- 1 Şubat 2008
- 1.108
- 12
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
Merhaba bende amelıyat oldum
ama benım tamponlarım 5 gun duracak cok zor bı surec
psıkolojım bozuldu resmen
ben bı gece sonra taburcu oldum ve tum surecte kan kustum narkoz agır geldı bana sanırım
ama yıne de hemsıre cabamı takdır ettı
ıdrara cıkmaya calıstım ayaga kalkıp yurudum
bugunde evde ara sıra kalkıp yuruyorum
annem serum fızyolojık yapıyor
burnumun dıkıssız tarafındakı kabukları sureklı ıslatıp temızlıyorum teramıycın suruyorum
ama ben muthıs morardım
sanırım 15,20 gun dısarı cıkamam
Oyyy kıyamam canım benim çokkkk geçmiş olsun Allah yar ve yardımcın olsun, bende o illet tamponlar iki gün kaldı ama o iki gün boyunca yutkunmaya bile korkuyordum, doğru dürüst bişey yiyip içemiyordum, doktorun verdiği ilaçları bile yutamadım, ben de acile gidip aynı ilaçların iğnelerini yazdırdım, tamponlar çıkana kadar iğne vurdurdum, 5 gün tamponlar için uzun bir süre değil mi acaba? demekki her yiğidin yoğurt yemesi farklı oluyor? Doktorun kimdi canım? Bu arada benim bugün dördüncü günüm ve az önce aynaya baktım elim yüzüm düzelmeye başlamış, morluklarım acayip azalmış yeşerme şeklinde kalmış, şişliklerim de biraz inmiş, o kadar çok şişmişti ki üst dudağim ve yanaklarım aşağı doğru sarkmıştı valla, aynı maymuna benziyordum, bugün biraz düzelmiş bozulan psikolojimde biraz rahat nefes aldı gibi hissettim az önce, düne kadar her geçen gün biraz daha çirkinleşiyordum bugün düzelmeye başladığıma göre sanırım bundan sonraki süreçte iyileşme hızlı olacak. Bir an önce tamponlarından kurtulursun inşallah, en önemliside sağlığına kavuşursun ve istediğin gibi bir burnun olurda çektiğin tüm sıkıntılara değer. Allah hepimize acil şifalar versin ve gönlümüze göre versin inşallah (amin.)