Kızlaar beni kamuflaj edin !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen gün bir konu okuyordum bdv de artık bitirmeli miyim gibi bir şeydi ben açık unutmuşum o sayfayı sevgilim de bakarken görmüş baktım yüzü düşmüş gözleri dolmuş bu ne dedi konunun bana ait olmadığını anlatana kadar canım çıktı.Ondan ayrılmak istediğimi söyleyemediğimi düşündü kıyamam aşkım benim ya :)) ah kk ah :)

Ayyyyy çok kötü olmuş.. :)) ya okuyorlar ya sinir oluyorum ya :)) biraz süründürseydin keşke her bulduğunu okumasın :))

eşim kullanıcı adımı biliyo isterse girip ziyaretçi olarak okur belki okuyodur da, ona söyleyemeyecegim bişeyi buraya yazmam kv kp dedikodusunu bile onunla yapıyorum buraya konu kalmıyor haliyle ama bi konu açsam iyi giydirirler bana

Bende yazdıklarımın arkasındayım.. ve onun hep bildiği şeyler fakat burada konu açıp herkese olayı sunmam hoş olmaz.. tabii ki bu ilişkimizi zedelemez belki de güler geçer ama ben kendimi biraz da olsa kötü hissederim..

Kizlarrrr bosverin biz daha iyisini yapana kadar en iyisi budurrr
Bu arada cok tatlisin konu sahibi yaaaa

Yalniz su konuyla ekmeğine yağ sürdün onun
Hemen KK dan mailine msj gelmesini durdur sonrada adini ve resmini değiştir bitti gitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…