Canım ananas ye bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş, Rabbim sağlıkla kavuştursun.
peki lekelenmeler geçene kadar yatakta yatmammı gerekiyor.amaaan mutluluğum buruk kaldı ya.
canım doktor bana da yat dedi fakat ben onu dinlemedim.belkide o yüzden lekelenmem devam etti.yürüyünce fazla geliyordu kahverengi lekelenmem.ama allaha şükür birşeyim kalmadı.doktorda tehlikenin geçtiğini söylediği zamanlar bile gelmişti lekelenmem.o yüzden fazla takma.kanaman ve ağrın olmadığıu sürece korkma.doktorum bana içeride biriken eski kanı attığımı söylemişti.düşük tehliken var diye hayatını zindan etme kendine.fazla yürümediğin ve ağır kaldırmadığın sürece sorun yok inan bana.bu arada ben klomenle hamile kalmıştım.
evet arada kan geliyor benden ama oda lekelenme şeklinde yatmaktanda bıktım birde p.tesi işe başlıycam tekrar ordada oturuyorum ama eve benzemiyor sonuçta allah hekezin evladını korusun ne diyim..
5,5 haftalık yatıyorum bakalım hftasonu ama iştende sürekli izin alamam orda da daha az hareket etmeye çalışıcam bakalım allah bu bebeğini korusun inşallah benim kasık ağrım var sürekli yatmaktanda başım ağrıyo artık
şu an geçti gibi benimde karnmıdan kanı sulandırıcı iğne verdi 2 gündür yaptırıyorum h.içi tekrar gidicem muayenanesine ne olur ne olmaz h.sonuda özel hastaneye gidicem muayene için senin geçti sanırım inş. bidaha olmaz..