- Konu Sahibi camdan kalp 85
-
bende hemen hamile kaldım
ben 1.5 aylık anneyim yani doğurdum canımcım.profil resmimde ogluşumu görebilirsin
hayırlısı olsun canım 25 yaşındasın dimi yeni mi evlendin?allah mesut etsin.ben daha hevesliyim yine düşünüyoruz eşimle 1 sene sonra.yerimseniben
aman millete bakma benim nikahım eşim yabancı olduğu için uzadı nikahımızdan1 ay önce hamile kaldım isteyerek ama...1 ay da erken dogum yaptım aslında yeni doğurmuş olacaktım.evet güzel şey 5 aya kadar KUSMAK,3.5 AYLIKTAN İTİBAREN TEKMELENMEK(benimkini çok erken hissettimhala da çok hareketli),ERKEN DOGUM TEHTİDİYLE 1 HAFTA HASTANEDE YATIP SONUNDA YİNE ERKEN DOĞURMAK VE SEZERYAN DİKİŞ ACISI AMA DEĞER ARKADAŞIM.YİNE İSTİYORUM 8 KİLO ALMIŞTIM ŞİMDİ YİNE ESKİ KİLOMDAYIM GERİSİ BOŞ!!!!!!!
ayyyy ne güzell allah bağışlasın canımm çok tatlı bebegin. benim 6 hafta bitti cok yeni daha ama nası hevesliyiz kocamla anlatamam .)) insallah bende sağlıkla alırım bebegimi kucagıma
Mrb Bende 4 Aydir Deniyorum Olmuyo Yani Deniyoruz Adetime 7 Gün Var Inş Olmam Sende Olmazsin Allah Gönlüne Göre Versin
dualarım seninle inşallah hamilesindir ama kendini lütfen strese sokma.. doktora gittiniz mi?7 aydır deniyoruz yoruldum artık her ay beklemekten umutlanmaktan kızlar allah gönlümüze göre versin isteyenlere en kısa zamanda beşleri getirsin inşalah dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var öpüyorum hepinizidesenağlama
7 aydır deniyoruz yoruldum artık her ay beklemekten umutlanmaktan kızlar allah gönlümüze göre versin isteyenlere en kısa zamanda beşleri getirsin inşalah dua edin kızlar dualarınıza ihtiyacım var öpüyorum hepinizidesenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?