• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar 21 haftalık hamileyim cinsiyet kız yuzum çok kotu oldu sivilcelerden. Benim gibi hamile olup bu sorunu yaşayanlar var mi? Ya da ne zaman geçer

smyye44_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
54
2
1
24
Kızlar 21 haftalık hamileyim cinsiyet kız yuzum çok kotu oldu sivilcelerden. Benim gibi hamile olup bu sorunu yaşayanlar var mi? Ya da ne zaman geçer güzelliğimizede düşkün olunca malum hele birde yeni evliyim daha 8 aylık utanıyorum aslında uyacak bir durum yok ama ozguvenim eksiliyor ya ne zaman geçer?

Kızlar 21 haftalık hamileyim cinsiyet kız yuzum çok kotu oldu sivilcelerden. Benim gibi hamile olup bu sorunu yaşayanlar var mi? Ya da ne zaman geçer güzelliğimizede düşkün olunca malum hele birde yeni evliyim daha 8 aylık utanıyorum aslında uyacak bir durum yok ama ozguvenim eksiliyor ya ne zaman geçer?
yani genelde batıl inanç denir bunlara ama şey duymuştum. Kız çocuğu annenin güzelliğini alır annenin cildi kötüleşir diye duymuştum ne kadar doğru bilemem

Back