kızlar açıköğretim lisesi ne gitmek istiyorum ama hangisi ????

svg24

sil baştan...
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
472
2
68
İstanbul
kızlar ben 29 yaşındayım orta okul mezunuyum
liseyi okumayı düşünüyorum fakat hangi bölümü seçeyim düz lise mi yoksa meslek lisesi mi bir türlü karar veremedim
sadece lisede sınırlı kalmak istemiyorum bu sebeple liseyi de ona göre seçmek istiyorum düz lise mi yoksa meslek lisesi mi meslek lisesi olursa hangi bölüm
sizce okumak için geç mi kaldım
bu yaştan sonra benden bişey olmaz mı
lütfen bana bi akıl verin

Merhaba canım bende 31 yaşındayım ve açık liseye yeni kaydoldum. Hatta dün ve cumartesi günü sınavımız vardı. Başlangıçta tereddüt etmiştim acaba kafam dersleri alırmı diye. Ama insandaki azim herşeyin üstesinden geliyor canım. Ben düz lisede okuyorum. Meslek lisesine gidersen okuduğun bölümün ünisine sınavsız yatay geçiş hakkın oluyor. Bende meslek istemiştim ama okul bana oldukça uzak olduğu için her hafta sonu gitmek problem olmuştu. Şimdi derslerimi evde çalışıyorum yılda üç kez sınav oluyor. Hiçte geç kalmış değilsin. Eğer her hafta sonu okula gidebileceksen kesinlikle meslek lisesini öneririm. Ben olsam çocuk gelişimi bölümünü tercih ederdim.Yeni Kayıt işlemleri 23 Ocak - 03 Şubat 2012 tarihleri arasında yapılacak. Bence koşa koşa kayıt olmaya git canım pişman olmayacaksın okumak kadar güzel birşey yok

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla üniversiteye de gitmek istiyosun... üniversite hedefin varsa düz lise seç derim,ha meslek liselerinden üniye gidilmiyor mu? tabi gidiliyo ama anca 2 yıllık.
ilgi alanların ne bilmiyorum ama meslek lisesi olursa eğer çocuk gelişimini tavsiye ederim.

ben hala karar veremedim düz lise mi yoksa meslek lisesi mi:44: evet benim içinde zor olur hafta sonraları okula gitmek
umarım sınavın iyi geçmiştir sonuçları paylaşırsan sevinirim

evet en azından bi şansımı denemek istiyorum
ee 2 yıllık üniden sonra ne olucak :44:
benimde istediğim çocuk gelişimi yada nakış öğretmenliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…