- 20 Temmuz 2023
- 43
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi MaviKelebekkk1
Kızlar bebeğim 3 aylık oldu. 2 saatte ya da 2 buçuk saatte 90 cc mama koyunca 100 oluyor mama içiyor. Sizce normal mi yoksa fazla mı. Daha versem içecek ama kusuyor bu seferde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birde birşey sormak istiyorum. Ne kadar huysuz anmadan uyanık kalıyordu. Benim en fazla yarım saat ya da 40 dkka huysuzlanmadan duruyor. Hemen uyutuyorum bende.Hayir fazla degil normal. Benimki o aylarda 2-2.5 saatte bir 100 iciyordu diye hatirliyorum hic kilolu olmadi.
Valla o aylarda max 1 saat uyanik kaliyodu galiba. Gece uykusundan once 1.5-2 saat duruyodu diye hatirliyorum. Uykusuzluga gelemiyodu benimki de hic.Birde birşey sormak istiyorum. Ne kadar huysuz anmadan uyanık kalıyordu. Benim en fazla yarım saat ya da 40 dkka huysuzlanmadan duruyor. Hemen uyutuyorum bende.
Benim doktorum her hafta 10 ml arttırarak devam et demişti fazlasını kusar zaten ama kilo alsın toparlasın kendini diye öyle verdirdi hep yani benimki prematüreydi tabi ama şuan persentil tablosunu yakaladı 35 günlük daha ben şuan 100 ml veriyorum 1buçuk 2 saatte bir aptamilin ilk adımlar uygulaması var orada bu kısımdan vermen gereken miktar yazıyor tabi her bebek için aynı değil ama belki fikir oluşur aklında bende emzirmiyorum bu aradaKızlar bebeğim 3 aylık oldu. 2 saatte ya da 2 buçuk saatte 90 cc mama koyunca 100 oluyor mama içiyor. Sizce normal mi yoksa fazla mı. Daha versem içecek ama kusuyor bu seferde.
Normal yani. Eli sürekli ağzında mamadan önce de sonradaValla o aylarda max 1 saat uyanik kaliyodu galiba. Gece uykusundan once 1.5-2 saat duruyodu diye hatirliyorum. Uykusuzluga gelemiyodu benimki de hic.
Kusmasıda problem malesef ki . Hasımsızlık yaşar gaz olur diye de telaş ediyorum.Benim doktorum her hafta 10 ml arttırarak devam et demişti fazlasını kusar zaten ama kilo alsın toparlasın kendini diye öyle verdirdi hep yani benimki prematüreydi tabi ama şuan persentil tablosunu yakaladı 35 günlük daha ben şuan 100 ml veriyorum 1buçuk 2 saatte bir aptamilin ilk adımlar uygulaması var orada bu kısımdan vermen gereken miktar yazıyor tabi her bebek için aynı değil ama belki fikir oluşur aklında bende emzirmiyorum bu arada
Hic fazla degilKızlar bebeğim 3 aylık oldu. 2 saatte ya da 2 buçuk saatte 90 cc mama koyunca 100 oluyor mama içiyor. Sizce normal mi yoksa fazla mı. Daha versem içecek ama kusuyor bu seferde.
Ne kadar uyuyordu peki gündüz ve gece? Eli sürekli ağzında benim de kafam karışıyor açmı hala nedir diye?Valla o aylarda max 1 saat uyanik kaliyodu galiba. Gece uykusundan once 1.5-2 saat duruyodu diye hatirliyorum. Uykusuzluga gelemiyodu benimki de hic.
Önce suyu sonrada mamayı koyun karıştırın benim oğlum beş aya girdi 3 saatte 120 içiyor fazla verince çok kusuyorKızlar bebeğim 3 aylık oldu. 2 saatte ya da 2 buçuk saatte 90 cc mama koyunca 100 oluyor mama içiyor. Sizce normal mi yoksa fazla mı. Daha versem içecek ama kusuyor bu seferde.
Öyle yapıyorum zaten önce şu sonra mama yoksa su ayarı yanlış olur.Önce suyu sonrada mamayı koyun karıştırın benim oğlum beş aya girdi 3 saatte 120 içiyor fazla verince çok kusuyor
Gunduz uykulari kisaydi daha uzun uyusun diye ayagimda tutuyordum uyurken. Gece guzel uyurdu. Ellerini agzinda tutmasi artik acliktan olmayabilir. Ama o aylarda daha cok icen bebek de cok, benimki pek istahli degildi. Mama az geliyor olabilir sizinkine. Biraz kusma normal bebeklerde cok mu kusuyor ki?Ne kadar uyuyordu peki gündüz ve gece? Eli sürekli ağzında benim de kafam karışıyor açmı hala nedir diye?
Yeni içtiği sütü kusuyor bazen az bazen fazla kusuyor. 120 de içse 2 saatte 2bucuk saatte istiyor mama. Bu sefer de gaz ve hazımsızlık yapmaz mı.Gunduz uykulari kisaydi daha uzun uyusun diye ayagimda tutuyordum uyurken. Gece guzel uyurdu. Ellerini agzinda tutmasi artik acliktan olmayabilir. Ama o aylarda daha cok icen bebek de cok, benimki pek istahli degildi. Mama az geliyor olabilir sizinkine. Biraz kusma normal bebeklerde cok mu kusuyor ki?