• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regli 25,26,27,28,29 Nisan olanlar gelin birlikte bekleyelim🥰🥰🥰🥰

En güzeli kan sonucu ama kan sonucuna kadarda insan merak edıyor ☺️
Yapsam negatifi goru
En güzeli kan sonucu ama kan sonucuna kadarda insan merak edıyor ☺️
Evet evet orasi oyle ama bugun negatifi gordum diyorum acaba dusuk diyemi gozukmedi ama daha onceki gebeligimde adetime 6 gun kala ogrenmistim evde testle hemde kaset testle yani erken g. testi degildi bu o yuzden bana bi hamilelik yokdur diye dusunduruyo ama Rabbim buyuk 🌸🤲 insallah bende yarin ogrenirin

• Beğen
Reactions: etf
Yapsam negatifi goru

Evet evet orasi oyle ama bugun negatifi gordum diyorum acaba dusuk diyemi gozukmedi ama daha onceki gebeligimde adetime 6 gun kala ogrenmistim evde testle hemde kaset testle yani erken g. testi degildi bu o yuzden bana bi hamilelik yokdur diye dusunduruyo ama Rabbim buyuk 🌸🤲 insallah bende yarin ogrenirin
Hayırlısıyla ıns gebesinizdir haberdar edin inşaAllah
Olmazsa bidahaki ay toplasıırız yıne olmadı yenı post acarız☺️

Merhaba benimde gecikmemin 2. Gunu bugunde olmazsam eger 3. Gun olcak bazen 1 gun oynuyor diye cok takılmadım ama 2 derken bugunde olmazsam 3 olcak bende bugun sabah ilk idrarimla test yaptim erken gebelik testi negatifti ama fazlaca belirtim var planlı bi gebelik degil yarin da regl olmazsam kan vericem ama merak ettim ya sizin nasil gidiyor benimde sizinki gibi olur mu acaba 🌸🌸
Olabilir canım bende regl olacağım sandım hiçbeklemiyordum

Slm kızlar adet gecikmenin ikinci günü hala olmadım beyaz akıntı geliyor ilk defa böyle oldum hafta sonu diye test alamadım sabah alacam inş uzayan beyaz akıntı var belime ağrı giriyor sadece hafiften hiç geckmez normalde ayın 26 olmam gerekiyor du

• Beğen
Reactions: etf
Kızlar bugün gecikmenin ikinci günü ve Silik çizgi ve o kadar belirgindi ki anlatamam size burda görüntü çok düşüyo ama gözle çok rahat görülebiliyor çok şaşırdım hatta

Eklentiler

• IMG_5856.webp
    IMG_5856.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bugün gecikmenin ikinci günü ve Silik çizgi ve o kadar belirgindi ki anlatamam size burda görüntü çok düşüyo ama gözle çok rahat görülebiliyor çok şaşırdım hatta
Canım bende gördüm çizgiyi.
Peki gecikmeden test yapmışmıydın

Slm kızlar adet gecikmenin ikinci günü hala olmadım beyaz akıntı geliyor ilk defa böyle oldum hafta sonu diye test alamadım sabah alacam inş uzayan beyaz akıntı var belime ağrı giriyor sadece hafiften hiç geckmez normalde ayın 26 olmam gerekiyor du
İns hamılesınızdır kan testı verın ıstersenız

Gözüküyor silik olsa bile ins hamılesınızdır🙂🤲

Canım bende gördüm çizgiyi.
Peki gecikmeden test yapmışmıydın
Gecikmeden önce test yaptım yok denecek kadar az Silik çizgi vardı attım hepsini buraya dün regli günümdü yaptım ben görüyordum sadece hatta attım size görememiştinşz bu sabah yaptım tekrar 2. Gün bugün ya o kadar belliydi ki anlatamam şimdi kan verdim hemen

Günaydın kızlar 4-5 gündür sancım var regl olacak ama olamıyor gibi, aşırı üşüme var. Baş dönmesi ve mide bulantısı var ama maalesef vertigo çıktı birkaç hafta önce muhtemelen onun yüzünden. Evde test vardı şimdi yaptım bakalım merakla bekliyorum 🌸 sat 26 Mart

Negatif çıktı kızlar artık predictorede güvenemem burda görüntü bozuluyor ama gerçekte o kadar belli bi çizgiydi ki

Merhaba başlığı yeni gördüm. Benim gecikmemin bugün 2. Günü hem kaset test hem erken gebelik hemde Ovülasyon yaptım aşağıdaki gibi çıktı. Sizce durum nedir? Bu arada bütün belirtilerim kayboldu gibi. Kasık ağrım göğüs hassasiyetim falan. Geçen ay bence kimyasal olan silik pozitifler görüp 5 gün gecikmeli regl olmuştum o yüzden emin olamıyorum. Biraz rahatlamak için buraya yazmaya karar verdim 😅

Eklentiler

• IMG_4245.webp
    IMG_4245.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar sonucum çıkmış regliden bir gün önce vermiştim 101 çıkmış değer Sağlık ocağındaki hemşire pozitif ama değer düşük kadın doğum doktoru tekrar isteyebilir dedi 25 nisandı reglm zaten yükselmiştir demi

Gecikmeden önce test yaptım yok denecek kadar az Silik çizgi vardı attım hepsini buraya dün regli günümdü yaptım ben görüyordum sadece hatta attım size görememiştinşz bu sabah yaptım tekrar 2. Gün bugün ya o kadar belliydi ki anlatamam şimdi kan verdim hemen
Oyyy maşallah canım, sonucu haber et bize.
Benimde bugün olmam gerekiyor ama olmadım daha

Back
X