kızlaar yardım :((hamilelikte kilo problemi :((

Elevit te domuz katkısı var diye okumuştum bir yerde bi araştırın bayanlar kullanmayın. Ben hiç bir vitamin hapı kullanmadım sadece folik asit onu da çok oldu bırakalı. Birde demir hapı onuda bıraktım 2 hafta önce falan. Doktorların verdiği her ilacı araştırmadan kullanmayın derim.

Bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum.Doğru düzgün yemek bile yemiyorum.Bende 22. haftamdayım.Ş u ana kadar toplamda 8 kilo aldım. (

Kizlar ben 27. Haftamdayim daha 3 kilo aldim bebegimin gelisimi cok sukur normal. Bol yuruyus yapmanizi tavsiye ederim :)

Kızlar 16 haftalık hamıleyım 5.aya giricez ınsallah 67 ıle hamıle kaldım suan 72 kıloyum 5 kilo almısım normal mı morelım cok bozuldu normal mı 5 kılo bu aya kdr almak cokta bırsey yemıyorum ama almısım

Dikkat
Et cnm yediklerine hamur işi yeme

Her ay icin 1 kg normal. Ayni sekilde devam edersen anormal bir durum yok demektir. Ben de zaten kiloluydum, toplamda 9kg alarak girdim doguma. Zayif kisilerin cok kilo almasi normal ancak boy kilosuna gore kilolu olanlarin 6-9kg almasi oneriliyor.
Bence cok dert etme. Ozellikle bebegin icin saglikli seyler yemeye ozen goster gerisini akisina birak. Hayirli ve kolay dogumlar dilerim :)

Kızlar konu sahibi size kilonuzu sormuyor. Gebelikte fazla kiloya nasıl müdehale edebilirim, ne yapabilirim diyor. Yani işte diyet mi yapıcaz ne yapıcaz, siz ne yapıyorsunuz onu soruyo. Aslında bem de soruyorum. Bu hafta kilodan dolayı çok moralim bozuldu çünkü.

CANIM KONU SAHIBI SANA KILODAN DOLAYI MORELININ BOZULDUGUNU SORMUYOR MADEM ÖYLEYSE BÖYLE BURDA HERKES DUSUNCESINI YZMAKTA ÖZGUR AYRICA SANANE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…