Kızlaar yardımınıza ihtiyacım var?

egtmcanne

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2024
524
108
31
Merhaba kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi şöyle; benim sat 5 ekimdi Reglim 10 undan bitti, 12 sinde laboquick marka ovualsyon testine başladım. 18 inde pik oldu t çizgisi c den daha koyuydu. 19 da silikleşmeye başladı. O günleri de değerlendirdim. 18 in görselini buraya bırakıcam.buraya kadar hersey normaldi. Hatta catlama günü baya kaşık ağrısı yaşadım. 24 ünde yani yumurtlamadan 6 gün sonra tekrar ovulsyon yaptım. Baya siliklesmişti o güne kadar ama o gün tekrar iki çizgi eşit oldu. Tekrar yumurtlamadaki gibi kasık ağrısı yaşadım. Şimdi 18 yumurtlama diye baz alırsam bugün yaptığım test gebelik varsa çıkmalıydı. 24 te ilişki olmadı en son 21 de oldu. Size sorum şu 21 deki ilişkiden 24 te döllenme olur eğer yumurtlama ise. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin sma süreci anlatmanız için açıkladım. Lütfen yaşayan bilen varsa biri beni bilgilendirsin. 🤦‍♀️😌

Eklentiler

• 5C30F5C8-B883-4300-BDEA-82A5B3B67E5F.jpeg
    5C30F5C8-B883-4300-BDEA-82A5B3B67E5F.jpeg
    206,4 KB · Görüntüleme: 85
Merhaba kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var. Şimdi şöyle; benim sat 5 ekimdi Reglim 10 undan bitti, 12 sinde laboquick marka ovualsyon testine başladım. 18 inde pik oldu t çizgisi c den daha koyuydu. 19 da silikleşmeye başladı. O günleri de değerlendirdim. 18 in görselini buraya bırakıcam.buraya kadar hersey normaldi. Hatta catlama günü baya kaşık ağrısı yaşadım. 24 ünde yani yumurtlamadan 6 gün sonra tekrar ovulsyon yaptım. Baya siliklesmişti o güne kadar ama o gün tekrar iki çizgi eşit oldu. Tekrar yumurtlamadaki gibi kasık ağrısı yaşadım. Şimdi 18 yumurtlama diye baz alırsam bugün yaptığım test gebelik varsa çıkmalıydı. 24 te ilişki olmadı en son 21 de oldu. Size sorum şu 21 deki ilişkiden 24 te döllenme olur eğer yumurtlama ise. Çok uzun yazdım hakkınızı helal edin sma süreci anlatmanız için açıkladım. Lütfen yaşayan bilen varsa biri beni bilgilendirsin. 🤦‍♀️😌
21 inde olan ilişkiden 24 ü de yumurtlama ise, sperm canlı kalabilir ve döllenme olabilir mi? Sorum buydu orda eksik yazmışım. :)

sperm 3 gün canlı kalabiliyor..... eğer yumurta catlama oldu ise evet döllenme olabilir....

14. Gun pik gibi digeri sanki hafif silik. Spermler 72 saat yaşayabiliyor. Denk gelirse olabilir
Yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonrayı ve ondan önce ve sonra 1 gün arayla değerlendirdik. Ben bu ay umutluydum ama test yaptım kaset sonradan silik bi çizgi çıktı bi saat sonra falan. Erken gebelik testi de negatif çıktı. Adete 4 gün var

Yumurtlamadan bir gün önce ve bir gün sonrayı ve ondan önce ve sonra 1 gün arayla değerlendirdik. Ben bu ay umutluydum ama test yaptım kaset sonradan silik bi çizgi çıktı bi saat sonra falan. Erken gebelik testi de negatif çıktı. Adete 4 gün var
Adet gecikmesini bekle bence. Hakkında hayirlisi olsun

gebe misiniz acaba

gebe misiniz acaba
Sonucunuz ne oldu merak ettim.
Henüz regl olmadım olacakmış gibi ağrılarım var günlerdir ama gelmedi. Göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı yaşıyorum bir de iştahım çok açık bunlar belirti mi bilmiyorum ama su an testlerime de pozitif diyemiyorum. Sonradan çizgi çıkıyor genelde. Laboquick gebelik testi kullanıyorum baştan beri. Böyle çizgi cıkarmıyodu kuruma bile. Son 3 testimde çıkıyo. Bugün yaptığım kapağı açık olan. O da ilk 5 10 dakika göremedim evden çıkmam gerekiyordu sonra ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum. Yarın erken gebelik testi yapıp bi de ona bakıcma sonra kan veririm yoksa en azından ilaç kullanmak için.

