Merhaba canlarım yazdıklarınızı okudum hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun, saat 11:00 de ameliyata girdim 14:00 gibi çıktım, saat altı gibi de taburcu oldum :) şimdi kayınvalidemlerdeyim, ağrım sızım hiç yok, sanırım iğnenin etkisi, umarım etki geçince ağrım sızım olmaz. Ama ağrım sızım nerdeyse başından beridir hiç olmadı, en sıkıntılı yanı nefes almakta zorlanmak, bu berbat bişey, su bile içemiyorum, yutkunurken mahvoluyorum, sanırım bu gece uyku yok bana, cuma sabahı sekiz sekizbuçuk gibi tamponlarım alınacak, burnumdan sızıntı şeklinde kanama geliyor. Sezeryan ameliyatıyla karşılaştırınca solda sıfır kalıyor ağrı bakımından ama dediğim gibi sıkıntısı çok berbat, açımmmmm yemek yiyemiyorum
((((( Narkoz konusunda da uyudum ve uyandım ama yine ameliyat olsam yarın yine narkozdan tırsarım bundan eminim. Burun deliklerim daha önce burda okuduklarım gibi karşıya bakıyor, neyseki bu sitede ameliyat tecrübelerini paylaşan arkadaşların yazdıklarını okumuştum o bakımdan biraz daha bilgiliydim diyebilirim ama yinede başa gelmeyince bilinmiyor. Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar varsa sorularını yanıtlayabilirim.