kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok ....

merak etme cnm benimde 3 sene sonra oldu.sabret olacaktır.stres sakın yapma ve hep güzel seyler düşün

Tedaviylemi oldu peki ?
biz 1 sene denedik ve olmamaya baslaınca kontrola gtiitk.esim en basta gitmek istemedi.bende pek bişe cıkmadı rahmim kalp seklindeymiş.esim de ise sperm sıfır çıktı.baya bir bitkisel yardım aldık ve eşim ameliat oldu.ameliata girdiiği gün ben 2 haftalık hamileymişim ve inanamadık cok şaşırdık

Cok şükür..
Rabbim bu sevinci hepimize yaşatsın insallah

Bi tanidigimizin da 7 senedir bebeği yok acaba istemiyor mu yoksa olmuyor mu bilmiyorum ama hep dua ederim Allah nasip etsin diye sizde inşallah bütün bebek sahibi olmak isteyenlerle beraber hayirlica hamile kalır sağlıkla kucaginiza alırsınız .

bu dönemde esinden insan kuvvet moral alıyor.ben bunu aldım ozaman .ama sonrası da güzel olsaydı hiç ümidini kesme cnm

Bende ayni durumdayim canim 2 senelik evliyiz 1 senedir istiyoruz ama olmuyor. Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine nasip eder ins isteyen herkese.

Aynen cnm bu duruma katiliyorum, bende sinir oluyorum kadinda problem aranmasina ...hep bende problem arandi cunku, maalesef esime azosperm tanisi kondu.

Sizin tedaviniz tam olarak tamamlanmamış ki, incir kürü falan fayda etmez.
Eşinizin mutlaka gitmesi gerekiyor, ne demek sperm vermeye çekiniyor.Eşimde yapı bozukluğu olan toplamda 6 milyon sperm vardı, ameliyat oldu. Beş yıl sonra aldık kuzuyu kucağımıza.
Bunun yanında rahim filmi çektirin, ikinizinde genetik testi yapılsın.
Bunların istenmesi gerekiyor sizden, anlamış değilim.

olabilir canım hemen paniğe kapılma bence... vücut kendini pskolojik olarak hazırlıyordur belki...her ay bekleyince de olmuyor vucut tersi tepkiler veriyor... inşallah en yakında bebişinizi kucağınıza alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…