kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok ....

Bebeginizin nefes alacagi zaman geldinde size gelecek emin olun Allaha birakin o hepimize can verdigi gibi size de bir evlat yollar insallah. Sakin isyan edip uzulmeyin hayirli zamanda olur insallah. Her seyin zamani var :)

Ben de 3 senelik evliyim hala bebiş yok.. Bir rahatsızlığın var mı yoksa sebepsiz infertilite mi? Çok zor yaşayan bilir, her ay testlerle uğraşırsın.. Senden sonra evlenenlerin hepsi evlat sahibi olur, sen sadece seyredersin.. Benim en yakınımdakiler bile destek olmak yerine köstek oldular. Zaten psikolojin normal değil, alınganlık hat safhada.. Allah yardımcımız olsun.. Aslında yazacak çok şey var ama inan bu ara çok yoruldum yaşadığım şeyler yüzünden.. O nedenle fazla yazamıycam sadece umudunu hiçbi' zaman yitirme diyebilirim. 3 senedir ben hiç yitirmedim, yıkıldığım anlar olmadı mı oldu tabi ki. Sendeledim ama sonra yine ayağa kalkabildim. Bunda eşimin desteğinin çok katkısı var. İnşallah senin eşin de sana destek oluyordur...

bizim de 4 yıl olmadı...doktora da hiç gitmedik...
ne yalan söyliyim free sevişmek işimize geliyordu....
aman çocuk olmuyor zaten deyip baya rahattık...ama şimdi hamileyim...
tabi ben baya bir afalladım çok şakındım,beklemiyordum...diyeceğim o ki
sıkma canını olucaksa oluyor...

bizim de 4 yıl olmadı...doktora da hiç gitmedik...
ne yalan söyliyim free sevişmek işimize geliyordu....
aman çocuk olmuyor zaten deyip baya rahattık...ama şimdi hamileyim...
tabi ben baya bir afalladım çok şakındım,beklemiyordum...diyeceğim o ki
sıkma canını olucaksa oluyor...
Ohh ne guzel bebegin gelio ins. Bizede verr rabbim .peki bu hamilelikte ilk ay nasil belirtiler oluyo

Eylulde uc yilimiz dolacak bizim de.. Gecen sene eylulde yani 2. Evlilik yildonumumuzde esimi zar zor ikna edip goturdum doktora.. Ilk once bana baktilar bi sorun yok deyip inofolic ve serophene verdiler.. Ertesi gun esimin spermiogram sonucu çıktı ve sonuc azosperm.. Şok olduk kaldık elimiz kolumuz bağlandı.. Simdi bayramdan sonra tedaviye baslamayi düşünüyoruz insallan guzel gelismeler olur.. Ve sen de eşini ikna edip bi an once götür doktora insallah cok guzel cikar sonuclari :)

Ayrica 3 35_srp_35 arkadaşım sen de mesajında esim de sıfır sperm çıktı ameliyattayken iki haftalik hamileymisim yazmissin.. Şaşırdımm.. Daha sonra sperm testi yaptirdiniz mi kac cikti acaba??

Ohh ne guzel bebegin gelio ins. Bizede verr rabbim .peki bu hamilelikte ilk ay nasil belirtiler oluyo
regl olucakmışsın gibi sancıların olur kısa süreli....birde gariptir ben şıp diye anladım...
çünkü tarif edilemez bir dolgunluk hissediyorsun...ama regl olduğunda ki vücüt şişkinliği gibi değil...kasık bölgende daha derin ve sağlam bir dolgunluk...
tabi ben yinede inanasım gelmiyordu,öyle kabullenmiştim ki çocuğum olmuyor fikrini...hatta ilk test yaptığımda da yok canım dedim yanlış olmalı...kalbin farkında beynim redediyor ,belki ben hazır hissetmediğim içindi bu karşı gelişim bilmiyorum...hatta reglimin geçtiği ilk gün dedim ki kendi kendime : kova hatunu hamilesin ve bebiş de erkek :) :)
ilki tuttu bakalım cinsiyeti ne olucak (kalbim kızdan yana ama :KK66: )
anlamaman mümkün değil bence...

Aynen cnm bu duruma katiliyorum, bende sinir oluyorum kadinda problem aranmasina ...hep bende problem arandi cunku, maalesef esime azosperm tanisi kondu.
Tamam erkekler doğal olarak zaten kendisinde problem olduğunu düşünmek istemeyebilir ama benim asıl anlamadığım neden kadınlar hemen kendilerindedir diye düşünüyorlar. Ha ama şöyle de bir şey var ki kimde olursa olsun dünyanın sonuymuş utanılası bir durummuş gibi de düşünmemek lazım. Her şey Allah'tan sonuçta, bizim elimizde değil ki.

Tamam erkekler doğal olarak zaten kendisinde problem olduğunu düşünmek istemeyebilir ama benim asıl anlamadığım neden kadınlar hemen kendilerindedir diye düşünüyorlar. Ha ama şöyle de bir şey var ki kimde olursa olsun dünyanın sonuymuş utanılası bir durummuş gibi de düşünmemek lazım. Her şey Allah'tan sonuçta, bizim elimizde değil ki.

Evet cnm haklisin ben evlenmeden önce kadn doğuma gittim muayane olup ona göre ilaç almıstım (korunma hapı) ilacıda 1 ay kullanmıştım. kaynanam hep problemi bnde aradı. Sen ilaç içiyon ya ondan olmuyodur dedi durdu topu topu 1kutu bitirdim haaa ...hep bana doktora git dedi durdu bnde esimle giderim derken, aradan 3-5 ay gecti. Hersey rabbimin vesilesi ya iste, idrar yolu enfeksiyonu olmustum dahiliyedeki doktor antibiyotik verdi biraz kullandim o bnde vajinal kasinti yapmisti. o sebeple doktora gitmistim ve korunmadigimizi soyledim hemen kagit yazdi esin bu testi yaptirsin dedi sonra beni muayane etti hicbirsey cikmadi adetinin 3.gunu gel bidaha bakalim dedi ondada bisey cikmadi.
problrm esimde cikmisti.
3-4 aylik evliydik
kpeder oglum kahvede ne diyolar biliyonmu oglun kısırmı diyolar hadi gari yapın cocuk diyodu hep. eşim adına çok kötü oldu bu salakça konuşmaları.

birgünde kpeder: oğlum çocuğu olmuyosa boşa bak dedi. bu sozler insanı cok etkiliyo.... :KK43:

Ya kizlar bisey soracam klomen ve catlama igmesi kullandim ama dün adet oldum bugun doktora gittim gebelik testi istedi. Adet olmama ragmen neden istedi sizce ?
Sonucta yarin cikacak

Ya kizlar bisey soracam klomen ve catlama igmesi kullandim ama dün adet oldum bugun doktora gittim gebelik testi istedi. Adet olmama ragmen neden istedi sizce ?
Sonucta yarin cikacak
Ultrasonda bisey görmüştür belki ya da adet dediğin az bi kanamaysa gebelikte olan kanamalardan olabilir..

Test yapmak icin illa adet donemimizi beklemek gerekiomu bnm adetime 10 gun kaldi yapilmazmi yani şimdi
Bu kadar stres yapma lutfen on gun oncesinden çıkması cok zor bence çünkü zaten adetten 14 gun once yumurtlama oluyo.. O yumurtlamada hamile kalmış olsan bile 4 gun icinde teste yansimaz ki.. Biraz daha sabret en azindan 1 2 gun kala yap gonlunden geceni hakkinda hayirli kilsin rabbim insallah :)

X