Kızlar 40ınız çıkmadan bebeginizi dışarıya çıkardınızmı?

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.699
En iyi cevaplar
1
3.971
83
Bayramda ailemi görmeye gitmek istiyorum cunku babaannem cok yaşli ve rahatsiz bebegimi hic gormedi benide o büyüttü sayılır yani bende degeri cok fazla ısrarla cagirdilar ama cok kararsizim 40ımız çıkmadan bebegi cikarsam 1 saat yolculuk yapsak sorun olurmu ? Sizlere danismak istedim guzel anneler simdiden tesekkir ederim

20 günlükken trabzona gezmeye gittim Bebeğe bişe olmadı ama benim bağışıklığm düşük olduğundan kulak iltihabı oldum ora ayrı tabi 40 günlükkende memleketten yaşadığımız şehre döndük 12-13 saatlik yol. Yolda bir gece mola verdik ama vermesekte giderdik.

ilk bebeğimde de 40 günlükken Başka şehre gezmeye gitmiştik, bebeğim uyurken termal aile havuzuna girmiştik eşimle , bebeğim yanımızda arabada uyumuştu.

Vallahaa ben çikardımm 15 gun evdeydim ondan sonra çıkardımm birşeycik olmazz sen aileni görmeye git benimkide 40 ı bitmedi bile istanbuldayım 2 saat yolumdan

ilk bebeğimde de 40 günlükken Başka şehre gezmeye gitmiştik, bebeğim uyurken termal aile havuzuna girmiştik eşimle , bebeğim yanımızda arabada uyumuştu.
Ne guzel bizde 1.5 saat yolculuk yapicaz gidicek olursak insallah birsey olmaz ya cok evham yapiyorum saglikla buyutun evlatlarınızı

Vallahaa ben çikardımm 15 gun evdeydim ondan sonra çıkardımm birşeycik olmazz sen aileni görmeye git benimkide 40 ı bitmedi bile istanbuldayım 2 saat yolumdan
Ayy insallah ya valla bi cesaret geldi ömürlü olsun sağlıkla büyüt canım bebisini

Daha ayı bile dolmadan 8 saatlik yola çıktık. Bir şey de olmadı
Havada cok sicak ya bi ona evham yaptim bide büyüklerin bu 40 cikmadan cocuk cikmazi cok duyuyorum evham yapiyorum gerci sonucta hastaneye gidiyoruz ama yinede sehir degistirmek icin danismak istedim size

Havada cok sicak ya bi ona evham yaptim bide büyüklerin bu 40 cikmadan cocuk cikmazi cok duyuyorum evham yapiyorum gerci sonucta hastaneye gidiyoruz ama yinede sehir degistirmek icin danismak istedim size
Altı üstü bir saat ayol millet ülke değiştiriyor ufacık bebeyle bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Valla subat dogumlu kizim 42 gunluk istanbula muzikale gittim. Ondan oncede sonrada fonk fonk gezdim.
saglikla buyusun kuzum insallah bizde sorunsuz gider geliriz

15-20 günlüktü 5 saatlik yola gitmiştik,hiç sorun olmaz korkmayın zaten emip ya da mamasını yiyip uyur başka birseyi yokki

Benim çocuğum yok ama istisnasız tüm arkadaşlarım çıktılar onları biliyorum, hiç de bişey olmadı.

2 haftalıkken başladık gezmelere her gün dışardaydık. 3 ay olmamıştı henüz , Bulgaristan’dan Hatay’a geldik hiçbir problem de yaşamadık. 1 saatlik yola güle oynaya gidersiniz

Hiç bir şey olmaz ama gitmeden aileniz kendini izoleye alsın pek kalabalığa karışmamaya çalışsınlar kardeşim 3. Gün kendi çıktı 7. Gün kontrol sonrası gezdiler 15 günlük karavan kampına gittiler
Dışarı çıkan çocuk kalabalığa karışmadığı sürece daha mutlu büyüyor korkmayin

Siz kendi kanamaniza dikkat edin bazen birden boşalıyor kan batıyor üst baş benim 2 ay sürmüştü geziyordum ama tek sıkıntı bu oluyordu bebek için endişe etmeyin. Hijyene dikkat edin yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…