• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Ablamın testine bakın acil

Muges33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
612
246
53
Kızlar hayırlı Cumalar. Bugun ablamı ruyamda gördüm gebe olarak uyandıgımda hemen bize cagırdım ve bugun adet günü oldugunu fakat adet olmadıgını söyledi. Bendede birtane gebelik testi oldugu için işi garantiye almak için önce ovulasyon testi yaptım çift cizgiydi sonrada hcg testi yaptık oda hayalet cizgi sizce durum nedir yorumlarınızı beklıyorum(buarada yumurtlamanın üzerinden 16gün gecmis)

Eklentiler

• IMG_20210618_151651.webp
    IMG_20210618_151651.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 237
  • IMG_20210618_143857.webp
    IMG_20210618_143857.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 231
Bende bundan daha zor görünen bi çizgiyle öğrenmiştim. :KK36:Var gibi sağlıkla gelsin inşallah. 🤲🏻 🌺

Bende bundan daha zor görünen bi çizgiyle öğrenmiştim. :KK36:Var gibi sağlıkla gelsin inşallah. 🤲🏻 🌺
Merhaba çok sevindim🥰
Ben de bir şey sorabilir miyim acaba? Normal de dün regli olmam lazımdı bugün 2. Nci günüm olmalıydı ama regli olmadım. Elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve anın da çift çizgi gördüm sizce hamile olabilir miyim 🙏🏻
cevap yazarsanız çok sevinirim😉

Eklentiler

• D3B404B2-DE1B-411D-A1F2-834CA7C1B817.webp
    D3B404B2-DE1B-411D-A1F2-834CA7C1B817.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 209
Merhaba çok sevindim🥰
Ben de bir şey sorabilir miyim acaba? Normal de dün regli olmam lazımdı bugün 2. Nci günüm olmalıydı ama regli olmadım. Elimde ovulasyon testi vardı onu yaptım ve anın da çift çizgi gördüm sizce hamile olabilir miyim 🙏🏻
Sanki var gibi bence gebelik testi yapmalısın😍

Merhaba çok sevindim🥰
Evet var gibi sizde kan testi yaptırın ablamda galiba pozitif ya insallah banada nasip olsun 1 yıldır istiyorum banada dua edin kızlar 😔😔

Merhaba çok sevindim🥰
Umarım vardır normal gebelik testi yapın bize de haber verin. 🌺💗

Back
X