kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok ....

Test yapmak icin illa adet donemimizi beklemek gerekiomu bnm adetime 10 gun kaldi yapilmazmi yani şimdi
adete 10 gün kala test yapılmaz.
belki adetinize 2 gün ya da 1 gün kala yapabilirsiniz. adet gününüz daha kesin sonuç verir.
strese girmişsiniz şimdiden. sakin olun . inşallah bebeğiniz çok bekletmeden gelir kucağınıza.

benim amcakızı evlendi 2 sne biterken oldu... o da çok istiyordu ilk zamandan en son eşiyle boşanma aşamasına geldi iyi ki olmamış dedi 2 ay sonra hamileydi:KK57:
stres maalesef çok etkiliyor

Hmm belki de kimyasal gebelik olusmustur . tutunmaya çalışıp düşmüş olabilir doktor da o yuzden test istedi belki de
Öylemi dersin canm bakalm artik. Öyle olursa bi umut olur benim icin demekki hamile kalabilirim diye düsünürm ama kaybettigim icinde bir hayli üzülürüm

Evet cnm haklisin ben evlenmeden önce kadn doğuma gittim muayane olup ona göre ilaç almıstım (korunma hapı) ilacıda 1 ay kullanmıştım. kaynanam hep problemi bnde aradı. Sen ilaç içiyon ya ondan olmuyodur dedi durdu topu topu 1kutu bitirdim haaa ...hep bana doktora git dedi durdu bnde esimle giderim derken, aradan 3-5 ay gecti. Hersey rabbimin vesilesi ya iste, idrar yolu enfeksiyonu olmustum dahiliyedeki doktor antibiyotik verdi biraz kullandim o bnde vajinal kasinti yapmisti. o sebeple doktora gitmistim ve korunmadigimizi soyledim hemen kagit yazdi esin bu testi yaptirsin dedi sonra beni muayane etti hicbirsey cikmadi adetinin 3.gunu gel bidaha bakalim dedi ondada bisey cikmadi.
problrm esimde cikmisti.
3-4 aylik evliydik
kpeder oglum kahvede ne diyolar biliyonmu oglun kısırmı diyolar hadi gari yapın cocuk diyodu hep. eşim adına çok kötü oldu bu salakça konuşmaları.

birgünde kpeder: oğlum çocuğu olmuyosa boşa bak dedi. bu sozler insanı cok etkiliyo.... :KK43:

Arada eşiniz olmasa çocuk oğlundan dolayı olmuyor benim de onu boşamama izin var mı derdiniz de işte onların yaptığına aynı vicdansızlıkla cevap vermek de ne kadar doğru.

Bende üç senedir yok.. doktorlara taşındık bana da sebepsiz dediler bende amann dedim olursa olur olmazsa yaza tüp bebek yaptırırız diye rahatladıktan sonra hamile kaldım. Sevincini yaşarken düşük yaptım :KK43:
Velhasıl sebepsiz olanların tek sebebi olmuyor olmadı olmuycakmı olsa nolur onunda mı olmus bızım kesın olmuycak dıye dıye sıkıntı yapmak.

belki eşinizde sıkıntı vardır bende de 2 senedir olmuyodu eşimde çıktı sıkıntı tüp bebek yapacağız maalesef.

Arada eşiniz olmasa çocuk oğlundan dolayı olmuyor benim de onu boşamama izin var mı derdiniz de işte onların yaptığına aynı vicdansızlıkla cevap vermek de ne kadar doğru.
Bir gün söyledim bana bòyle böyle demiştin diye. bağırarak. sende boşan o zaman. Benim ogluMn seyi( terbiyesiz bi sekilde acik acik .... kalkmiyomu dedi) kalkmıyomu dedi.

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 3 yıldır evliyim ve bebiş yok dr gittik eşimde azospermi ve varikosel çıktı bitmiş durumdayız
iyi bir dr tavsiyesi olan ilaç bitkisel vb. seyler bilgisi olan yazabilirse sevinirim

arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza 3 yıldır evliyim ve bebiş yok dr gittik eşimde azospermi ve varikosel çıktı bitmiş durumdayız
iyi bir dr tavsiyesi olan ilaç bitkisel vb. seyler bilgisi olan yazabilirse sevinirim
Aa ayniyiz :KK43: benim de 3 yil bitti esim azospermi ayni zamanda da varikosel vardi ameliyat oldu ama bi degisiklik olmadi. Bitkisel seyler pek fayda etmiyo azospermde ama gene de keciboynuzu havuc suyu caksir suyu findik ceviz deneyenler var. Ama keciboynuzu fsh yuksek olanlarda onerilmiyo. Caksir da bazi kisilere yan etki yapmis. Iyi arastirmak lazim. Doktora gelince de bu alanda en ccok ismi duyulanlar kaan aydos ve emre bakircioglu. Oncelikle onlarla mail ya da telefonla gorusebilirsin. Sonra da tum testlerinizi yaptirirsiniz. Zaten doktor da soyler testleri. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

Aa ayniyiz :KK43: benim de 3 yil bitti esim azospermi ayni zamanda da varikosel vardi ameliyat oldu ama bi degisiklik olmadi. Bitkisel seyler pek fayda etmiyo azospermde ama gene de keciboynuzu havuc suyu caksir suyu findik ceviz deneyenler var. Ama keciboynuzu fsh yuksek olanlarda onerilmiyo. Caksir da bazi kisilere yan etki yapmis. Iyi arastirmak lazim. Doktora gelince de bu alanda en ccok ismi duyulanlar kaan aydos ve emre bakircioglu. Oncelikle onlarla mail ya da telefonla gorusebilirsin. Sonra da tum testlerinizi yaptirirsiniz. Zaten doktor da soyler testleri. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
aminn teşekkürler cevabınız için

X