Kızlaar

mercimek12

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
68
29
Arkadaşlar bir yardım eder misiniz Kazılar regl günüm 4 Nisan yani 11 gün var daha ama çok şiddetli adet sancısı çekiyorum ara ara iyice artıyor ilk kez böyle bişey yaşıyorum ve korkuttu bu durum beni ? Kist olabilir gibi şeyler okudum fakat iki gün önce doktor muayenesi oldum ultrasonda rahimim temiz çıktı bu şekilde ağrı yaşayan var mı aranızda ?

Aynı şeyleri yaşadım seninle canm kistten falan şüphelendim korktum ama temiz çıktı. Akintin ne durumda anormal birşeyler var mi

Aynı şeyleri yaşadım seninle canm kistten falan şüphelendim korktum ama temiz çıktı. Akintin ne durumda anormal birşeyler var mi
Canım akıntım normal geliyor bence beyazımsı şeffaf arası oluyor. Göğüs ucum acıyor çok birde hamilelikten şüphe ediyorum ama bu kadar erken belirti de olmaz diye düşünüyorum. Yani kafam çok karışık sadece adet günüm bile bu kadar sancı çekmem ben ilk kez yaşıyorum bunu çok geçmiş olsun sana da

Şuan daha erken gibi belirtiler için ama yumurtlama ağrısı olabilir yumurtlamadan birkaç gün sonra daha devam edebiliyo. Çok sağol canm bende enfeksiyon çıktı acaba seninde öyle mi ki diye aklıma gelmişti. Ondan akıntını sordum.

Enfeksiyon da olsa alttan ultrasonla baktı doktor görmez miydi ki Yumurtlamadan diye düşünüyorum bende artık aklıma başka ihtimal gelmiyor inşallah hamileliktir de hiç zannetmiyorum da

Enfeksiyon da olsa alttan ultrasonla baktı doktor görmez miydi ki Yumurtlamadan diye düşünüyorum bende artık aklıma başka ihtimal gelmiyor inşallah hamileliktir de hiç zannetmiyorum da
Tabiki görür enfeksiyon değil onu anladk ve eledik:) yumurtlama ağrısıdır şuan için. İnşallah birkaç güne de gebelik ağrısına dönüşür diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…