• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar beni kamuflaj edin !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen gün bir konu okuyordum bdv de artık bitirmeli miyim gibi bir şeydi ben açık unutmuşum o sayfayı sevgilim de bakarken görmüş baktım yüzü düşmüş gözleri dolmuş bu ne dedi konunun bana ait olmadığını anlatana kadar canım çıktı.Ondan ayrılmak istediğimi söyleyemediğimi düşündü kıyamam aşkım benim ya :)) ah kk ah :)

Geçen gün bir konu okuyordum bdv de artık bitirmeli miyim gibi bir şeydi ben açık unutmuşum o sayfayı sevgilim de bakarken görmüş baktım yüzü düşmüş gözleri dolmuş bu ne dedi konunun bana ait olmadığını anlatana kadar canım çıktı.Ondan ayrılmak istediğimi söyleyemediğimi düşündü kıyamam aşkım benim ya :)) ah kk ah :)
Ayyyyy çok kötü olmuş.. :)) ya okuyorlar ya sinir oluyorum ya :)) biraz süründürseydin keşke her bulduğunu okumasın :))

eşim kullanıcı adımı biliyo isterse girip ziyaretçi olarak okur belki okuyodur da, ona söyleyemeyecegim bişeyi buraya yazmam kv kp dedikodusunu bile onunla yapıyorum buraya konu kalmıyor haliyle ama bi konu açsam iyi giydirirler bana

eşim kullanıcı adımı biliyo isterse girip ziyaretçi olarak okur belki okuyodur da, ona söyleyemeyecegim bişeyi buraya yazmam kv kp dedikodusunu bile onunla yapıyorum buraya konu kalmıyor haliyle ama bi konu açsam iyi giydirirler bana
Bende yazdıklarımın arkasındayım.. ve onun hep bildiği şeyler fakat burada konu açıp herkese olayı sunmam hoş olmaz.. tabii ki bu ilişkimizi zedelemez belki de güler geçer ama ben kendimi biraz da olsa kötü hissederim..

Kizlarrrr bosverin biz daha iyisini yapana kadar en iyisi budurrr;)
Bu arada cok tatlisin konu sahibi yaaaa :KK19:

Merhaba kızlarr.. iki saat önce KK bana soğuk terler akıttı.. :))
Nişanlımla oturuyorduk hiç yapmayacağı birşey yaptı.. gitti maillerime baktı!
tutturdu senin konularını görücem diye.. dedim ben açtığım konuları kapattırdım falan filan bişeyler salladım.. sonra kızdım o benim özelim niye bakıyorsun diye? Ben öyle deyince espiriyle sahte hesap açıp seni kontrol edicem dedi şakaya vurdu.. kullanıcı adımı gördü mü bilmiyorum.. konularıda silemiyorum :))) ne etsekk ne yapsakk.. En Büyük KK :KK48:

Ya KK yediğimiz hurmalar, böyle tırmalar :KK53:
Yalniz su konuyla ekmeğine yağ sürdün onun:-) :-) :-)
Hemen KK dan mailine msj gelmesini durdur sonrada adini ve resmini değiştir bitti gitti:-) :-)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X