dedim erken yanıltır kaset al o da artimed kasette ilk kez silik bile olsa gördüm önceden kaset hiç çıkarmıyordu ama işte hiç emin olamıyorum kanda veremiyorum kaldım öyle test yaptıkça iyice kafam karışıyor bilemiyorum

Back
X