- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Ben bile kendimi tanıyamıyorum.. kendi yazdığım yorumları görünce başkası sanıyorummHahhaha kamufle fena olmuş akşam baktım sabah baktım bu kim dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile kendimi tanıyamıyorum.. kendi yazdığım yorumları görünce başkası sanıyorummHahhaha kamufle fena olmuş akşam baktım sabah baktım bu kim dedim
Aaaa bak dikkat et öyle yerlerde çünkü sistemleri var senin ruhun duymadan pcni izleyebilir :))) bizim patronda yapıyor :)))Bende bilgisayar dersinde kadınlar kulübüne girdim evdeki internette sorun vardı teknik servisde iki hafta zaman istedi kablolarda hasar tespit edilmiş neyse dersde girdim öğretmen ne yapıyorsun dedi haber okuyorum internetim yok kaçgündür burdan bakıyorum ülkemin haberlerine dedim bayağı takıldım sera sizdede kayınvalide elti görümce dertdi bitmiyor hee ne dertlisiniz türk halkı olarak dedi ben aynen böyle oldumanaaaaa sen nerden biliyorsun türkçeee dedim adam ingiliz benim kariiiiii türk ordan biliyor ben iki yılda türkiyede mastır yaptim ben demezmiiii girer tekrar okur falan diye nickname değiştirdimanaaaaa bir girse neler öğrencek mikemmel hayatımla ilgili
Hiiiç caniiimm sankii kötü bişe yapıyoruzz :))))))Benim de yanlışlıkla bilgisayarında açık kalmış ama merak edip baktı normalde hep anlatıyorum şöyle böyle olaylar diye,o da diyor ki o site psikolojini etkiler gidiyosun okuyorsun diyor ben de dedim ki sadece onlar yok bakım güzellik konuları var hem de sadece kadınlar üye olabiliyor diye. Alıştı artık bişey diyemiyor..kadın kadına konuşamıcak mıyız canım buna da karışmasınlar artık..
O kadar üyeden ve konulardan şak diye beni bulursa zaten helallll olsun onaa :)))) o beni bulmayı hak etmişş demektirrr :))))))Hatunlar benim anlamadığım kamufle olsan da açılan konudan adam hop diye bulmayacak mı seni hafi hayırlısı ahahaha
Bulursa diyeeee :))))) çırpınışları mı görsünnn :)))) Görsün dayanışmamızı.. görsünde utansınnn kadınların arasına girmekkk neymişşBu konuyu açmayıp nickinizi değistirseydiniz muhtemelen bulamazdı sizi ama şimdi herşey ortada.
Merhaba kızlarr.. iki saat önce KK bana soğuk terler akıttı.. :))
Nişanlımla oturuyorduk hiç yapmayacağı birşey yaptı.. gitti maillerime baktı!
tutturdu senin konularını görücem diye.. dedim ben açtığım konuları kapattırdım falan filan bişeyler salladım.. sonra kızdım o benim özelim niye bakıyorsun diye? Ben öyle deyince espiriyle sahte hesap açıp seni kontrol edicem dedi şakaya vurdu.. kullanıcı adımı gördü mü bilmiyorum.. konularıda silemiyorum :))) ne etsekk ne yapsakk..
Ya KK yediğimiz hurmalar, böyle tırmalar
Değiştirdimmm :))nick name ni değiştirsen mesela
Hahaha :))) aslında sadece kadınlara özel terimler olsa üstü kapalı yağdırsakk.. gerçi bizim de damarımıza basmasınlar o an düm düz girişiyoruz konuya :)))))Ay ben de cok tirsiyorum bundan..
Kimseye degil kizinca bizzat kendisine giydiriyorum da
Dün çok paniklemiştim de .. bugün amaaaan didim bulursa bulsunnn didimm... ismimi resmimi cismimi değiştirdim.. ben diyicem böyle böyle kuzenine yağdırdım diye :))))kullanici ismi ve foto degistir ve bu konuyu silmelerini rica et