Bebek Beslenmesi kızlae bir bakar mısınız emzrme problemi:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kirmizikar86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2011
125
5
46
Adana
kızlar 5 temmuzda anne oldumherkesin yavrusunu Allah bağışlasın benimkinide inşallah.bizimki biraz emdi sarılık oldu onu atlatalım derken benim göğüs uçlarım yarıldı yinede emziriyodum bizimki ağzına alınca dayanamadım ağladım sol göğsümün sütü gitti sanırım psikolojikbende böyle olmıcak diye sağmaya başladım doktorda mama önerdi sma.hem mama hem anne sütü almaya başladı kızım.derken bugün 1 aylık oldukbenim sorunum artık yaralarım azaldı ben emziriyorum sütümde var gibi ama ne kadar emerse emsin illa o mamayıda istiyor.bir göğsümde yarım saat diğerinde yarım saat bekletiyorum yinede bizimkinin ağzı açık.mamayıda yiyince rahatlıyor.bügün sabah 125 cc anne sütü sağdım denemek için sütüm ne kadar diye.bizimki onu bitirdi mamasındanda 30 cc içince ancak uyudu.tabi bu dediğim 2 saat içerisinde.aynı anda değil.aralıklı.kızlar 1 aylık bebişi olanlar kaç cc süt yada mamayla doyuyor bebişiniz?bizimkimi obur yoksa normal mi bu süt bana bir akıl verin.sanırım bu mamadan kurtuluşumuz yok

öncelikle kolay gelsin canım benim de 4 aylık bir oğlum var aynı sorunları yaşadım bende ve daha 10 günüdr beslenmesi düzene girdi önceleri hep karmakarışıktı emmek istemiyordu arasıra mama yiyordu ama ben bırakmadım inatlaştım emzirmek için ve şuan yani 4 ay sonra artık rahat emiyor yani önemli olan o anne sütünün tadına varabilmesi günde bir kere mama veriyorum gece yatmadan önce o kadar sadece. bu arada bir aylık bebek iken benim oğlum 60 cc mama içiyordu.
ayrıca göğüs çatlakları için çok rahatlatıcı bir tavsiyem var: eczanelerde tamamen bitkiisel olan göğüs ucu çatlağı kremi satılıyor ismi lanoline (lanomere) o kremi sür daha sonra göğüs uçlarına streç filmi ile kremin üzerine kapat. bunu sürekli uygulayavilirsin ayrıca bebeği emzireceğinde yıkamana gerek yok bitkisel çünkü çok rahatlatıyor ve hemen iyileştiriyor tavsiyem canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…