• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar emla ile ilgili acil yardım :(

elifbkahraman

Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2014
17
0
6
Antalya
Emla alacağım ben bikini bölgem için dayanamıyorum ne yazık ki. 90 lira mümkün değil veremem, sigorta karşılar mı gidip sağlık ocağına yazdırsam? Çok zor durumdayımm :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Başka bir konuda biri yazmış sigorta tarafından da karşılanıyor diye. Bilgin olsun.

091'

Yok hayır yazablar var biliyorum ama anneme sordum dün akşam karşılamıyor dedi. Neye inanacağımı şaşırdım :D

Emla alacağım ben bikini bölgem için dayanamıyorum ne yazık ki. 90 lira mümkün değil veremem, sigorta karşılar mı gidip sağlık ocağına yazdırsam? Çok zor durumdayımm :(

Emlanın hiç bir etkisi yok diye duydum kullanıcı arkadaşlarımdan , iyice araştırın bir siz yine de internetten :34:

arkadaşım emlanın hiç bir yararı olmuyor 2-3 sefer kullandım ama hiç bir fayda görmedim aynı acıyı çektim sen ağda yapcağın bölgenin tüğünü çok uzatma acın hafifler.

emla kanser hastalarında deriye yapılan işlemler esnasında lokal anestezi için kullanılıyor. ben hamileyken kullanmıştım çok da memnundum. epilasyona girmeden 1 saat 15 dakika önce sürülür (ayarı bu(: ) çamaşırla temasını engellemek için poşetle kremlenen bölgenin üstü kapatılır. epilasyon vakti geldiğinde yıkanmaz, kuru peçete ile temizlenir. ondan sonra gel çay demle (: budur...

emla kanser hastalarında deriye yapılan işlemler esnasında lokal anestezi için kullanılıyor. ben hamileyken kullanmıştım çok da memnundum. epilasyona girmeden 1 saat 15 dakika önce sürülür (ayarı bu(: ) çamaşırla temasını engellemek için poşetle kremlenen bölgenin üstü kapatılır. epilasyon vakti geldiğinde yıkanmaz, kuru peçete ile temizlenir. ondan sonra gel çay demle (: budur...

Fiyatını karşılayacak durumda değilim ve uyuşturmadan işin içinden çıkmam mümkün değil gözlerim kararıyor

İPad'den gönderildi

Emla özel bölgedeki tüylü bölgeye hiç etki etmiyor haberiniz olsun.
O kadar parayı verseniz de boşuna vermiş olursunuz.

Emla'yı sigorta karşılamıyor ve en son 30 tl idi ne zaman 90 tl oldu :53:

Canım biz onu zamanında dr. yazdırmıştık. 6 lira falandı bunlan 5 6 yıl önce ye kadar.
Ama şimdi onu sigortanın karşılaması için kadın doğumcunun yazması laşzımmış. yoksa normalde yazmıyorlar artık.
Ameliyatlarda kullanılıyomuş o emla denilen ilaç ark faydası oluyo demişti zamanın da , ben kullanmadığım için birşey diyemicm

Merhaba,
Ben de bikini ve genital bölgeme ağda yapmak için emla kullandım. Geçen yıl tam bu zamanlardaydı. Hatırlamak bile istemiyorum. Uyuşturmasına gayet iyi uyuşturuyor. O kadar iyi ki kendinizi yırtıp parçalasanız da hissetmiyorsunuz. Ağda sırasında ağda bandını çektiğimde yine hiçbirşey hissetmedim kremden dolayı, tabi kanı görünce şok oldum. Genital bölgemde (Allah'tan çok kritik bir yerde değildi) yırtık oluştu. 6 dikiş atıldı. Allahım hatırladıkça kriz geçiriyorum. Ne zamanki emlanın etkisi ve dikiş için yapılan anestezik iğnenin etkisi geçti bende sızlanmalar başladı.. Şimdi emlayı yine kullanıyorum ama tüylerimi eldivenle alıyorum, sorun yok.Bu da benim başımdan gelen kötü bir olay olduemla ile ilgili.. Dikkatli kullanın arkadaşlar..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Son düzenleme:
Merhaba,
Ben de bikini ve genital bölgeme ağda yapmak için emla kullandım. Geçen yıl tam bu zamanlardaydı. Hatırlamak bile istemiyorum. Uyuşturmasına gayet iyi uyuşturuyor. O kadar iyi ki kendinizi yırtıp parçalasanız da hissetmiyorsunuz. Ağda sırasında ağda bandını çektiğimde yine hiçbirşey hissetmedim kremden dolayı, tabi kanı görünce şok oldum. Genital bölgemde (Allah'tan çok kritik bir yerde değildi) yırtık oluştu. 6 dikiş atıldı. Allahım hatırladıkça kriz geçiriyorum. Ne zamanki emlanın etkisi ve dikiş için yapılan anestezik iğnenin etkisi geçti bende sızlanmalar başladı.. Şimdi emlayı yine kullanıyorum ama tüylerimi eldivenle alıyorum, sorun yok.Bu da benim başımdan gelen kötü bir olay olduemla ile ilgili.. Dikkatli kullanın arkadaşlar..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok şaşırdım , yırtık oluşma durumunu hiç duymamıştım. Bende bikini bölgemi ağda ile alıyorum , krem kullanmıyorum. Acaba o bölgeniz hissizleştiği için fazla ağda sürmüş ya da fazla sıcaklıkta ki bir ağda yapmış olma ihtimaliniz var mı ? :/

90 tl miii??? 2-3 yıl önce 30 civarıydı 3 e mi katlanmış fiyatı?çokta işe yaramıyor ayrıca yani bende yaramamıştı

Back