• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaar beni kamuflaj edin !!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende bilgisayar dersinde kadınlar kulübüne girdim evdeki internette sorun vardı teknik servisde iki hafta zaman istedi kablolarda hasar tespit edilmiş neyse dersde girdim öğretmen ne yapıyorsun dedi haber okuyorum internetim yok kaçgündür burdan bakıyorum ülkemin haberlerine dedim bayağı takıldım sera sizdede kayınvalide elti görümce dertdi bitmiyor hee ne dertlisiniz türk halkı olarak dedi ben aynen böyle oldum:KK57:anaaaaa sen nerden biliyorsun türkçeee dedim adam ingiliz benim kariiiiii türk ordan biliyor ben iki yılda türkiyede mastır yaptim ben demezmiiii :oops:girer tekrar okur falan diye nickname değiştirdim:KK53:anaaaaa bir girse neler öğrencek mikemmel hayatımla ilgili:KK14:
Aaaa bak dikkat et öyle yerlerde çünkü sistemleri var senin ruhun duymadan pcni izleyebilir :))) bizim patronda yapıyor :)))
Olmadı bir konu da hocan için açarızzz akillliiii olsunnn :))))))

Benim de yanlışlıkla bilgisayarında açık kalmış ama merak edip baktı normalde hep anlatıyorum şöyle böyle olaylar diye,o da diyor ki o site psikolojini etkiler gidiyosun okuyorsun diyor :KK45::KK45:ben de dedim ki sadece onlar yok bakım güzellik konuları var hem de sadece kadınlar üye olabiliyor diye. Alıştı artık bişey diyemiyor..kadın kadına konuşamıcak mıyız canım buna da karışmasınlar artık..
Hiiiç caniiimm sankii kötü bişe yapıyoruzz :))))))

Hatunlar benim anlamadığım kamufle olsan da açılan konudan adam hop diye bulmayacak mı seni o_O hafi hayırlısı ahahaha
O kadar üyeden ve konulardan şak diye beni bulursa zaten helallll olsun onaa :)))) o beni bulmayı hak etmişş demektirrr :))))))

Onun gördüğü (tam emin değilim) kullanıcı adı mı değiştirdim maili yok ettimm :)))

Merhaba kızlarr.. iki saat önce KK bana soğuk terler akıttı.. :))
Nişanlımla oturuyorduk hiç yapmayacağı birşey yaptı.. gitti maillerime baktı!
tutturdu senin konularını görücem diye.. dedim ben açtığım konuları kapattırdım falan filan bişeyler salladım.. sonra kızdım o benim özelim niye bakıyorsun diye? Ben öyle deyince espiriyle sahte hesap açıp seni kontrol edicem dedi şakaya vurdu.. kullanıcı adımı gördü mü bilmiyorum.. konularıda silemiyorum :))) ne etsekk ne yapsakk.. En Büyük KK :KK48:

Ya KK yediğimiz hurmalar, böyle tırmalar :KK53:

nick name ni değiştirsen mesela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X