Klomen kullanıp hamile kalanlar lütfen yardım edin..

Ay hadi İnşallah canım benim rabbim seninde isteyen herkesin gönlüne göre versin güzel haberlerini bekliyorum inşallah mutlaka haber ver 😍
Amin canım benim inşallah :) gelişmelerden haberdar ederim elbette, başkaları da görse keşke yakın tarihte tecrübesi olanlar umut olurdu bize :KK25:

Amin canım benim inşallah :) gelişmelerden haberdar ederim elbette, başkaları da görse keşke yakın tarihte tecrübesi
Görürler inşallah canım :)
merhabalar öncelikle allah isteyip de sahip olamayan herkese biran önce evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻
Ben kızıma hamile kaldığımda Klomen ve inofolic combi birlikte kullandım. İlk kürde hamile kaldım. Şimdi tekrar kullanıyorum tekrar bebek istiyoruz. Rabbim nasip eder inşallah 🙏🏻🙏🏻
İkisini birlikte kullanmanızı tavsiye ediyorum hepinize

Mzey hamilelik var mı sizde ben de ilk kez klomen kullandım bu ay

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bakalım yeni bir tedaviye başladık inşallah olur bizim daha ilk evladımız olacak olursa inşallah

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) bakalım yeni bir tedaviye başladık inşallah olur bizim daha ilk evladımız olacak olursa inşallah
Amin inşallah ☺malesef bizim de ilk olacak inşallah 🙇 klomen kullandim 19 şubatı bekliyorum daha önce aralikta kimyasal gebelik oldu

Amin inşallah ☺malesef bizim de ilk olacak inşallah 🙇 klomen kullandim 19 şubatı bekliyorum daha önce aralikta kimyasal gebelik oldu
Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah :) geç olsun güç olmasın rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese inşallah 😍

Evet çatlamayınca kist oluşuyor benimki 4 yumurta vardı olmadı kısmet değilmiş
Çok yumurta olması da skıntı birinden gebelik oluşsa biri çatlamasa gene kist olur korkarak kullanıyotum ilacı siz devam ediyor musunuz ilacı kaç defa kullandınz

Birde klomen kullanınca ilaç bitiminden ne kadar sonra yumurtlama görülür normalde ne zaman görürsek o zaman mı bnm hep düzenli yumurtlamam oldu 14. Günü gene öyle mi olur acaba

Çok yumurta olması da skıntı birinden gebelik oluşsa biri çatlamasa gene kist olur korkarak kullanıyotum ilacı siz devam ediyor musunuz ilacı kaç defa kullandınz
Ben bir kere kullandım kist oluştu bu ay bişey kullanmadım soğan kürü yaptım bekliyorum inşallah geçmiştir kistim

Birde klomen kullanınca ilaç bitiminden ne kadar sonra yumurtlama görülür normalde ne zaman görürsek o zaman mı bnm hep düzenli yumurtlamam oldu 14. Günü gene öyle mi olur acaba
10. Gün doktora gittim 4 gün birliktelik verdi 1 hafta da 1 gün arayla yapın dedi yumurtalarin büyüklükleri de iyiydi tam anlayamadım ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum

10. Gün doktora gittim 4 gün birliktelik verdi 1 hafta da 1 gün arayla yapın dedi yumurtalarin büyüklükleri de iyiydi tam anlayamadım ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum
Bnide 13. Günü çağırdı cumartesi günü gidicem normal de pazar günü yumurtlama bnmde hep öyle olur beklicekmi çatlatma iğnesi vericek mi söylemedi

Back