Kızlar aciiiiiiilll

peki lekelenmeler geçene kadar yatakta yatmammı gerekiyor.amaaan mutluluğum buruk kaldı ya.

canım doktor bana da yat dedi fakat ben onu dinlemedim.belkide o yüzden lekelenmem devam etti.yürüyünce fazla geliyordu kahverengi lekelenmem.ama allaha şükür birşeyim kalmadı.doktorda tehlikenin geçtiğini söylediği zamanlar bile gelmişti lekelenmem.o yüzden fazla takma.kanaman ve ağrın olmadığıu sürece korkma.doktorum bana içeride biriken eski kanı attığımı söylemişti.düşük tehliken var diye hayatını zindan etme kendine.fazla yürümediğin ve ağır kaldırmadığın sürece sorun yok inan bana.bu arada ben klomenle hamile kalmıştım.

klomenmi?o ne?evet bende ayağa kalkınca lekenmelerim oluyor zaten.ama bu saate kadar lekelenme olmadı.inş.bitmiştir.dua ediorum sürekli.:Saruboceq:

canım klomen yumurtlama geliştirici ilaç.bende 3 yıldır gebe kalamıyordum.inşallah bitmiştir lekelenmen.ama en önemlisi doktorunun sen ultrasyona girdiğinde kanaman olmadığını söylemesi.benim kesenin yanında kanamam vardı.ve bir kistim.7.haftada kistimi attım hemde büyük bir parça halinde.korkmuştum bebeğimi kaybettim diye.ama korktuğum başıma gelmedi ve bugünlere geldik allahın izniyle.birde arkadasların söylediği yalnış hatırlamıyorsam duptasyon iğnesinden yani progestanın sıvı hali ben haftada 1 kez oldum.o iğneyi olduğum vakit kanamam ve lekelenmem kesiliyordu.ve çok iyi geliyordu.progestandan daha iyi inan bana.zaten progestanın düşüğü önlemede hiç bir faydası yok.sadece progestan eksikliği saptanmış gebelerde geçerli o ilaç.anlayacağın progestan eksikliğin yoksa o ilacı kullanmanın hiç bir anlamı yok.aksine bir yerde okuduğum kadarıyla o ilaç düşüğü önlemek yerine düşmek üzere olan bebeğin düşmesini geciktiriyormuş.sevgiyle ve sağlıkla kal.zaten bebeğin seninleyse istersen hergün kanaman olsun o yine düşmez.kendimden biliyorum.inan bana okadar kanama atlattım ki..

bugün çok şükür lekelenme olmadı.galiba geçiyo lekelenmelerim.RABBıME binlerce şükür olsun.inanıyorum ben ve eşimi güldürecek bu sefer bebeğimi bağışlayacak bize.bugün çok rahatladım.inş.bidaha lekelenmez.inş.kabusum bitmiştir.

bende bu ay tedaviye basliycam gerci benim birtane dunya tatlisi bir kizim var ama ikinci bebegim olmuyor 1 senedir ugrasiyoruz olmuyor olmuyor ama tedavide nelerle karsilasicam bilmiyorum hem heycanliyim hem de cok korkuyorum rabbim herkeze versin herkeze amaaaaa kiymet bilenlere versin bazen goruyorum duyuyorum bebegi olmus sokagii atmis veya evlatlik vermis veya ne bilim yaaa boyle olunca cok uzuluyorum veyaaa hani derler ya kazayla hamile kaldim diye iste o beni cildirtir aldiricam kurtaj olucam dedikleri zaman o kisinin yuzune tukurmek geliyor icimden haksizmiyim

haaa maddi durumu olmayan dogacak olan cocuguna bakamiycak olanlarda korunsun kaza oldu demesinler ii korunsunlar o bebegin bir tel saci icin bir kucuk tirnagi icin varini yogunu verenler var arkadaslar yanlismiyim

