cevaaapp lütfenn.mrb .. bn bir yılı aşkın süredir diane 35 kullanıyorum arkadaşlar. pko (polikistik over) yüzünden. aynı zaman da da korunmak için. çünkü 15 bucuk aylık ta evliyim . bn geçenlerde yan etkileri okuyaym dedim de. birçok yanetkisi varmıs. bende de zaten uzun zamandr asırı bas dönmesi ayaga kalkınca pat yerime oturuyrm tekrar. sonra kalp ağrısı ruh sıkıntısı. bi de ayıptır sölemesi pek istek olmuyor cinsellik anlamında. yan etkileri arasında bu da varmış. aranızda kullanan ve bu yanetkiyi gören var mı acaba? bu ilaçtan mı kaynaklanıyır tüm bu rahatsızlıklar yoksa baska nedeni olabilir mi? lütfen yardımcı olabilir msiniz?(
canım libido ne oluyr .pos icin mi yine.. korunmaya da yardımcı mıbende aynı sıkıntıdan yaklaşık 5 yıl önce 4 ay kadar kullanmıştım bu ilacı..
mide ağrısı ve kilo yaptı bıraktım..
şimdi yazz24+4 kullanıyorum 5 aydır.. ve memnunum yani kilo aldırmıyor en azından aksine verdiriyor bile.. libido da herhangi bi sıkıntı da yaşamadım
tavsiye ederim..
valla canım bende daha önce hamileik tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama inşallah olur:)Kizlar azicik banada yardim pcos var bende ve hamile kalamiyorum klomen kullandim ama doktorum yumurta takibi yapmadi kullandiktan 3 gun sonra gun asiri birliktrlik oldu sonrada olmadi sizce klomenle yanit alabilirmiyim hamilr olabilirmuyim off kafayi yiyecem valla kasiklarim agriyor midem bulaniyor ayaklarim sizliyor goguslerimdr simdi bir belirti yok sizce hamile olabilirim adetime 7 gun falan var
bu arada evli msin canım. sendde de isteksizlik yaptı mı?canım libido ne oluyr .pos icin mi yine.. korunmaya da yardımcı mı
tsh nin hamilelik olabilmesi için 2 ve 2,5 civarı olması gerektiğini söyledi doktorum benim 7 civarıydı ben klomenden sonra iğne ve aşılama denedim iğnenin daha etkili olduğu söylendi ama tutmadı dediğim gibi polip ve troid kaynaklımı bunu bir kaç ay içinde öğreneceğimahsen su canim bende sadece fsh lhtan biraz yuksek cikti pcos dedi onun diainda hormon testim normal araliklarda.
bu arada evli msin canım. sendde de isteksizlik yaptı mı?bende aynı sıkıntıdan yaklaşık 5 yıl önce 4 ay kadar kullanmıştım bu ilacı..
mide ağrısı ve kilo yaptı bıraktım..
şimdi yazz24+4 kullanıyorum 5 aydır.. ve memnunum yani kilo aldırmıyor en azından aksine verdiriyor bile.. libido da herhangi bi sıkıntı da yaşamadım
tavsiye ederim..
evet canım evliyim.. işte libido şu istek meselesibu arada evli msin canım. sendde de isteksizlik yaptı mı?
evet canım evliyim.. işte libido şu istek meselesi
diane35 yerine olmadı yasmin kullan canım.. yada en güzeli,en az yan etkili olan yazz24+4 adetinin ilk günü kullanmaya başla ve hiç ara verme biter bitmez ikinciyi kutuya geçersin..
benimde adet düzensizliğim var ayrıca 2 çocuğum olduğu için koruma açısından da ben çok memnunum..
bana dr tavsiye etmişti ama yani kullanmak isteyen herkes kullanabilir diye düşünüyorum. hamile olamamak kaydıyla tabiki.. yinede dr unuza danışın tabicanm ilk kez duydum bu yazz24+4 mü dür nedir:))bunu dr tavsiyesiyle mı kullanmak lazım ki:)
saol tatlımmbana dr tavsiye etmişti ama yani kullanmak isteyen herkes kullanabilir diye düşünüyorum. hamile olamamak kaydıyla tabiki.. yinede dr unuza danışın tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?