• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar progesteron sonucum bakar mısınız?

hanim,lar madem bu konu acilmis ben de yazayim. ben de luteal faz yetmezligi ile ilgili doktoruma suphelendigimi soyledim. bana reglinin 5. gunu gel dedi. ve 21. gunu gel dedi. 5. gun kan-21. gun ise hem kan hem biopsi yapacaklarmis. ama 21. gun benim icin bir anlam ifade etmiyor. yani ben 21. gun yumurtluyorum zaten. 21. gun sabit midir? yoksa yumurtlamaya gore degisir mi? yumurtlamadan bir ghafta sonra yapilmasi gerekir diye biliyorum.

arkadaşlar benim progesteron 19.89 çıkmış...acaba hamilelik bundan öngörülemiyor mu gerçekten?Gerçi öngörse dr. um öngörürdü ama, ben yine de sorayım dedim...

merhaba arkadaşlar 15 aylık evliyim,bende bu ay klomen kullandım 21. gün tahlilimi yaptırdım sonucum 45,95 çıktı doktorum iyi dedi ama ben bi türlü sabredemiyorum acaba
hamilemiyimdirrr...hihoyyyt

slm arkadaşlar aranza yeni katldm.aşılamadan sonraki 12. gündeyim.8.günde progesteron 29,86 çıktı.sizce hamilemiyimdir.?

Back