• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar beni kamuflaj edin !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anamm.
Sevgiline el salla bakem burdan, zati belli ettin kendini.

Mikrofon sizde hanfendi: burdan sevgilinize onu ne kdr seviyosunz anlatirmisinz?:KK45:

Konulara bakmadiysa kullanıcı adınızı değiştirince nerden bilecekki

adminlere ulaş üye adını değiştirmek istedini söyle ;) ama erkekler uğraşmaz öyle demesine bakma sen gene önlemini al

Merhaba kızlarr.. iki saat önce KK bana soğuk terler akıttı.. :))
Nişanlımla oturuyorduk hiç yapmayacağı birşey yaptı.. gitti maillerime baktı!
tutturdu senin konularını görücem diye.. dedim ben açtığım konuları kapattırdım falan filan bişeyler salladım.. sonra kızdım o benim özelim niye bakıyorsun diye? Ben öyle deyince espiriyle sahte hesap açıp seni kontrol edicem dedi şakaya vurdu.. kullanıcı adımı gördü mü bilmiyorum.. konularıda silemiyorum :))) ne etsekk ne yapsakk.. En Büyük KK :KK48:

Ya KK yediğimiz hurmalar, böyle tırmalar :KK53:

bende eşime yakalanmaktan korkuyorum şu görümce kayın konularından :KK53::KK53:

Konulara bakmadiysa kullanıcı adınızı değiştirince nerden bilecekki
Mailde, mailin içine tıklamadan önceki halinde gözüküyor ama çok dikkat çekmiyor :))
adminlere ulaş üye adını değiştirmek istedini söyle :KK66: ama erkekler uğraşmaz öyle demesine bakma sen gene önlemini al

Ya bu telden de buraya girmek işkence :))
Pc ye geçince söylcem .. amaaan görürse de görsün.. olan şeylerı şurada biz bizee konuştuk ölekkk mi yaniii :))

Şakasına söylemiştir zannetmiyorum uğraşacağını boş ver
Ama içine sinmediyse kullanıcı adını değiştirebilirsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X