Tedaviylemi oldu peki ?merak etme cnm benimde 3 sene sonra oldu.sabret olacaktır.stres sakın yapma ve hep güzel seyler düşün
biz 1 sene denedik ve olmamaya baslaınca kontrola gtiitk.esim en basta gitmek istemedi.bende pek bişe cıkmadı rahmim kalp seklindeymiş.esim de ise sperm sıfır çıktı.baya bir bitkisel yardım aldık ve eşim ameliat oldu.ameliata girdiiği gün ben 2 haftalık hamileymişim ve inanamadık cok şaşırdıkTedaviylemi oldu peki ?
Cok şükür..biz 1 sene denedik ve olmamaya baslaınca kontrola gtiitk.esim en basta gitmek istemedi.bende pek bişe cıkmadı rahmim kalp seklindeymiş.esim de ise sperm sıfır çıktı.baya bir bitkisel yardım aldık ve eşim ameliat oldu.ameliata girdiiği gün ben 2 haftalık hamileymişim ve inanamadık cok şaşırdık
inslh cnm oluyor inanın yeter cnm yasınız kaçCok şükür..
Rabbim bu sevinci hepimize yaşatsın insallah
23. 2 yıllık evliyim ve 2 aydir tedavi oluyorum. Bugün adet oldum sinirlerim alt üst oldu yine.inslh cnm oluyor inanın yeter cnm yasınız kaç
Amin canım amin amin aminnBi tanidigimizin da 7 senedir bebeği yok acaba istemiyor mu yoksa olmuyor mu bilmiyorum ama hep dua ederim Allah nasip etsin diye sizde inşallah bütün bebek sahibi olmak isteyenlerle beraber hayirlica hamile kalır sağlıkla kucaginiza alırsınız .
sebepleri ortada mıKizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok. ..
cnm bende yasadım o zor günleri inşlh duacın oluruz23. 2 yıllık evliyim ve 2 aydir tedavi oluyorum. Bugün adet oldum sinirlerim alt üst oldu yine.
Allah razı olsun canım.cnm bende yasadım o zor günleri inşlh duacın oluruz
korkma ben hangi arkadasıma olucak die ümit ettiysem oldu.inşlh seninde olacakAllah razı olsun canım.
O kadar cok korkuyorum ki olmayacak diye
Canımm benimm insallahh insallahhh :-*korkma ben hangi arkadasıma olucak die ümit ettiysem oldu.inşlh seninde olacak
yok valla sıktım dişimi yapmadım yarın da sıkıyım dişimidiorum ama bakalım :)Yaptnmi test ins pozitif dersin...
evet esım de gıttı normalın de ustunde dedı doktor onaSenn esin gittimi doktoro ...
Aynen cnm bu duruma katiliyorum, bende sinir oluyorum kadinda problem aranmasina ...hep bende problem arandi cunku, maalesef esime azosperm tanisi kondu.2 sene korunmamanıza rağmen olmadıysa siz de doktora gidip kontrolden geçmişsiniz zaten, eşinizin sperm değerleri yeteri kadar iyi olmayabilir. Tabii bu sadece bir tahmin moraliniz bozmak istemem ama bebek olmadığında bunun sebebinin direkt kadında aranması beni rahatsız ediyor.
Ayrıca rahim filmi çektirdiniz mi? Eğer çektirmediyseniz eşiniz sperm testi verirken siz de doktorunuzdan hsg isteyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?