- 27 Nisan 2015
- 1.293
- 1.911
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay ii haberler verelim ins ya ... bi kac gun daha bkle iki defa üzülmeyok valla sıktım dişimi yapmadım yarın da sıkıyım dişimidiorum ama bakalım :)
Amin canm anneler ve anne adaylari bizleri dualarnzda unutmayın. ..olabilir canım hemen paniğe kapılma bence... vücut kendini pskolojik olarak hazırlıyordur belki...her ay bekleyince de olmuyor vucut tersi tepkiler veriyor... inşallah en yakında bebişinizi kucağınıza alırsınız
Aminnnnnnnnnnnnn ..Bende ayni durumdayim canim 2 senelik evliyiz 1 senedir istiyoruz ama olmuyor. Rabbim su mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine nasip eder ins isteyen herkese.
Korkmak bizi bitirio zaten ins bizde burda guzel haberleri paylaşırız rabbime dua ediyorm hrkese nasip etsinAllah razı olsun canım.
O kadar cok korkuyorum ki olmayacak diye
Ohh ne guzel bebegin gelio ins. Bizede verr rabbim .peki bu hamilelikte ilk ay nasil belirtiler oluyobizim de 4 yıl olmadı...doktora da hiç gitmedik...
ne yalan söyliyim free sevişmek işimize geliyordu....
aman çocuk olmuyor zaten deyip baya rahattık...ama şimdi hamileyim...
tabi ben baya bir afalladım çok şakındım,beklemiyordum...diyeceğim o ki
sıkma canını olucaksa oluyor...
regl olucakmışsın gibi sancıların olur kısa süreli....birde gariptir ben şıp diye anladım...Ohh ne guzel bebegin gelio ins. Bizede verr rabbim .peki bu hamilelikte ilk ay nasil belirtiler oluyo
Tamam erkekler doğal olarak zaten kendisinde problem olduğunu düşünmek istemeyebilir ama benim asıl anlamadığım neden kadınlar hemen kendilerindedir diye düşünüyorlar. Ha ama şöyle de bir şey var ki kimde olursa olsun dünyanın sonuymuş utanılası bir durummuş gibi de düşünmemek lazım. Her şey Allah'tan sonuçta, bizim elimizde değil ki.Aynen cnm bu duruma katiliyorum, bende sinir oluyorum kadinda problem aranmasina ...hep bende problem arandi cunku, maalesef esime azosperm tanisi kondu.
Amin canım. Dün adet oldum bugün doktora gidecem bakalm ne diyecekKorkmak bizi bitirio zaten ins bizde burda guzel haberleri paylaşırız rabbime dua ediyorm hrkese nasip etsin
Tamam erkekler doğal olarak zaten kendisinde problem olduğunu düşünmek istemeyebilir ama benim asıl anlamadığım neden kadınlar hemen kendilerindedir diye düşünüyorlar. Ha ama şöyle de bir şey var ki kimde olursa olsun dünyanın sonuymuş utanılası bir durummuş gibi de düşünmemek lazım. Her şey Allah'tan sonuçta, bizim elimizde değil ki.
Ultrasonda bisey görmüştür belki ya da adet dediğin az bi kanamaysa gebelikte olan kanamalardan olabilir..Ya kizlar bisey soracam klomen ve catlama igmesi kullandim ama dün adet oldum bugun doktora gittim gebelik testi istedi. Adet olmama ragmen neden istedi sizce ?
Sonucta yarin cikacak
Yok canım aksine kanamam her zamankinden fazla ve cok siddetli sancim varUltrasonda bisey görmüştür belki ya da adet dediğin az bi kanamaysa gebelikte olan kanamalardan olabilir..
Bu kadar stres yapma lutfen on gun oncesinden çıkması cok zor bence çünkü zaten adetten 14 gun once yumurtlama oluyo.. O yumurtlamada hamile kalmış olsan bile 4 gun icinde teste yansimaz ki.. Biraz daha sabret en azindan 1 2 gun kala yap gonlunden geceni hakkinda hayirli kilsin rabbim insallah :)Test yapmak icin illa adet donemimizi beklemek gerekiomu bnm adetime 10 gun kaldi yapilmazmi yani şimdi
Hmm belki de kimyasal gebelik olusmustur . tutunmaya çalışıp düşmüş olabilir doktor da o yuzden test istedi belki deYok canım aksine kanamam her zamankinden fazla ve cok siddetli sancim var