Kızlaarr yardımmmm bi akıl verin

bestemyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
27
1
6
İstanbul
Ben tekirdağda sevgilimde istanbulda oturuyor lafı uzatmıyım düğünü annem tekirdağda istiyor coğu akrabamız gelmez istanbulda olursa deniyor kı dogruda adamlar onca yol cekemezler ama kayınvalıdemde erkek tarafı burasıburda olur diyor ben nasıl ıkna edicem onları :S sırf bu yuzden sorun yasamak istemiyorum erkek arkadasımında butun akrabaları tekirdağda istanbulda 1 aile var toplasan yani birde konu komsuları kayınvalidemkomsularını dusundugnden galiba istanbul dye tutryor bizimklrde bizim akrblrmz burda o kadar yolculuk cekemzlr dye burası ıstyrlr bana kalsa dugun olmsn byle sorun olcaksa napıcam kızlar bana akıl verinn

İki alternatif var biri ya kınayı da düğün gibi yapıp, iki düğün masrafına katlanacaksın ya da diğer alternatif düğünü kalabalık olan yerde yapıp ertesi gün de şık bir nikah sarayında nikahı yapacaksın işin zor tatlım

Canım ben düğün masraflrını hep en azacekmeye calsyrm oyle cok guzel bişi olmasna gerek yok dıyorum altın takılarda bile cok mühim değil diyorum yeterki sorunsuz olsun ama biri orası istr dgeri bura bizi zor durumda bırakıyolr düşünyormda zten kaynvldmn orda yapsak otobus tutcalar mcbbru onca ınsan ıcın o dha pahalı olcak burda olsa sadece kendlri gelcek yani zaten evlendgmde o tarafa tasıncam glemeyn komslrnda bi aksam yemege çağırırm olur bter dye dsunyrm yada ordan gelecekler için kçk bir otbs ble yeter ama bzm burdan gitcekler için değil 1 otobs dha fazlası lazm

Aynı sıkıntı bizdede var biz şöyle bir öneri düşündük ben izmirli nişanlım istanbullu, izmirde düğün olmazsa kınayı yapcaz istanbulda dügün ve nikah olucak , izmirde düğün ve kına olursa orada sadece nikah olucak , düğün yapmıcak olursak izmirde kına istanbulda nikah sonrasndada nişanlım cafe tutucak akşam orada gençlerle eğlence gibi birşey yapıcaz bakalım hangisi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…