- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
O kadarınü becerebilirse helal olsun ona :)))) arkamda KK uğruna gitti derler :))Bu konuyla birlikte nişanlına hey dostum ben burdayım dedin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadarınü becerebilirse helal olsun ona :)))) arkamda KK uğruna gitti derler :))Bu konuyla birlikte nişanlına hey dostum ben burdayım dedin zaten
Hahah herneyse bişe edinn da :)))))Kamuflaj degil de kamufle etsek olmaz mi :))
Sen ne diyorsun ilk aklıma kuzen konusu geldi :)))) amaan duyarsa görürsee görsünnn.. demirden korksaydık trene binmezdikkk haaayyyt :))))Kamufle değil mi o?
Baya telaş etmişsiniz anlaşılan.
Şöyle diyeyimm.. onuu kuzeninden hatta en yakınından ve hatta kendimden kıskanacak kadarrrr çooookk seviyorummAnamm.
Sevgiline el salla bakem burdan, zati belli ettin kendini.
Mikrofon sizde hanfendi: burdan sevgilinize onu ne kdr seviyosunz anlatirmisinz?
Mailde, mailin içine tıklamadan önceki halinde gözüküyor ama çok dikkat çekmiyor :))Konulara bakmadiysa kullanıcı adınızı değiştirince nerden bilecekki
Mailde, mailin içine tıklamadan önceki halinde gözüküyor ama çok dikkat çekmiyor :))Konulara bakmadiysa kullanıcı adınızı değiştirince nerden bilecekki
İyi ozaman korkacak bisey yok.Mailde, mailin içine tıklamadan önceki halinde gözüküyor ama çok dikkat çekmiyor :))
Merhaba kızlarr.. iki saat önce KK bana soğuk terler akıttı.. :))
Nişanlımla oturuyorduk hiç yapmayacağı birşey yaptı.. gitti maillerime baktı!
tutturdu senin konularını görücem diye.. dedim ben açtığım konuları kapattırdım falan filan bişeyler salladım.. sonra kızdım o benim özelim niye bakıyorsun diye? Ben öyle deyince espiriyle sahte hesap açıp seni kontrol edicem dedi şakaya vurdu.. kullanıcı adımı gördü mü bilmiyorum.. konularıda silemiyorum :))) ne etsekk ne yapsakk..
Ya KK yediğimiz hurmalar, böyle tırmalar
adminlere ulaş üye adını değiştirmek istedini söyle ama erkekler uğraşmaz öyle demesine bakma sen gene önlemini al
Amaaaan maillerinizi saklayın.. herşey kabak gibi gözüküyor valla !! :)))))bende eşime yakalanmaktan korkuyorum şu görümce kayın konularından
dedikodudamı yapmıyağğMailde, mailin içine tıklamadan önceki halinde gözüküyor ama çok dikkat çekmiyor :))
Ya bu telden de buraya girmek işkence :))
Pc ye geçince söylcem .. amaaan görürse de görsün.. olan şeylerı şurada biz bizee konuştuk ölekkk mi yaniii :))
Hiiiiiçç yaniidedikodudamı yapmıyağğ
saklı tutuyorum :)Amaaaan maillerinizi saklayın.. herşey kabak gibi gözüküyor valla !! :)))))