kızlaar yardım :((hamilelikte kilo problemi :((

Keskeci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2015
161
47
36
kızlaarr 1 ayda tam 7 kilo almışım doktor çok fazla bu kilo alımı dedi benim gibi olan var mı ? ben su an 24 haftalık hamileyim 1 ay önce gittimde 65 kiloydum şimdi ise 72 kilo olmuşum doktor hamur işi ve ekmeği yemıyeceksın dedı yemıcem bunları amaaaa bu sorunu çözmem için nasıl bı yol ızlemeliyım

bu kiloyu 1 ayda almak çok fazla gibi. Ben sizin yeriizde olsam ilk önce şeker ve troide baktırmak olurdu.İsterseniz ce bunlara baktırın. Bir de klasik olarak beyazlardan uzak durun.

Eger asiri yemeyip de kilo aldiysan arkadasin dedigi gibi bazi saglik sorunu olabilir ama tatli, borek, ekmek vs cok tukettiysen bunlar kilo yapar bunye de musaitse zaten. Cok kalorili seylerden uzak dur ve bol su ic. İnsallah kontrol altinda tutabilirsin tatlim kilonu. Cok da moralini bozma dikkat et yeter.

ekmek cok yedım tatlı daa ama bu kadar almayı beklemıyorumm zaten ayın 14une seker testi yapılacak seker yuklemesı falann bakalım ne olacakk kızlarr

ben 12-16. haftalar arası 3 kg aldığım halde doktorum bir güzel azarlamıştı beni:)) ilk 12 hafta bulantıdan 2 kg zayıfladığım halde, neler dedi neler:)) şimdiden böyle alırsan 6. aydan sonra ne yapacaksın dedi? aslında benim karnım doymuştu 2 aydan sonra, o kg aldım sandı:)) seni anlıyorum, doktorun yanında böyle hissetmek kötü bi duygu, ama bir anda 7 kg fazla, bence kendi takibini kendin yap, doktorun dedikleri canını sıkmasın; onlar kg alsan da almasan da bi uyarı yaparlar:) ama börek, çörek, hamurişinden uzak dur, kaliteli kilo al...

merhaba bende 16. haftadayım daha hiç kilo almadım ıstıfra etmediğim ve iştahımında yerinde olduğu halde 5 kilo verdim. ancak bende 95 kilo ile hamıle kaldım bu yüzden her dra gittiğimde tartıya korkarak cikıyorum . neler hıssettiğini anlayabiliyorum. bol meyve yoğurt peynır bol bol su ve cok az hamur işi. geceleri acıkıyorsan salatalık biraz cubuk kraker veya beyaz leblebi ve bir iki bardak su içip acliğinı bastırabilirsin.ALLAH kolaylık versin . inşallah hepimiz saglikla sıhhatle hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin AMİN......

:))) kizlar brn 3 ayda 7 kiloyla giyyim doktora, bundan sonra kilo almamaya bak dedi fakat elevit diye bi vitamin hapi verdi ilac kilo aldiriyomus.4gun once gittim 2kilo daha almisim elbbette birazkizdi ama ben daha baskinca napiyim canim cekiyo deyip uste ciktim:)) simdi het sabah kotkudan yuruyus yapiyotum ve ekmek cok cok az kullaniyotum yoksa dombik olup cikicam :))

ekmeği kestim tamamen canım doktor bu kez vıtamın ılacı da yazmadı zaten demek kı o da kilo aldırmış bana o zmn çok şükür sağlıklıyız önemli olan bu tabı amaa ınsan yıne vucudunun orantısız hale gelmesinden psikolojik olarak etkileniyor

1 ayda 7 kilo çok fazla,normalde böyle durumalrda gebelik şekerinden şüphe eder doktorlar veya vücutta aşırı ödem oluşması-su toplamasından (böbreğe bağlı). Bu sebeple muhakkak doktor kontrolünden geçin.

Ayni istah bendede var canim yaa her gordugumu duydugumu yemek istiyorum :) ilk 3 ay almamistim 1 kg vermistim ama 12-16 hafta arasi bir anda 2.5 kg almisim benim doktorumda fazla almissin dedi dikkat etmeye calisiyorum Allah yardimcimiz olsun

Hamur işi ve kolayı kesmelisin.. Tatlıyı da ama nefsini köreltecek kadar ye sadece bence .. 7 kilo çok ama bunu diğer aylarla dengelersin üzülme , aramızda bu konuda çok başarılı arkadaşlar var , isteyince yapılıyor galiba .. 20. haftadan önceki döneminde kaçar kilo aldın acaba ay ay ...

33 haftaligim 55le hamile kaldim suan 75 im yani 20 kilo aldim ama yqpcak bisey yok walla elimde degil aliyorum

Merhaba canım bende elevit ve kan ilacı alıyorum ama istahim artmadı ama tabiki kişiden kişiye değişir ALLAH yardımcımız olsun. birde kiloluyuz diye insanı sinir eden de çok oluyor. yok kilolular hamileyken hep kendisi kilo alır bebek zayıf doğar diye laf sokuyorlar. ilk cocugumda da aynı şeyi dediler çok şükür bebeğim 4 kilo doğdu. sağlıklı olması önemli olan ama insan yinede korkuyor

Yanlız bebeğin 4 kilo olması da çok iyi bir şey değil. Önemli lan ne kadar kilolu olduğu değil ne kadar protein ve vitamin açısından beslendiği

Benimde 20 haftalık gebeliğim ve başından beri 2 kg aldım dr hızlı gitmişsin dedi şaşırdım 5 ayda normal değilmi 2 kg...

Kilolu bir hamile kadından 2 kilo zayıf bir bebek doğabilir.Ve benim gördüğüm,aksine zayıf olan hamilelerin çoğu daha gürbüz bebek doğuruyo çünkü yediği kendine yağ deposu olarak değil,bebeğe kilo olarak gitmiş oluyor.

Doktorum ''kimsenin 2 kişilik ye, lafına aldanma'' demişti.Sen yiyemediğin zamanlarda bile senin vücuttaki gıda depondan tüketirmiş bebek.Allah'ın hikmeti işte, anne karnındaki aciz yavrucağı her şartta besliyor Mevlam.

bende 3 haftada 3.5 kilo aldım sonra dengeledim hiç almayınca içine koydu beni o aldığım kilo. valla inan sor nasıl aldın 3.5 kilo bende bilmiyorum tuza bağlamıştım ben kendimde.. sende o şekilde düşünüp bulacaksın cnm.

decavit te kilo aldiriyomu kizlarr elevitten farki ne acaba bilen varmi
canım ben decavit kullanıyorum ama sanmıyorum kilo yaptığını 27. haftamdayım 9 kilo aldım bende ama hiç bulantı kusma iştahsızlık yaşamadım kiloluda hamile kaldım aslında şimdi gebelik şekerim çıktı diet yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…