- 5 Mart 2013
- 125
- 6
fiyat bilgisi verebilirim toplam 3.500 e yaptırdım arkadaşlar.
canım fotoğrafların varmı? albümün varsa görme imkanım varmı acaba.bende yeni oldum biliyorsundur bende eklisin arkadaş olarak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyat bilgisi verebilirim toplam 3.500 e yaptırdım arkadaşlar.
CANIM NASIL OLDUN GELİŞMELER NASI AĞRILARIN ACILARIN ŞİŞLİKLERİN AZALMIŞTIR UMARIM ...
KENDİNİ İYİ HİSSETMEYE BAŞLADIĞINDA:
hangi doktora nerde aml oldun protez bilgilerini aml bilgilerini rica ediyorum senden. 3500 E OLDUM demişsin. Devlet hastanesi dr araştırıyodun sen yanlış hatırlamıyorsam ama bu fiyat biras fazla gibi geldi devlet için bana.... sanırım özeli tercih ettin yada üniv. hastanesi tekrar tekrar geçmiş olsun tatlım...
aaa üzüldüm şimdi öyle düşünmene kasüstü olduğuna göre yeterli meme dokusuna sahip olduğunu anlıyorum...
mesela ben doktoruma 80b olan göğüslerimi 80 d istediğimi söyledim fiziğime göre çok abartı olacağını 80 c ölçüsünün fiziğime ideal olacağını gerekli cc büyüklüğünü onun belirleyeceğini konuşmuştuk bölesi daha garanti sonuç gibi geliyo bana. atıyorum meme dokusu az birinde 300 cc high profil 80 b cupa kadar büyütüyorsa; meme dokusu yeterli birine uygulandığında 80 c 80 d gibi farklı bir boyut kazandırabiliyor... bundan dolayı cc rakamlarına takılma bence tatlım ...
ama protez damlamı yuvarlakmı pirofili highmi modaratemi bunlara hasta olarak bizim seçim yapabilceğemizi söylemişti bana ...
cc olarak değilde cupbüyüklüğü bakımından değerlendirdiğinde istediğin cup boyutunu yakalayamadınmı ???
340 cc cok buyuk degil mi canim nasil duruyorlar ? Boyun kilon kac ayiptir sormasi ama merak iste :)nagor marka kas üstü 340 cc takıldı canım bana. dün narkozun etkisiyle çok fazla bulantım vardı ve sabaha kadar çok kötüydüm (
ama şuan çok iyiyim :)) kollarımı hareket ettirirken, yatarken ve kalkarken biraz sıkıntı çekiyorum ama olsun buna da şükür. :))
darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına inşallah
boyum 1,78 canım, kilom da 60. ama bende önceden hiç memiş yoktu, tahta gibiydim.
şuan büyüklükleri gayet iyi duruyor ama tabi ödemleri de var. ödemler gidince nasıl olurlar hiç bilmiyorum, umarım çok küçülmezler
Peki dikiş yeriniz nasıldı kızlar.. Şuan benimkinde sertlik var.. Olağan bir durum mu..
Peki dikiş yeriniz nasıldı kızlar.. Şuan benimkinde sertlik var.. Olağan bir durum mu..
sizde de oldu mu bu sekli ile yoksa benim hatam mi bilmiyorumda ameliyatimi haziran 1 oldum haziran 3 rahat hissediorm die kendimi zorladim yatarken dun aksamdan beri sadece yatip kalkarken olan agrilar gun boyu devam ediyor koltuk altindan basliyor dayanilmaz agrilar ..... dayanilmaz butun gun ellerim goguslerimde (
benimde ödemlerim varken büyüklüğü harikaydı tam istediğim boyuttalardır dolgusuz 95 i dolduruyordum şimdi dolgusuz 90 ı zor dolduruyorum bir kez daha ameliyat olucam.. bu acıları boşuna çekmişim ona yanıyorum...