- 28 Temmuz 2015
- 876
- 594
- 103
- Konu Sahibi ilhytzehra
-
Hayır canım kirmiziya döndüğü an birinci gün oluyor. Mesela benim bı iki gün önce kahve lekelenme oluyor onlar sayılmıyor. Hastanede sormuştum.Kızlar bugün yarın adet günüm şimdi çok koyu sarı ve çok açık kahverengi arası bir akıntı gördüm çok afedersiniz bunu adetten saymalı mıyım çünkü benim 1. günü yoğun gelmez adet sonrası da normal akıntım çok açık sarıdır. Adet ise yarına randevu almam lazım 2. günü olacak diye ama karar veremedim sizin böyle olup adetten saydığınız var mı?
Evet hormon testi için, doktor 2. Veya 3. günü gel demişti eğer adetsem 2. Günü yarın üçüncü günü pazar kapalı pazartesi 4. Gün oluyor ama karar veremedim randevu alsam mı yarınaRandevu hormon testi için mi? Bende geçen ay 18. Sinde çok minik bi leke geldi ve 20 si.de randevum vardı ama 19unde hicbisey olmafi. 20. Si sabahı söküldü adetim ve doktor dediki zaten 18 inde leke gelmis bugün test yapabiliriz dedi
Hadi ya ne yapsam acaba ya çok kararsız kaldım randevu almam lazım yarına yoksa pazar kapalıHayır canım kirmiziya döndüğü an birinci gün oluyor. Mesela benim bı iki gün önce kahve lekelenme oluyor onlar sayılmıyor. Hastanede sormuştum.
Senin 20 si zaten 3. günmüş ya benim 3. günü pazara denk geliyor eğer şimdiki işaret adet belirtisi iseRandevu hormon testi için mi? Bende geçen ay 18. Sinde çok minik bi leke geldi ve 20 si.de randevum vardı ama 19unde hicbisey olmafi. 20. Si sabahı söküldü adetim ve doktor dediki zaten 18 inde leke gelmis bugün test yapabiliriz dedi
Bugün kanama olmazsa yarın 1.gun pazar 2.gun pazartesi 3.gun oluyor pazarteside olur.Zaten saatte 6 ya geliyor.Koyu kahve bile değil bence bugünü saymaHadi ya ne yapsam acaba ya çok kararsız kaldım randevu almam lazım yarına yoksa pazar kapalı
Gerçekten böyle mi ya çünkü mesela şöyle oluyor canım benim hep adetim 8 gün sürer bugün cuma ya bugün olduysam haftaya cuma banyo yapıyorum o şekilde hep. Kan gelirse 1. gün mü sayıcam bu günüBugün kanama olmazsa yarın 1.gun pazar 2.gun pazartesi 3.gun oluyor pazarteside olur
Bana öyle dediler canım sorduğumda. Lekelenmeyi sayiyim mi dedim hayır kırmızı olacak demiştiler. Ben hep o şekilde kirmiziya döndukten sonraki gün gittim bı sıkıntı olmadı. Kaç gün sürdüğünün önemi yok canim.Arayip sor istersen özele mi gidiyorsun devlete miGerçekten böyle mi ya çünkü mesela şöyle oluyor canım benim hep adetim 8 gün sürer bugün cuma ya bugün olduysam haftaya cuma banyo yapıyorum o şekilde hep. Kan gelirse 1. gün mü sayıcam bu günü
Canım bu dediğin hormon testi için dimi?Bana öyle dediler canım sorduğumda.Lekelenmeyi sayiyimmi dedim hayır kırmızı olacak demiştiler.Ben hep o şekilde kirmizi
HmmYok işte bende çok hafif pembe bi leke gelmişti ama akmamıştı yine de doktor saymıştı. Hormonların yükselmiştir zaten diye kan almıştı.
Evet hormon icinCanım bu dediğin hormon testi için dimi?
O zaman ben bi defadan pazartesi gideyim 4. günü sorun olur mu ki acaba yaEvet hormon icin
Bugün kırmızı olmazsa 3 oluyor.Kafaya takıyorsan yarına al randevu durumu söyle diğer güne randevusuz gidersinHmmpazartesi gitsem senin dediğine göre 4. günü oluyor olur mu ki acaba
Canım yanlış anlama ama karar vermek için diyorum sen bu kırmızıyı doktora sordun dimiBugün kırmızı olmazsa 3 oluyor.Kafaya takıyorsan yarına al randevu durumu söyle diğer güne randevusuz gidersin
Yok canım sekretere sormuştum. Bı sıkıntı olmadı Tahlillerim hep normal 2. gün olması gerektiği gibi çıkıyor. Tabi senin adet şeklini tam bilemiyorum. İcin rahat etmez sen randevu al yarina. Gidince lekelenmem oldu adet tam olmadım dersinCanım yanlış anlama ama karar vermek için diyorum sen bu kırmızıyı doktora sordun dimi
Ya bişey diycem ben şimdi internetten araştırdım hormon tahlili adetin 2 ile 5. günü arası yapılmalı diyo doktor 2 veya 3. günü gel dedi herhalde bir sıkıntı olmaz değerlerde 4. günü gitsemYok canım sekretere sormuştum. Bı sıkıntı olmadı Tahlillerim hep normal 2. gün olması gerektiği gibi çıkıyor. Tabi senin adet şeklini tam bilemiyorum. İcin rahat etmez sen randevu al yarina. Gidince lekelenmem oldu adet tam olmadım dersin
Zaten doktora sorma fırsatı olmuyor. Muayene olup çıkıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?