Kızlaarr açım ve doymuyorum hamileyim

suna89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2013
191
4
68
Ankara
merhaba şyş günler herkeze benim bir sorunum var ben 14 haftalık gebeyim 55 kilo ile hamile kaldım bu zamana kadar tam 6 kilo aldım yemek yemeyi sevmeyen ben şimdi aç ve doymaya biri oldum cok fazla kilo alıyorum doymuyorum sürekli yiyorum limon lu yiyorum sürekli herseyi ya dogumdan sora eski kiloma dönemezsem ve hep böyle devam edersem gebelikten sorada yersem böyle lütfen bana yardım edin akıl verin

İlk başlarda cok oluyor iştah artışı. Çoğumuz yaşadık bunu :) Bende cok kilo almıstım en basında sonra bıraz düştü. 6.ayda bianda aldım suan durdu 1 aydır kilo almıyorum. Sadece beyaz ekmeği kızartmayı falan kestım ben. buğday ekmeği yiyorum oda 2 dilim doyuruyo insanı. akşamları hiç ekmek yemiyorum onun yerine 2 tabak yemek yiyorum o şekilde doymaya calısıyorum. Canım devamlı bişeyler yemek istediğinde ise meyve yiyorum. Yemek ye ama ekmek hamur işi falan yeme biraz kontrol altına alabiliyosun :) Bol su içmende iştahını biraz kesicektir.

inşallah dedigin gibi olur aslında ben suyuda bol içiyorum bu sebebden lavobodan cıkamıyorum. hergün makarna yiyesim geliyor sanki içime birşey kactı beni şişmanlatmak için ne gerekiyorsa yapıyor önceden insanlar cok zayıfsın kilo almlısın derlerdi ben yemek yemedigmden kilo alamazdım şimdi işe haddinden fazla yiyorum suanki kilom tam ideal oldu boyuma göre ama ya sonrası diyorum insallah fazla kilo almam alırsamda bebişimi kucagıma alınca onunla ugrasırken zayıflarm :44:

zannetmiyorum cok kilo alacağını. bende zayıf oldugum için aldığım kilolar cok göze batmadı aksine hos gözükünce dert etmemeye basladım. Eşimde Sağolsun bu kilo cok yakıstı doğumdan sonra zayıflama dedikçe mest oluyorum :)):)) Belki pskolojikte olabilir hormonların değişimine henüz alışamadığımz içinde olabilir bilemiyorum tam. Çok iyi anlıyorum seni. Bende öğlen hep makarna yapıp yiyordum bide ekmeklee :)) biraz daha zaman geçtikten sonra alışıyosun kendini frenleyebiliyosun merak etme. Gene dikkat edebildiğin kadar et tatlım. başlarda cok kilo almama rağmen Totalde 7 kilo aldım. Doktorum bana 32 kilo alan kadın doğum uzmanı tanıyorum demişti :)) Ama doğumdan sonra veriliyo zaten doğumda bayaa bi veriyosun. Kalanlarda bonusu olsun zayıfız sonucta :)

evet haklısın sanırım. benim eşimindde cok hoşuna gidiyor aldıgım bu kilo ama böyle devam eder diye korkum yoksa şuanki kilom dert degil sorun hızla kilo alıyor olmam :26: neyse hayırlısı olsun diyelim sende içimi rahatlattın cok saol canım sen kac aylık oldun

33 haftaya girdik bizde hayırlısıyla canım az kaldı :)

bende aşırı yiyorum neredese 30 a yaklaştım aldığım kilolarda.
ama duramıyorum canım sürekli birşeyler istiyor.
ilk başta senin gibi limonlu yiyordum şimdide tatlı diye deliriyorum
ne olucak halim bilemiyorum.

canım insallah dogum sonrası veririrz kiloları inşallah senin bebişinin cinsiyeti belli oldumu

Son düzenleme:
kızım gelicek inşallah canım seninki bellimi
benim cinsiyet belli degil iki hafta sora kontrolum var sanırım o zaman saklamazsa ögreniriz sen kacıncı haftada ögrendin kız olunca gec ogreniliyormus. biliyormusun bende kız hissediyorum. ama acık konuşmak gerekirse ilk bebegim erkek olsun bana aşık bir oglum olsun istiyorum biliyorsunkız cocuklar babaya erkekler anneye düşkün olur derler. sen kacıncı haftanda ögrendin kendini biraz anlatsana nasıldın ne yerdin ilk 3 aylarında sende limonlu seviyormussun kızın olmus tabi bunlar etken degil ama böle fikir edinip tahmin yapmakda güzel

ben 20. haftasında öğrendim canım. 16 haftalıkken baktılar göstermedi.
sonra bir kez daha gittim yine göstermedi. en son 20. haftada öğrendim.
bende bana aşık bir oğlum olsun istemiştim. hatta kendimi buna o kadar hazırlamışım ki kız olduğunu duyunca çok garip olmuştum
ve kayınvalidem alaycı br şekilde tepki vermişti kızım olacağına yıkılmış gibi oldum.
ama neyse ben kızımı çok seviyorum ismini bile hazırladım. mina olacak teyzesi...
ilk başlarda çok uyurdum sürekli uyurdum uykuya doymazdım.
rüyamda hep erkek çocuğu görürdüm.
benim ilk aylarım çok sıkıntılı geçti. sürekli ağladım.
annemler başka memleketteydi ve kayınvalidemle yaşıyordum eşimden başka destekcim yoktu.
3 ay kalıp ayrıldık o evden.
ama şu çok önemli.. muhakkak kahvaltılarda en az üç tane ceviz yedim. çocuğun beyin gelişimi için çok önemliymiş.
karnım ne zaman büyücek diye çok heycanlanırdım
öle işte.
şimdi 36 günümüz kaldı. kızlar erken doğar diyorlar. ama bakalım beklemedeyiz

canım benim kayınvalide ile yaşamak gercekten zor aslında mesle kayın valide degil biz kendi yuvamızı kurmuşken baska kadın lider istemiyoruz cok haklı olarak kayın validelerde bunu pek anlamazlar sadece kendilerinin lider oldugunu sanırlar. neyseki kendi yuvanı kurmuşsun senin adına cok sevindim. benim kayın validem yanımda degil iyide anlasırız birbirimize uzak oldugumuzdan bence ben kız hissediyorum ama beni sasırtıp erkek olacak gibi geliyor acaba ne olacak hayrılısı diyorum bende senin gibi hissetmemek için kendimi tek bir cinsiyet üzerine yogunlasmasın die ugrasıyorum.bende ruyamda görüyorum ama hiç cinsiyetini göremedim hep cocuk var ortada cisiyetle ilgili birsey gecmşyor erken dogum yaptıgımı ve eşime doktora cok kızdıgımı gördüm rüyamda neler canın cekerdi anlatsana benim canım hep acı ve ekşi yiyorum.

haklısın canım..

canım ilk zamanlar turşu diye ölürdüm. sonraları meyveye çok canım çekti.. acıyı çok yerim zaten ve hala yiyorum..
şimdilerdede hep tatlı şeyler yiyorum özellikle çkolata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…