Vallahaa ben çikardımm 15 gun evdeydim ondan sonra çıkardımm birşeycik olmazz sen aileni görmeye gitBayramda ailemi görmeye gitmek istiyorum cunku babaannem cok yaşli ve rahatsiz bebegimi hic gormedi benide o büyüttü sayılır yani bende degeri cok fazla ısrarla cagirdilar ama cok kararsizim 40ımız çıkmadan bebegi cikarsam 1 saat yolculuk yapsak sorun olurmu ? Sizlere danismak istedim guzel anneler simdiden tesekkir ederim
Ne guzel bizde 1.5 saat yolculuk yapicaz gidicek olursak insallah birsey olmaz ya cok evham yapiyorum saglikla buyutun evlatlarınızıilk bebeğimde de 40 günlükken Başka şehre gezmeye gitmiştik, bebeğim uyurken termal aile havuzuna girmiştik eşimle , bebeğim yanımızda arabada uyumuştu.
Ayy insallah ya valla bi cesaret geldiVallahaa ben çikardımm 15 gun evdeydim ondan sonra çıkardımm birşeycik olmazz sen aileni görmeye gitbenimkide 40 ı bitmedi bile istanbuldayım 2 saat yolumdan
Havada cok sicak ya bi ona evham yaptim bide büyüklerin bu 40 cikmadan cocuk cikmazi cok duyuyorum evham yapiyorum gerci sonucta hastaneye gidiyoruz ama yinede sehir degistirmek icin danismak istedim sizeDaha ayı bile dolmadan 8 saatlik yola çıktık. Bir şey de olmadı
Altı üstü bir saat ayol millet ülke değiştiriyor ufacık bebeyle bir şey olmaz Allah'ın izniyle.Havada cok sicak ya bi ona evham yaptim bide büyüklerin bu 40 cikmadan cocuk cikmazi cok duyuyorum evham yapiyorum gerci sonucta hastaneye gidiyoruz ama yinede sehir degistirmek icin danismak istedim size
Altı üstü bir saat ayol millet ülke değiştiriyor ufacık bebeyle bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Valla subat dogumlu kizim 42 gunluk istanbula muzikale gittim. Ondan oncede sonrada fonk fonk gezdim.
15-20 günlüktü 5 saatlik yola gitmiştik,hiç sorun olmaz korkmayın zaten emip ya da mamasını yiyip uyur başka birseyi yokkiBayramda ailemi görmeye gitmek istiyorum cunku babaannem cok yaşli ve rahatsiz bebegimi hic gormedi benide o büyüttü sayılır yani bende degeri cok fazla ısrarla cagirdilar ama cok kararsizim 40ımız çıkmadan bebegi cikarsam 1 saat yolculuk yapsak sorun olurmu ? Sizlere danismak istedim guzel anneler simdiden tesekkir ederim
Çok tesekkur ederim gitmeye karar verdik hayırlısıyla15-20 günlüktü 5 saatlik yola gitmiştik,hiç sorun olmaz korkmayın zaten emip ya da mamasını yiyip uyur başka birseyi yokki
Insallah bizde ilk gezmemize gidicezBenim çocuğum yok ama istisnasız tüm arkadaşlarım çıktılar onları biliyorum, hiç de bişey olmadı.
2 haftalıkken başladık gezmelere her gün dışardaydık. 3 ay olmamıştı henüz , Bulgaristan’dan Hatay’a geldik hiçbir problem de yaşamadık. 1 saatlik yola güle oynaya gidersinizBayramda ailemi görmeye gitmek istiyorum cunku babaannem cok yaşli ve rahatsiz bebegimi hic gormedi benide o büyüttü sayılır yani bende degeri cok fazla ısrarla cagirdilar ama cok kararsizim 40ımız çıkmadan bebegi cikarsam 1 saat yolculuk yapsak sorun olurmu ? Sizlere danismak istedim guzel anneler simdiden tesekkir ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?