kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok ....

bu gune kadar ben pkoyum dıye hep tedavı benım uzerımeydı bır bucuk senedır yumurta gelısıyordu gebelık olmuyordu bır turlu sonra bı dr a gıttık ve esımden spermıyogram ıstedı spermlerı 20 mılyon ve %40 hareketlı cıktı dr olmaz dıyemem ama bu tablo ıle zor olur dedı proxeed plus verdı on gun ıctı yum gunum geldı ve ben hamıle kaldım

bız kadınlar kabahatı hep kendımızde arıyoruz ve boşa vakıt kaybedıyoruzz esınıze mutlaka baktırın

Yaptnmi test ins pozitif dersin...

Zar zor ikna ettim esimi en sonunda sen ne zamn gitmek istersen o zamn gidelm dedim artk doktora gidelim lütfen lafi acmiorum evde ins bu ayda olmszsa gider

Olsun cnm onmli degil . Yok cektirmedim .ya kac doktoro gittiysem olur deyip gonderiolar ...
1 seneden fazla evliliklerde rahim filmi istiyorlar sende nasıl istememisler şaşırdım doğrusu. Cok kafana takmamaya bak biliyorum pek mümkün olmuyo ama pisikolojikte olabilir. Birde bir an önce eşin bi muayene olsun. Bi aksilik cıkarsa bosuna vakit kaybetmis olursunuz

Zar zor ikna ettim esimi en sonunda sen ne zamn gitmek istersen o zamn gidelm dedim artk doktora gidelim lütfen lafi acmiorum evde ins bu ayda olmszsa gider
senın yerınde olsam o gıtmıyorsa ben de gıtmezdım dra artık yeter derdım sorun sende derdım bırakırdım çocuk ıstıyorsa gıdecek dra olur mu oyle sey bu ayda olmassa dıye dıye kaç ay geç kalmıssınız al sana bız ıste canlı ornek bence vakıt kaybetmeden gıdın bu mesajımı da eşine okut bence

Bnde şaşırıyorum bide esimi soran doktor yok ysni nasil bi tek bana bakip olur olur diolar anlamiorm

Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins ...senn nedeni var mi olmamasi icin ..
Amin inşallah
Benim adetlerim düzensiz oluyor hormonlarım tüplerim vs hepsi normal eşiminde normal sadece sağ overimde adet düEnsizliği yüzünden polikistik oluşmuş dr normal yoldan senin çocuğun olur diyor ama 1 seneyi geçti ortada bişey yok 2 ay klomen kullandım gene gebelik olmadı bu ay hsg çekildim ağustosta aşılama yaptırıcam gene olmazsa artık tüp bebek yapıcam

Bir rahim filmi çektir, bir de eşin spermiyogram testi yaptırsın. Şu aşamada yapılacaklar bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…