Allah razı olsun. Aman napim yabancı değil sonuçta. Eşimin kaç yıllık kankasi. Yani umarım fake bir hesap açıp kaç yıllık kankam beni beklemeden yemek yemiş demezÇocuk dayanamaz canım iyi yapmışsın. Afiyet şeker olsun hepinize
Evet yaaaa Ramazan’da insan daha bi şaşırıyorRamazan geldi canlansın buralar
Yaaaa hiç duymadım bu yemeği.Buraların takibini kacirmamam lazim ama aksama sizlere fikir olsun arap tava yazın pinterestten bulun tarifi mutlaka onu yapın pilav ve mercimek corbasi yanina tatli size kalmis ama o tarifi o yemegi tek gecerim
Mutlaka deneyin kime yaptıysam tarif istedi fırin yemegi kiymalî insallah begenirsiniz harika birseyYaaaa hiç duymadım bu yemeği.
En kısa zamanda yapacağım inşallah.
Bugün çiftliğe gidiyorum ben orda mangalda et yapacak kocam bey
Yarına da bi bakayım tarifine
Ay şimdi baktım tarife. Ben baya beğendim şimdiden çokta pratik bence. Mutlaka deneyip yazacağım burayaMutlaka deneyin kime yaptıysam tarif istedi fırin yemegi kiymalî insallah begenirsiniz harika birsey
Ben uzerine mantarda ekliyorum seviyorsanız ister icine dograyarak ister en son yemegin üstüne aralıklarla icine tereyag ve tuz koyarak yerlestirebilirsiniz kasar koymayın yemek pisene kadar kuruyo isterseniz cikartmadan ekleme yapabilirsinizAy şimdi baktım tarife. Ben baya beğendim şimdiden çokta pratik bence. Mutlaka deneyip yazacağım buraya
Yok kaşarı hiç koymam bu yemek böylece Harika zaten. Mantarı çok severim ama mantar eklerimBen uzerine mantarda ekliyorum seviyorsanız ister icine dograyarak ister en son yemegin üstüne aralıklarla icine tereyag ve tuz koyarak yerlestirebilirsiniz kasar koymayın yemek pisene kadar kuruyo isterseniz cikartmadan ekleme yapabilirsiniz
Yaptınız mı merak ettim araptava yıYok kaşarı hiç koymam bu yemek böylece Harika zaten. Mantarı çok severim ama mantar eklerim
Ay yok yaa maalesef bi kısmet olmadı. Ama yarın yapmayı planlıyorum inşallahYaptınız mı merak ettim araptava yı
Yaa nolur yap gercekten pisman olmayacaksınnnAy yok yaa maalesef bi kısmet olmadı. Ama yarın yapmayı planlıyorum inşallah
Tamam söz bugün yapiyoreeeeeYaa nolur yap gercekten pisman olmayacaksınnn
Nasıl olduBugün yaptımmmmmmm
Gayet pratik ve lezzetli olduNasıl olduafiyet olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?