Esim sanırım biraz cekinio sperm sayisi vermktn ama baska caremiz yokSperm sayıları düsük oluyo veya sekil bozuklugu falan. Ama tedavi ediliyo tabi bizim kadar ugrasmiyolar sanirim
Yumurtlaman falan düzgünse merak etme zamani geldiginde olurHamilelige hazirlik icin kullaniliormus .. duzenleyi olarak biliorm
Benimkide öyleydi canm zorla kolundan ceke ceke götürdüydüm doktora. Sükür bisey cikmadi ondaEsim sanırım biraz cekinio sperm sayisi vermktn ama baska caremiz yok
Ya bnde bisi cikarsa korkusu var bide ...Benimkide öyleydi canm zorla kolundan ceke ceke götürdüydüm doktora. Sükür bisey cikmadi onda
Korkma canım. Hem dedigim gibi onlardaki problem aşılmayacak gibi olmuyo daha kolay tedavi olup daha erken sonuç alıyolarYa bnde bisi cikarsa korkusu var bide ...
Pardon canım yanlis anlamisim.Ya bnde bisi cikarsa korkusu var bide ...
Yaptnmi test ins pozitif dersin...evet gıttım hemde bırden fazla doktora gittim her kafadan bı ses ama en populer cevap pko :) bakalım yarın adet olmam lazım eger olmazsam kan vercem umarım pozıtıf cıkar ama negatf cıkrsa adetın ucuncu gunu hormon ıcın tkrar kan vercem.bu arada ben pko oldgma ınanmadm o yuzden hormonlarımabaktırcam cnku bnde hcbı pko belrtısı yok
Olsun cnm onmli degil . Yok cektirmedim .ya kac doktoro gittiysem olur deyip gonderiolar ...Pardon canım yanlis anlamisim.
Sen rahim filmi falan cektirdinmii
Zar zor ikna ettim esimi en sonunda sen ne zamn gitmek istersen o zamn gidelm dedim artk doktora gidelim lütfen lafi acmiorum evde ins bu ayda olmszsa giderbu gune kadar ben pkoyum dıye hep tedavı benım uzerımeydı bır bucuk senedır yumurta gelısıyordu gebelık olmuyordu bır turlu sonra bı dr a gıttık ve esımden spermıyogram ıstedı spermlerı 20 mılyon ve %40 hareketlı cıktı dr olmaz dıyemem ama bu tablo ıle zor olur dedı proxeed plus verdı on gun ıctı yum gunum geldı ve ben hamıle kaldım
bız kadınlar kabahatı hep kendımızde arıyoruz ve boşa vakıt kaybedıyoruzzesınıze mutlaka baktırın
1 seneden fazla evliliklerde rahim filmi istiyorlar sende nasıl istememisler şaşırdım doğrusu. Cok kafana takmamaya bak biliyorum pek mümkün olmuyo ama pisikolojikte olabilir. Birde bir an önce eşin bi muayene olsun. Bi aksilik cıkarsa bosuna vakit kaybetmis olursunuzOlsun cnm onmli degil . Yok cektirmedim .ya kac doktoro gittiysem olur deyip gonderiolar ...
senın yerınde olsam o gıtmıyorsa ben de gıtmezdım dra artık yeter derdım sorun sende derdım bırakırdım çocuk ıstıyorsa gıdecek dra olur mu oyle sey bu ayda olmassa dıye dıye kaç ay geç kalmıssınız al sana bız ıste canlı ornek bence vakıt kaybetmeden gıdın bu mesajımı da eşine okut benceZar zor ikna ettim esimi en sonunda sen ne zamn gitmek istersen o zamn gidelm dedim artk doktora gidelim lütfen lafi acmiorum evde ins bu ayda olmszsa gider
Bnde şaşırıyorum bide esimi soran doktor yok ysni nasil bi tek bana bakip olur olur diolar anlamiorm1 seneden fazla evliliklerde rahim filmi istiyorlar sende nasıl istememisler şaşırdım doğrusu. Cok kafana takmamaya bak biliyorum pek mümkün olmuyo ama pisikolojikte olabilir. Birde bir an önce eşin bi muayene olsun. Bi aksilik cıkarsa bosuna vakit kaybetmis olursunuz
Sen hangi sehirdesin canım. Çevre illerdeki doktorlara görün bide. Incir kürünü sormusun ben bu ay denedim ama yumurtlama dönemim bitince biraktim.Bnde şaşırıyorum bide esimi soran doktor yok ysni nasil bi tek bana bakip olur olur diolar anlamiorm
Artik esimde bi görünsün de bakalim nolcak erkeklerde neler cıkıo bilgisi olan varmi
Ins kizlar .. allah isteyen herkese versinCanim benim pek bilgim yok ama tabiki dr gorunse iyi olur. Ins tez zamanda guzel haberlerni verirsn bizlere
Amin inşallahRabbim isteyen herkese nasip etsin ins ...senn nedeni var mi olmamasi icin ..