kizlar 2 senelik evliyim ama hala bebiş yok ....

Bildiğim kadarıyla kadın hastalıkları topiği baya aktif orada tecrübeli arkadaşlara sorabilirsiniz
Bir de hangi tedavi aşamalarından geçtiniz daha ayrıntılı yazarsanız daha net cevaplar alırsınız

evet gittim ilk aralikta gittim herseyim temiz cikti olur dedi ama ben bi kac doktora daha gittim onlarda ayni seyi söyledi en son 3 ay once gittim unifolic asit Şase verdi 3 ay kullandim bakalim bu ay nolcak.. sen gittinmi

Hic bi tedavi olmadim simdiye kadar çünkü biseyim yokmuş ole dio doktorlar ....ama neden olmuyo bilmioruz... cok stress ve sıkıntı icindeyimmm

belki de çok fazla stres içinde olduğunuz için olmuyordur ..Yani fiziksel olarak bir şey yoksa o zaman psikolojiktir ..Ya da üçüncü şık olarak zamanı geldiğinde olur

Sen gitmismiydn doktora
evet gıttım hemde bırden fazla doktora gittim her kafadan bı ses ama en populer cevap pko :) bakalım yarın adet olmam lazım eger olmazsam kan vercem umarım pozıtıf cıkar ama negatf cıkrsa adetın ucuncu gunu hormon ıcın tkrar kan vercem.bu arada ben pko oldgma ınanmadm o yuzden hormonlarımabaktırcam cnku bnde hcbı pko belrtısı yok

Inşallah guzel haber verirsn yarn bnm daha 13 gun var adetime gerci bu ayda bi belorti yok gibi ama hayrlisi

Senn esin gittimi doktoro ...

Hayr gecmedi bu ayda bisi olmazsa esim gitcek doktora çünkü o bnden daha sıkıntılı stresli korkulu...
2 sene korunmamanıza rağmen olmadıysa siz de doktora gidip kontrolden geçmişsiniz zaten, eşinizin sperm değerleri yeteri kadar iyi olmayabilir. Tabii bu sadece bir tahmin moraliniz bozmak istemem ama bebek olmadığında bunun sebebinin direkt kadında aranması beni rahatsız ediyor.

Ayrıca rahim filmi çektirdiniz mi? Eğer çektirmediyseniz eşiniz sperm testi verirken siz de doktorunuzdan hsg isteyebilirsiniz.

Inşallah guzel haber verirsn yarn bnm daha 13 gun var adetime gerci bu ayda bi belorti yok gibi ama hayrlisi

Yumrtlama günlerinizi hesap ediyorsunuz dimi canim ? Bi sorunun yoksa olur yeter ki strese girme allah gönlüne gore versim inş. Isteyen herkese nasip etsim Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…