Gebeliğe Hazırlık Kizlar 2. Cizgiyi goren varmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah canım sağlıkla ilerlesin bende sabah ilk idrarla yaptım albi marka kaset testle o da pozitif çıktı kasık ağrısı var pazar günü regl günü o gün kan testi yaptırcam nasipse. Sabah ki testte böyle çıktı

Eklentiler

• AED0118F-D9DC-4D39-B90F-3C4CC7E91E58.jpeg
    119 KB · Görüntüleme: 77
Maşallah seninki daha belirgin bu arada kaç yaşında anne olcaksın canım. Ben kendi annem gibi 30da geç anne olmamak için 27de anneliği istedim

Bugün yaptığımda kaset test böyle çıktı canım. Senden daha silik ama var sanırım cidden

Eklentiler

• IMG_20211112_093940.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 70
Şimdi yine kaset test yaptım ve böyle çıktı canım. Markası laboquick bu arada. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu

Eklentiler

• IMG_20211112_114348.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 69
Şimdi yine kaset test yaptım ve böyle çıktı canım. Markası laboquick bu arada. İlk 5 dkda çıkan sonuç bu
Var canım sağlıkla ilerler inşallah kucağımıza almak nasıp etsin Rabbim Ben 33 yaşındayım cnm geç anne olmak isterdim bende ama Rabbim ne zman nasıp ederse o zaman sağlıklı olsunda diğer ilk gebeliğim geçen seneydi nasıp olmadı

İnşallah sağlıkla ilerler bebeklerimiz canım hayırlısı her şeyin

Belirtin var mı canım
Evet canım kasıklarda şişkinlik ve gaz şişkinliği gibi. Ayrıca vajinada sürekli ıslaklık var. Afedersin ilişkide sürekli ıslak, eşim de bunu söylüyor ve güzel buluyor doğrusu. Onun dışında vücut ısım arttı ve hep sıcak hissediyorum

İyi akşamlar hangi marka testle yaptın canım benimde bat 14 kasım bugün pedictor marka ile yaptım yanılma payı var mı acaba şüphede kaldım
Seninkinde daha net çıkmış aynı marka ile yaptım bende pembelik yoktu düz grimsi bir çizgiydi

Seninkinde daha net çıkmış aynı marka ile yaptım bende pembelik yoktu düz grimsi bir çizgiydi
Regle daha varsa bekle cnm bat 14 kasım benim dün yaptım sabahta ilk idrarla keser testle yaptım emin olamadım markaya hayırlısı bakalım Ümit kesilmez kırmızılar gelmediği sürece canım geç döllenme olabilir

İnşallah canım hayırlısıyla güzel haberleri paylaşırız olmazsa da devam

One step roll gibi markalarda testi yapmadan önce dikkatlice bakınca gozukuyor canım testi yapınca daha belirgin oluyo baska baska denemelisin
Bu testler hep mi hatalı ya az önce one step silik çizgi çıktı, gaza gelmiyorum kesin yanlıştır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…