Eklentiler

• 069D3668-73C3-4318-A6B9-0C470E76149E.jpeg
    069D3668-73C3-4318-A6B9-0C470E76149E.jpeg
    314,1 KB · Görüntüleme: 52
  • AEABB8E5-AA80-47F5-804A-F623141885D6.jpeg
    AEABB8E5-AA80-47F5-804A-F623141885D6.jpeg
    70 KB · Görüntüleme: 37
  • 15264259-B964-4A61-89BC-B6B59FF484EF.jpeg
    15264259-B964-4A61-89BC-B6B59FF484EF.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 37
Henüz regl olmadım olacakmış gibi ağrılarım var günlerdir ama gelmedi. Göğüs ağrısı ve kaşık ağrısı yaşıyorum bir de iştahım çok açık bunlar belirti mi bilmiyorum ama su an testlerime de pozitif diyemiyorum. Sonradan çizgi çıkıyor genelde. Laboquick gebelik testi kullanıyorum baştan beri. Böyle çizgi cıkarmıyodu kuruma bile. Son 3 testimde çıkıyo. Bugün yaptığım kapağı açık olan. O da ilk 5 10 dakika göremedim evden çıkmam gerekiyordu sonra ne zaman çıktı çizgi bilmiyorum. Yarın erken gebelik testi yapıp bi de ona bakıcma sonra kan veririm yoksa en azından ilaç kullanmak için.
Tetlerde bisey gorunmuyor bellide olmaz ama bir gun negatif ertesi gun pozitif gorenler var hatta 3hafta sonra ogrenenler oluyor hamile oldugunu aded olmadigi surece umut her zaman vardir

Tetlerde bisey gorunmuyor bellide olmaz ama bir gun negatif ertesi gun pozitif gorenler var hatta 3hafta sonra ogrenenler oluyor hamile oldugunu aded olmadigi surece umut her zaman vardir
Aynen bu ay aksi gibi çok belirti yaşadım ama çok ümitli değilim artık. Testlerde hafif çizgiler var ben gözle görebiliyorum ama fotoda çok gözükmüyo. Hayırlısı olsun ya. Sizin durumunuz ne kızlar?

Aynen bu ay aksi gibi çok belirti yaşadım ama çok ümitli değilim artık. Testlerde hafif çizgiler var ben gözle görebiliyorum ama fotoda çok gözükmüyo. Hayırlısı olsun ya. Sizin durumunuz ne kızlar?
Ben 6sinda pik oldum sabah t koyuydu ovülasyon testinde gece 3te yine baktim c de t de ayni renkte iliski yasadim sma iliskide acayip kasi agrisi yasadim sabahi yine test yaptim t siliklesmeye baslamis susn arada bir kasik batmalarim oliyor
20241107_110218.jpg

Ben 6sinda pik oldum sabah t koyuydu ovülasyon testinde gece 3te yine baktim c de t de ayni renkte iliski yasadim sma iliskide acayip kasi agrisi yasadim sabahi yine test yaptim t siliklesmeye baslamis susn arada bir kasik batmalarim oliyorEki Görüntüle 3500821
7 de catlama olmuş gibi duruyor. Umarım gebelik olur gönlünce. Bu hangi marka ovualsyon testi?

Ama soyle bisey var ovulasyon testi farklimis ben ilk defa kullandim 6sinda pik oldu telefona takvim indirdim 1seneden beri onu kullaniyordum takvimde 10da gosteriyordu
Takvim her zaman doğru göstermez çok düzenli adet olsak bile. Ovualsyon testi daha güvenilir. Ama ben ovulasyon testi yaptım bu ay ve pik günlerini de değerlendirdim niye böyle oldu bilmiyorum. Bi problem de yok aslında en son eylülde kontrole gitmiştim.adet düzensizliğim olduğu için kullandım ovulasyonu da.

X