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim.daha geçen gün tren istasyonuna 4 günlük bebeği atmışlar yavrum donmak üzereydi.yazıklar olsun sadece yazıklar olsun.ALLAH o bebeklerin hakkını alsın onlardan inş.biz bu kadar uğraşırken onlar bol keseden sokağa atıyorlar.ama buda onların bu dünyadaki imtihanı ve onlar kaybetti.inş.biz kazanacağız kızlar.

benimde yürüdüğümde lekelenme ve kanamam artıyor tam bitti diyorum yine başlıyor haftaya çağırdı kese 11 mm 5 haftada küçük 1 hafta sonra gel büyüme varmı ona bakıcaz dedi sende öle bişey dedi mi, ben hala korkuyorum..

valla canım benim 4 gün devam etti ama gün içinde birkaç damlayı geçmedi.ama maşallah bugün hiç gelmedi galiba bitti ama ben dinlenmeye devam edecem.ben daha dr kontrolune gitmedim yeni 2 gün oldu hamileliğimi öğreneli.cuma günü gidip keseyi görecez inş.hiç sorma korku bitmiyorki hep acabayla uğraşıyoruz.hep başka bir aşamayı bekliyoruz.3 aylık olmadan tehlikeli aylar bitmeden tam rahat edemicez galiba.ALLAH bebişlerimizi korusun

bu arada lekelenme ve kanamam artıyor dedin.eğer sadece kahve leke değilde kanda geliyosa bence canım yataktan pek kalkma.

evet arada kan geliyor benden ama oda lekelenme şeklinde yatmaktanda bıktım birde p.tesi işe başlıycam tekrar ordada oturuyorum ama eve benzemiyor sonuçta allah hekezin evladını korusun ne diyim..

evet arada kan geliyor benden ama oda lekelenme şeklinde yatmaktanda bıktım birde p.tesi işe başlıycam tekrar ordada oturuyorum ama eve benzemiyor sonuçta allah hekezin evladını korusun ne diyim..

kaç haftalık canım senin?o zmn işe başlayana kadar hep dinlen.inan bana ilk denememde benimde lekelenmeyle başladı ve dinlenmedim pek.gittikçe arttı ve bebeğim düştü.bundada aynı şekilde başladı ve bu sefer dinlenim kalkmıyım dedim bakalım faydası olacakmı diye inan 4 günde geçti lekelenmelerim.ilkinde 20 gün sürdü ve sonuç hüsran.o nedenle pazartesine kadar 2 gün var iyiyce dinlenirsen geçer emin ol canım.

5,5 haftalık yatıyorum bakalım hftasonu ama iştende sürekli izin alamam orda da daha az hareket etmeye çalışıcam bakalım allah bu bebeğini korusun inşallah benim kasık ağrım var sürekli yatmaktanda başım ağrıyo artık

evet çalışan annelerin işi daha zor.inan bende evde kalmaktan bunaldım ama yapacak bişey yok 2 gün tam emin oldum lekelenmenin durmasınada artık evde ayaklandım biraz.ağrı olması garip drunla konuştunmu?bence kanamanı ve ağrını söylemelisin.

evet söyledim dr da ikilemli konuşuyo sanırım çözemedi tam bu hafta kese boyutuna bakıcak büyüme var mı diye olmazsa h.sonu başka dr a gidicez..

ama başta önlem alması gerekiyo baksana millet iğne falan vuruluyomuş kanama olduğunda.bazı drlar inan çok rahat pekte umurlarında olmuyor.aman düşerse gelip bidaha yaparlar.işi ticarete dökmüşler.eğer çok tedirgin oluyosan başka dra görün derim.inş.en kısa zamanda geçer.belki yarın geçer canım.inş.duam seninle.

şu an geçti gibi benimde karnmıdan kanı sulandırıcı iğne verdi 2 gündür yaptırıyorum h.içi tekrar gidicem muayenanesine ne olur ne olmaz h.sonuda özel hastaneye gidicem muayene için senin geçti sanırım inş. bidaha olmaz..

iğne verdi demek sana.inş.iyi gelir.benim çok şükür bitti lekelenmelerim darısı sana inş.canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…