- 28 Ekim 2016
- 1.139
- 1.717
- 133
Amin inşallah canım sağlıkla ilerlesinSelam canım bence senin de pozitif. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız. Ben prodoctor marka ile yaptım. Arada kaset test ile de yaptım surelab marka. Fotoğrafları yüklüyorum gün ve gün çektim. Bugünkü yaptığım testi de yüklüyorum adetime 2 gün kala
Maşallah seninki daha belirginAmin inşallah canım sağlıkla ilerlesinbende sabah ilk idrarla yaptım albi marka kaset testle o da pozitif çıktı kasık ağrısı var pazar günü regl günü o gün kan testi yaptırcam nasipse. Sabah ki testte böyle çıktı
Bugün yaptığımda kaset test böyle çıktı canım. Senden daha silik ama var sanırım ciddenSelam canım bence senin de pozitif. İnşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız. Ben prodoctor marka ile yaptım. Arada kaset test ile de yaptım surelab marka. Fotoğrafları yüklüyorum gün ve gün çektim. Bugünkü yaptığım testi de yüklüyorum adetime 2 gün kala
Şimdi yine kaset test yaptım ve böyle çıktı canım. Markası laboquick bu arada. İlk 5 dkda çıkan sonuç buAmin inşallah canım sağlıkla ilerlesinbende sabah ilk idrarla yaptım albi marka kaset testle o da pozitif çıktı kasık ağrısı var pazar günü regl günü o gün kan testi yaptırcam nasipse. Sabah ki testte böyle çıktı
Var canım sağlıkla ilerler inşallah kucağımıza almak nasıp etsin RabbimŞimdi yine kaset test yaptım ve böyle çıktı canım. Markası laboquick bu arada. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu
İnşallah sağlıkla ilerler bebeklerimiz canımVar canım sağlıkla ilerler inşallah kucağımıza almak nasıp etsin RabbimBen 33 yaşındayım cnm geç anne olmak isterdim bende ama Rabbim ne zman nasıp ederse o zaman sağlıklı olsunda diğer ilk gebeliğim geçen seneydi nasıp olmadı
Belirtin var mı canımİnşallah sağlıkla ilerler bebeklerimiz canımhayırlısı her şeyin
Evet canım kasıklarda şişkinlik ve gaz şişkinliği gibi. Ayrıca vajinada sürekli ıslaklık var. Afedersin ilişkide sürekli ıslak, eşim de bunu söylüyor ve güzel buluyor doğrusu. Onun dışında vücut ısım arttı ve hep sıcak hissediyorumBelirtin var mı canım
Seninkinde daha net çıkmış aynı marka ile yaptım bende pembelik yoktu düz grimsi bir çizgiydiİyi akşamlar hangi marka testle yaptın canım benimde bat 14 kasım bugün pedictor marka ile yaptım yanılma payı var mı acaba şüphede kaldım
Regle daha varsa bekle cnm bat 14 kasım benim dün yaptım sabahta ilk idrarla keser testle yaptım emin olamadım markaya hayırlısı bakalım Ümit kesilmez kırmızılar gelmediği sürece canım geç döllenme olabilirSeninkinde daha net çıkmış aynı marka ile yaptım bende pembelik yoktu düz grimsi bir çizgiydi
İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberleri paylaşırızRegle daha varsa bekle cnm bat 14 kasım benim dün yaptım sabahta ilk idrarla keser testle yaptım emin olamadım markaya hayırlısı bakalım Ümit kesilmez kırmızılar gelmediği sürece canım geç döllenme olabilir
Bu testler hep mi hatalı yaOne step roll gibi markalarda testi yapmadan önce dikkatlice bakınca gozukuyor canım testi yapınca daha belirgin oluyo baska baska denemelisin
Testn fotosu varmı rengn gri deil pembe olması gerekBu testler hep mi hatalı yaaz önce one step silik çizgi çıktı, gaza gelmiyorum kesin yanlıştır diye
Ay doğruymuşTestn fotosu varmı rengn gri deil pembe olması gerek
Hayırlı olsun canımAy doğruymuşkan verdim 34 falan çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?